Prístup gynekológa... No coment

erika434
16. máj 2019

Ahojte, tak po roku snaženia som navštívila svoju gynekologicku. Na jej odporúčanie. Prišla som tam, ani si nepozrela moju kartu, s otázkou "no kvôli čomu ste prišli" povedala som jej svoje, Spýtala sa ze kedy som mala posledný menzes. Tak som si vzala telefón že jej to presne poviem, a v tomto začalo... "nabudúce to musíte vedieť naspamäť, vytáča ma keď niekto hľadá v telefóne, to ma fakt vytáča".... Ja si tam však zápisu aj teplotu, plodný hlien a pod.... No tak som si vyliezla na kozu... A vyšetrili ma za 2 sekundy,že plodné dni už boli.Ok tak som sa vrátila k jej stolu, a vysypala na mňa postup, že čo treba, aké vyšetrenia, naskrabala to na papier, podala mi ho, a ze dovidenia,. A ešte raz mi zopakovala, že nech nabudúce viem, kedy mám menzes. Bola taka nepríjemná, chladna, becitna. Čakala som trosku iný prístup. Mojej mame sa stalo to isté, že kým nemala problém, tak bola milá, zlatá... Ale keď sa začali problém... Tak to bolo cele zle. Ppvddzte mi, ak mám s takouto osobou fungovať a prísť keď bude problém. Som viac menej rozhodnutá že po vysetreniach si od nej beriem kartu...

viera
16. máj 2019

@erika434 Ako sa vola gynekologicka a kde ordinuje?

sabilindura
16. máj 2019

@erika434 ber kartu a utekaj, toto nestojí za nič

lenulka_14
16. máj 2019

@erika434 a preto mám radšej chlapa gynekológa 🙈 Ženy sú dosť náladové a chlap aspon máš istotu že tam dolu ti strávi viac času 😂😂😂😂🙈🙈🙈

nika3136
16. máj 2019

Veď si si aj sama odpovedala....nájsť si iného lekára

mondolina
16. máj 2019

Na druhej strane keď idem ku gynekológovi vždy viem dátum poslednej menštruácie, to je základ.

79viktoria79
16. máj 2019

mama mala zle skúsenosti a ty ides ku takej dr? to tam je jediná?

erika434
autor
16. máj 2019

Pre mňa sú teraz dôležité výsledky vyšetrení a ostatné si dovtedy poriešim. Len ma mrzí, že človek je na ľudí milý a predsa sa na ňom zvezie niekto, komu by mal dôverovať...

erika434
autor
16. máj 2019

@mondolina jasne ze áno, ale ja tam mam aj iné údaje za značené, a čakala som viac otázok od nej... Preto ten mobil... A keďže mi na tom záleží, tak som jej to chcela presne povedať, od kedy do kedy a ze sa mi celkovo skrátil cyklus
.. No bohužiaľ som nestihla...

mondolina
16. máj 2019

@erika434
Vieš možno mala len zlý deň, veď uvidíš nabudúce, držím palce.

sivana09
16. máj 2019

Ak si v Bratislave (Karlova Ves), tam je najnajnajlepsi gynekolog Jozef Kajaba, ale mimo rajonove pacientky neberie.

dskjhfdlkdjhl
16. máj 2019

@erika434 tak si jej mala povedat, ze jej chces oznamit aj dalsie udaje, prosto si mala byt asertivna a nedat sa odbit.

evittam
16. máj 2019

@mondolina Zlý deň?! Aj ja mavam zle dni ale neberiem ich do práce.

evittam
16. máj 2019

@erika434 Poslala by som ju do p...,a vzala kartu a dovi a este s dovetkom "vdaka za ochotu"...

limoncino
16. máj 2019

@evittam tam by som ju práve neposielala, keby som chcela zobrať kartu 😁😁

mondolina
16. máj 2019

@evittam
Nevravím, že je to správanie správne, len že to takto mohlo byť.

dskjhfdlkdjhl
16. máj 2019

@evittam mozno by to vzala doslovne😀

limoncino
16. máj 2019

@dskjhfdlkdjhl no práve 😂😂

lenocka1108
16. máj 2019

@lenulka_14 no ja som mala zenu, zmenila som na chlapa, a veru že som za radšej verila k žene doktorke.

