Dobry den chcem vediet da sa niejako vypocitat alebo zistit alebo funguje niejaka stranka kde sa da zistit ci budem mat dievca alebo chlapca dakujem za kazdu radu
@martina054 ahoj sú rôzne "zaručené" postupy na určenie pohlavia dieťaťa jedným z nich je aj čínsky kalendár - ten je celkom osvedčený tak si ho vygúgli 🙂 , a tiež existuje v e-shopoch/lekárňach aj domáci jednokrokový test na zistenie pohlavia dieťaťa - no neviem či funguje, pár dievčat tu z MK si ho už robilo, tak sa skús opýtať na jeho spoľahlivosť cez svoj blog.
Ale zaručene najistejšou metódou na zistenie pohlavia je pôrod 😀
50:50
statisticky sa na 1000 dievcat narodi 1020 az 1070 chlapcov - cisla za 7 rokov na Slovensku.
daj si do googla "random number generator" a ak ti padne parne cislo, tak je to dievca.
Nechaj sa prkvapit, doktor, ked to bude vidiet ti to povie. Dopraj si troska napatia, troska toho vzrusenia z neznama.
ja uz mam chlapceka jedneho len viem ze existuje niejaky doktor alebo niejaka stranka kde sa da urcit pohlavie dietata
jj, doktor ti to urci - ultrazvukom sa mu/jej pozrie medzi nohy.
vsak dobre ale vies ze je taky doktor nieje gynekolg ale vie urcit ci budem mat niekto dievca alebo chlapca
@martina054 tu si prečítaj toto.
http://najmama.aktuality.sk/cinsky-kalendar-poh...
@martina054 MUDR. Jonáš ti vypocita, co sa ti narodi...teraz uz jeho deti to robia... je to za poplatok a funguje to .
Ked uz si tehotna, tak potom je nejaka tabulka podla veku matky a mesiacov v roku, ale funguje to tak napoly 😀,to skor ultrazvuk napovie..ale aj nemusi.. 😀
@darina1952 pozerala som to len tomu nechapem
@martina054 jaaj ako vam moze stranka nejaka zistit ktora z milionov spermii vyhra
@katrin21 a odkial je ten doktor
@martina054 to sa riesi mailami, posles udaje, prihlasku...... vygoogli si, je tu aj tema o nom
hej posli mi link prosim
@katrin21
inak , co na tom cinskom kalenari nerozumies? v jednom riadku mas vek zeny, v druhom mesiace kedy dojde k počatiu....
kde sa ti to pretne, tam mas pohlavie- modre , alebo ruzove...
napr. ja ked som mala 22r v decembri som pocala a mam naozaj dceru.
@katrin21 ja mam chalpca a podla toho kalendara som mala mat dievca
ale pripocitala si si ten jeden rok ako pisu ?? kedy si sa narodila? ved citaj, musis pocitat cinsky rok... mesiac a rok narodenia... nie tak, ako my pocitame, ze az o tok mas rok.. tam sa rada proste uz prebiehajuci rok a do zaciaku februara, alebo konca januara
@katrin21 pisem vam spravu
ja mám dvojičky - chlapec, dievča. Taká alternatíva tam ani nie je :D
za symbolickych 5 eur urcim pohlavie dietata,
znacka: uspesnost 50 %
mne stačí tvoja fotka- chlapec 😉
cinsky kalendar je podla mna hlupost.. boli sme tehotne 6 kamosiek a mali sme mat podla neho chalanov a vsetky mame baby 🙂 teda, jedna je este na ceste 🙂
@janinah a druhé čo bude
@ruthmaria ako to zistíte
@martina054 no tak som to myslela,že druhý bude chlapec 😉
@janinah zas :(
@martina054 v sprave nic nebolo, iba ze mi pisete 😀 😀 😀 😀
@martina054 taka stranka neexistuje.. Amniocenteza urci pohlavie. A nasledne porod. Ten ti pohlavie povie uz na 100%.
@katrin21 me to nevyslo.. Pocitala som spravne... Ale ja som si to len tak pre zaujimavost skontrolovala az ked som na svete mala uz i druhe dieta.
Ale ja som zas pohlavie deti nejak citila a moj pocit bol spravny.
Dokonca som asi rok po porode syna sa docitala,ze v roku,ked sme maleho splodili,vraj mali sa snazit,ak chceli chlapca,mamy-vegetarianky (co ja vlastne som), lebo vraj vegetarianky zvacsa plodia dievcence,ale ze v nejakom casovom rozpati je vacsia sanca na chlapca.no a stalo sa..ani som o tom nevedela.
Take vypocty su hlupost. Hlavne,ze je dieta zdrave.. Fakt podla cinskeho aj orve dieta malo byt dievca,aj gyndos mi tvrdil,ze na 99%dievca,len ja som akosi mala iny pocit a mesiac pred porodom- bingo! Gulky! Tak,ako som to citila.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@martina054 100% ti nepomoze nic 😖 iba ak krvne testy u gynekologa