Ahojte, tak po roku snaženia som navštívila svoju gynekologicku. Na jej odporúčanie. Prišla som tam, ani si nepozrela moju kartu, s otázkou "no kvôli čomu ste prišli" povedala som jej svoje, Spýtala sa ze kedy som mala posledný menzes. Tak som si vzala telefón že jej to presne poviem, a v tomto začalo... "nabudúce to musíte vedieť naspamäť, vytáča ma keď niekto hľadá v telefóne, to ma fakt vytáča".... Ja si tam však zápisu aj teplotu, plodný hlien a pod.... No tak som si vyliezla na kozu... A vyšetrili ma za 2 sekundy,že plodné dni už boli.Ok tak som sa vrátila k jej stolu, a vysypala na mňa postup, že čo treba, aké vyšetrenia, naskrabala to na papier, podala mi ho, a ze dovidenia,. A ešte raz mi zopakovala, že nech nabudúce viem, kedy mám menzes. Bola taka nepríjemná, chladna, becitna. Čakala som trosku iný prístup. Mojej mame sa stalo to isté, že kým nemala problém, tak bola milá, zlatá... Ale keď sa začali problém... Tak to bolo cele zle. Ppvddzte mi, ak mám s takouto osobou fungovať a prísť keď bude problém. Som viac menej rozhodnutá že po vysetreniach si od nej beriem kartu...
@erika434 ber kartu a utekaj, toto nestojí za nič
@erika434 a preto mám radšej chlapa gynekológa 🙈 Ženy sú dosť náladové a chlap aspon máš istotu že tam dolu ti strávi viac času 😂😂😂😂🙈🙈🙈
Veď si si aj sama odpovedala....nájsť si iného lekára
Na druhej strane keď idem ku gynekológovi vždy viem dátum poslednej menštruácie, to je základ.
mama mala zle skúsenosti a ty ides ku takej dr? to tam je jediná?
Pre mňa sú teraz dôležité výsledky vyšetrení a ostatné si dovtedy poriešim. Len ma mrzí, že človek je na ľudí milý a predsa sa na ňom zvezie niekto, komu by mal dôverovať...
Ak si v Bratislave (Karlova Ves), tam je najnajnajlepsi gynekolog Jozef Kajaba, ale mimo rajonove pacientky neberie.
@erika434 tak si jej mala povedat, ze jej chces oznamit aj dalsie udaje, prosto si mala byt asertivna a nedat sa odbit.
@evittam mozno by to vzala doslovne😀
@dskjhfdlkdjhl no práve 😂😂
@lenulka_14 no ja som mala zenu, zmenila som na chlapa, a veru že som za radšej verila k žene doktorke.
Nie vždy je to tak a toho chlapa si chválili mnohé
@erika434 hľadala by som si nového doktora
Najhoršie je, že je to pre mňa aj manžela stres. A išla som tam s tým, že ma upokojí, vysvetlí veci a tak... No odišla som s ešte horším pocitom... Verte mi, pokazila mi celý deň...
@erika434 preto som si nasla sukromneho doktora. Ja som dost citliva, nehovoriac o tom ze gynekologia je sama o sebe dost citliva tema 😏 a nejaky stary ony sa na mne vyvrsoval ze som niecomu nerozumela. Tak teraz pekne platim ale nebojim sa na nic spytat a cele tehotenstvo som dakovala bohu ze ho mam 🙏
Ja ti odporúčam aby si odišla k inému lekárovi a z mojej skúsenosti chod ku chlapovi, je milší, jemnejší, ja tiež v mobile nosím vsetko spísané, môj počkal kým si ti najdem, spýtal sa na nejake poznámky ... proste oveľa lepší prístup ako keď som mala ženu gynekologičku 🙂
@erika434 no uvidíš ako sa bude správať nabuduce. Ja keď som po roku snaženia došla za svojím gynekológom, tak prvé čo bolo mi kázal prísť na odbery v čase menzesu. Po druhé mi kontroloval ovulaciu a po tretie predpísal tabletky na podporu ovulky. Do mesiaca som otehotnela a mam doma 8 mesačného huncuta. Držím palce nech sa čím skôr tešíš aj ty
@erika434 Treba ísť preč od takých. Najlepšie k chlapovi, ten nerobí takéto scény. Ženským doktorom sa radšej vyhýbam presne pre takéto správanie... ak je z Bratislavy DNV, tak to sa na ňu presne podoba a okrem toho vraj aj pije 😂 ja chodím k súkromnému, tak za peniažky sa usmievajú, to je taká slovenska klasika 😀
@erika434 ja teda neviem, ale aby mne taketo nieco pokazilo cely den🙉 Uz zase nerob z komara somara.
lekárka je vlastne podnikateĺka ....s tvojim zdravím...😉
Baby a je bezne aby sa gynekolog pytal ci mam partnera, ako casto mame styk , ci obmiename polohy a ci mame ochranu? Niektore otazky su podla mna az moc intimneho charakteru
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@erika434 Ako sa vola gynekologicka a kde ordinuje?