Nie vždy je to tak a toho chlapa si chválili mnohé

lenocka1108
16. máj 2019

@erika434 hľadala by som si nového doktora

erika434
autor
16. máj 2019

Najhoršie je, že je to pre mňa aj manžela stres. A išla som tam s tým, že ma upokojí, vysvetlí veci a tak... No odišla som s ešte horším pocitom... Verte mi, pokazila mi celý deň...

saja1
16. máj 2019

@erika434 preto som si nasla sukromneho doktora. Ja som dost citliva, nehovoriac o tom ze gynekologia je sama o sebe dost citliva tema 😏 a nejaky stary ony sa na mne vyvrsoval ze som niecomu nerozumela. Tak teraz pekne platim ale nebojim sa na nic spytat a cele tehotenstvo som dakovala bohu ze ho mam 🙏

mogaa
16. máj 2019

@erika434 prepáč ale nejdeš prvý krát ku gynekológovi, či hej? lebo vždy je prvá otázka kedy bol posledný menzes....a aj lekár je len človek, tiež má nálady ako ktokoľvek z nás...ale pokiaľ si myslíš že nájdeš lekára ktorý bude vždy milý a usmievavý - tak ti prajem veľa šťastia🙂

diaalex
16. máj 2019

Ja ti odporúčam aby si odišla k inému lekárovi a z mojej skúsenosti chod ku chlapovi, je milší, jemnejší, ja tiež v mobile nosím vsetko spísané, môj počkal kým si ti najdem, spýtal sa na nejake poznámky ... proste oveľa lepší prístup ako keď som mala ženu gynekologičku 🙂

janynyna
16. máj 2019

@erika434 no uvidíš ako sa bude správať nabuduce. Ja keď som po roku snaženia došla za svojím gynekológom, tak prvé čo bolo mi kázal prísť na odbery v čase menzesu. Po druhé mi kontroloval ovulaciu a po tretie predpísal tabletky na podporu ovulky. Do mesiaca som otehotnela a mam doma 8 mesačného huncuta. Držím palce nech sa čím skôr tešíš aj ty

basska_b
16. máj 2019

@erika434 Treba ísť preč od takých. Najlepšie k chlapovi, ten nerobí takéto scény. Ženským doktorom sa radšej vyhýbam presne pre takéto správanie... ak je z Bratislavy DNV, tak to sa na ňu presne podoba a okrem toho vraj aj pije 😂 ja chodím k súkromnému, tak za peniažky sa usmievajú, to je taká slovenska klasika 😀

dskjhfdlkdjhl
16. máj 2019

@erika434 ja teda neviem, ale aby mne taketo nieco pokazilo cely den🙉 Uz zase nerob z komara somara.

eliska13
16. máj 2019

@erika434 nájdi si ineho lekára a asi najlepšie, takého čo budeš platit a bude sa Ti venovat.Teraz si precitlivela a čakala si od nej niečo ine.Asi nejaký dlhší rozhovor chce až po výsledkoch a vyšetreniach načo teraz?

eliska13
16. máj 2019

@erika434 a hlavne to asi nechceš počuť....sama píšeš, že to je pre teba a manžela stres a tak by to nemalo byť.....tvoje očakávania sú iné ako realita ona Ťa nebude upokojovať😉 si pre ňu ďalší pacient

deti95060810
16. máj 2019

lekárka je vlastne podnikateĺka ....s tvojim zdravím...😉

bielavlcica
16. máj 2019

Baby a je bezne aby sa gynekolog pytal ci mam partnera, ako casto mame styk , ci obmiename polohy a ci mame ochranu? Niektore otazky su podla mna az moc intimneho charakteru