Poradte mam dve dety ktore som mala bez problemov tretie je uz z ivf hned prvy vklad vysiel ♥️♥️♥️ mali ma uz 2r a 6mesiacov a chcely by sme este jedno malinke na ivf sa necitim :( manzel spermie v poriadku no ja mam problem s menstruaciou niekedy meska inokedy vobec ani nepride ....beriem dufaston aby prisla viete mi prosim poradit ? Ci uz iba ivf ....a co inseminacia ta by mi pomohla ? Dakujem za kazdu skusenost a radu🙏🙏🙏♥️
@bambulienka25 a toto chce 3. Dieťa, bude ich učiť slovenčinu tak pan boh pomáhaj
😀
vykasli sa na dalsie rozmnozovanie a sup s detmi sa ucit do skoly - hlavne slovencinu 🙏
@marinko1988 Trpezlivosť a pokoj. Ono to príde, keď to má prísť.
@marinko1988 sleduj si ovulaciu, kup si ovulacne testy a meraj bazalnu teplotu. ziadne vyzivove doplnky ti k otehotneniu nepomozu.
@bambulienka25 dakujem za radu vzdy sa najdu take ako vy......ze neviete poradit iba posmesky hladat v pravopise prepacte za moje chyby pani ucitelky ked nechcem poradit pomoct tak ani nepisem no musim sa vam este raz ospravedlnit za moje gramaticke chyby PREPACTE mi prosim
@marinko1988 bože niektore ženy su dobre protivne a sproste... nechapem jak niekto kvôli niekoho gramatike napíše že nech sa nerozmnožuje,,, pritom tie deti sa možno maju o hodne lepšie než tie ich... napadlo vas že do školy chodila a aj napriek snahe to nešlo, lebo ma napr dysgrafiu??? Kriste pane bodaj by sa potom deti medzi sebou nešikanovali keď maju taky vzor od rodičov... krasny priklad toho že ovladanie gramatiky neznamená že človek nemá v hlave nasr....fuj!
A k veci... tu ms si mala takuto aj pred pôrodmi? Či až teraz?
@marinko1988 skús gynex kvapky a Vitex je dobrý na úpravu hormonálnej rovnováhy 🙂.
A neposerte sa tu z gramatiky vy dokonale bez chyby ....... čo tak sledujem furt tie isté toto riešite tak asi máte dosť nudné životy .....a neviem ako si dovoľujete hodnotiť či by niekto mal mať ešte dieťa ,dosť smutné a len to o niečom svedčí ........
@bambulienka25
@cyberk fuj aké ste hnusné.... radšej keby ste si "kusli do jazyka" ako takto písať niekomu len na základe gramatiky, čo vy viete o človeku že takto posudzujete? Stotožňujem sa s komentárom vyššie, nečudujem sa že sa šikanujú deti medzi sebou keď majú také matky ako vy, ktoré odsúdia človeka kvôli gramatike... Žeby,by začnite používať rozum a EQ ak nejakú máte... Úbohé ste
@xena0 dakujem pekne ♥️ pekne ste ro napisali cista pravda
@reasonka dakujem za radu 😍
@bambulienka25 to je poznať že nevieš čo je emocionálna inteligencia, niekedy to tvoje IQ nestačí.... popracuj radšej na tej EQ to ti chýba 😉 škoda že sa hráš na múdru v diskusiách a nemáš nato 😁
@andie2810 dakujem ze ste sa ma zastali a mala som taku aj pred porodom
@bambulienka25
@xena0 prosim vas nekomentujte chodte sa hrat na ucitelky ide dakujem
@bambulienka25 😂😂 ver tomu, už si skončila to mi stačí... Pa pa 😉 choď si prečítať niečo, aby si mohla hrať múdru inde 😉
@bambulienka25 o moje deti sa nestaraj !!!!!! Staraj sa o svoje !
@bambulienka25 toto svedčí o tvojom IQ aj EQ tak 15 rokov by som ti tipovala ......a presne treba vedieť zniesť kritiku ,ale netreba posudzovať ľudí ktorých vôbec nepoznáš a ani len netušiš prečo je niečo tak ako je
@bambulienka25 ????
@bambulienka25 nie!
@xena0 sorry ale matka co ma 3 deti, a nevie stale gramatiku u mna nie je matka. To sa neucia s detmi? co doma robia? len trtkaju a rodia za pasom? a vyhovorky, ze moze mat dysgrafiu? to je vymyslena diagnoza, ktoru zas vytvorili matky, ktore miesto motivacie pre dieta, ich davaju do tohoto vreca, ze ma na to dovod, preco neovlada gramatiku...
Ja som mavala 4ky z diktatov a uz len z tohoto dovodu, aby som pred ostatnymi nevyznela ako negramotna, som citala knihu za knihou a zaklady sa doucila.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Inofolic prášok skúste. A mne ešte dopomohli kvapky Gynex. Držím palce 🤞🏼