Ahojte. S priateľom bývame pol roka v spoločnej domácnosti. Každé ráno sa budím na to,ako intenzívne sa snaží o pohlavný styk. Ja som však skôr ,,večerný typ". Mali ste uz niektorá podobný problém?
Takto sú nadstavený muži, nadránom majú najvyššiu hladinu hormónov, rannú erekciu a tak čo ho nechajú len tak stáť??? 😁 Ženy zas naopak večer, ale tak zrovna problém by som to nenazvala. Veď sa stačí dohodnúť 😋😘
To je problem?ved kazdy zdravy chlap sa budi s hore preto to chce vyuzit.a ked mu podlahnes tak uvidis aky budes mat pekny a stastny den a hlavne naladu.lebo sex zvysuje hormon stastia a este aj schudnes.a ked sa nedohodnete urobte kompromis po obede
@domimimi a kde konkrétne je problém?...nebodaj on zasa každú noc nemôže zaspať lebo sa intenzívne snažíš o nočný pohlavný styk ty. Ja tu nevidím žiadny problém,ktorý by sa nedal vyriešiť kompromisom. Takých chvíľ v živote ešte bude viac než dosť. O tom je spolužitie kde sa človek neriadi tým aký je typ ale tým ako spolu dokážeme fungovať. Prídu deti a uvidíš,že nič také ako " typ " neexistuje 😂
Tak ked si nevieš vybrať tak aj aj
najlepšie je kedykoľvek,len nie vždy sa to dá,hlavne keď sú deti 😉
@emilia25 alebo ked chlap proste nema zenu, cize sa nacaka..... 😝
@obsadenemeno do piatku.vtedy najde v kazdom bare.
@emilia25 niektori chlapi maju taky talent, ze pred nimi vsetky zeny utekaju....... 😲 aj v bare, aj na ulici
@obsadenemeno haha to napravi zopar drinkov a hned bude princ na bielom koni.
Teraz ma tak napadlo: Ja mam sex vzdy, ked sa mi chce! ..akurat si napamatam, kedy sa mi naposledy chcelo... 😂
Toto ma vzdy tak pobavi ked to niekde citam 😁
@lenkafirka1 mne sa chce furt len nepamatam kedy som to naposledy mal 😀
@tiper24 I tak se da 😂 toto je chlapska verzia..to prve zenska 😀
@lenkafirka1 asi tak 😀
Ranny sex je super, vecer som uz vacsinou zrela na umretie pri troch detoch. Ked je mm doma, tak aj cez obed sa da, nikto nas nerusi.
Boli casy ked som nemala kde,potom nemala s kym.
Teraz mam aj kde aj s kym,ale pytam sa naco ??😝😂😂
:😂:😂😂👌👍 ja to mám obdobne, len chlap už zlenivel a tiež treba pár drinkov aby bol Bred Pitt (ja viem, je už starý, ale to aj ja 😸), len musím trafiť správny počet ( tých drinkov) 😬😁
Najlepsie ked ma zena ms a musi trpiet.ale co by som to bola za zenu keby trpel muzik tolko dni.
😅😅😅😅
@tiper24 si sa zasmial....
Veď ráno je to najlepšie,ja neriešim kedy to príde vtedy sa ide na vec...😂😁😁
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
To je problém? Teeeda! Však to nič nové pod slnkom že zdravý chlap sa ráno budí pripravený na vec veď to je najmenej zosúladiť sa keď sa lubite