Po milovaní som trošku krvácala. Čo to môže byť?

simik22
20. júl 2011

Ahojte baby, poradte mi ak viete... s partnerom sa pokusame o babo, uz dlhsiu dobu. Od zaciatku minuleho tyzdna som mala mat plodne dni, milovali sme sa pravidelne. V nedelu sme mali sex dvakrat, a pri druhom raze, ked sme skoncili a utierala som sa, trosku som krvacala. bola to taka slabo cervena krv, skor ruzova. Vysiel zo mna aj taky malilinky kusok, vyzeralo to ako sliznica maternice. Potom som v pondelok trosku spinila, malilinko aj vcera. Menzes mam dostat az za nieco vyse tyzdna. Pocas cyklu nikdy nemavam spinenie, ani pri ovulacii, ani pred menzesom.dost sa bojim, co to mohlo sposobit :((((

hadassah
20. júl 2011

@simik22 ničoho sa neobávaj, občas sa stane, že po styku môžeš slabo krvácať. V období ovulácie je aj krčok prekrvený, mohla prasknúť nejaká žilka, alebo to bolo malinké poranenie steny pošvy, tak isto sa mohol vylúčiť kúsok sliznice, krčok je v čase ovulácie otvorený. A ešte to mohlo byť mierne ovulačné krvácanie z prasknutého folikulu. Takže kľud a nestresuj 😉
Ak by sa to opakovalo, tak šup šup k doktorke, nech mrkne, či na krčku nemáš nejaký polyp.

simik22
autor
20. júl 2011

hadassah, dakujem , polyp isto nemam, chodik casto k doktorovi na folikulometriu, tak ymslim ze by to tam videl. nemohlo to byt uhniezdenie? co myslis? inac, aj dnes som trosku spinila, takym hnedym.

simik22
autor
20. júl 2011

@hadassah dakujem , polyp isto nemam, chodik casto k doktorovi na folikulometriu, tak ymslim ze by to tam videl. nemohlo to byt uhniezdenie? co myslis? inac, aj dnes som trosku spinila, takym hnedym.

hadassah
20. júl 2011

@simik22 nidácia nastáva cca 7 - 10 dní po oplodnení.

tinki
20. júl 2011

@simik22 mohlo to byť aj uhniezdenie..ale nad tým sa už netráp...ak bolo, tak to malo byť. zrejme to nebolo v poriadku, radšej skôr ako neskôr.. 😉

simik22
autor
20. júl 2011

@hadassah ano ja viem... ved to mi sedi

simik22
autor
20. júl 2011

@tinki nerozumies mi... ja som nemyslela ze to bol potrat. ja som myslela, ze ci sa nemohlo oplodnene vajicko uhniezdovat v maternici, vtedy zvyknu zeny niekedy trosku spinit. ja som moc nekrvacala.

kvetinqa
20. júl 2011

@simik22 k uhniezdovaniu nedochadza hned po styku, takze skor nie ako ano, skor by som to prisudzovala nejakej ranke. To vsak neznamena, ze k uhniezdeniu este prist nemoze... Ak to neprestane, zasla by som za dok.

kvetinqa
20. júl 2011

@tinki uhniezdovanie nie je potrat.

sisaha
20. júl 2011

@simik22 hned po sexe sa predsa vajicko neuhniezduje. najprv je vo vajickovode oplodnene a potom putuje niekolko dni do maternice... V ziadnom pripade nemohlo ist o uhniezdovanie... to, ze si slabo krvacala sa stava, to co z teba vypadlo, mohla byt zrazena krv, ale aj kusok sliznice..

simik22
autor
20. júl 2011

@sisaha ale baby, vy mi vobec nerozumiete. ja som mala od minuleho pondelka plodne dni. niekedy v utorok som mala ovulku... cely tyzden sme sa snazilkovali, aj v nedelu, kedy som uz mala po plodnych dnoch. a to spinenie bolo cca tyzden po plodnych dnoch. uz chapete?

simik22
autor
20. júl 2011

@kvetinqa vid odpoved vyssie

sisaha
20. júl 2011

@simik22 po sexe sa moze niekedy slabo krvacat alebo spinit. Nie som si ista ci pri uhniezdovani sa spini..Tak ci onak, stale sa mi to zda skoro, ze by sa uhniezdovalo

simik22
autor
20. júl 2011

@sisaha ano, citala som, ze je to bezne, ze pri uhniezdovani sa spini.. nuz, nejdeme tu polemizovat ci je to skoro, alebo nie, pockam si a uvidime 😉

sisaha
20. júl 2011

@simik22 to bude najlepsie, pockat. Nebudem ti tu davat falosne nadeje, viem aka silna je tuzba po babatku, ale najlepsie je nic neriesit. Vtedy sa to podari. Drzim palce

kvetinqa
20. júl 2011

@simik22 myslim si, ze rozumieme. Ak si mala ovulaciu v utorok, k oplodneniu moze dojst az po nej, to znamena mohlo by byt vajicko oplodnene v stredu. V nedelu este urcite nemohlo dojst k uhniezdeniu... Uz chapes?

simik22
autor
20. júl 2011

@kvetinqa ja ta chapem.

kvetinqa
20. júl 2011

@simik22 ja viem, ze by si chcela pocut nieco ine. toto vsak ale neznamena, ze nie si tehu. drzim palce

simik22
autor
20. júl 2011

@kvetinqa ano jasne, uz sa s tym nejdem zapodievat, lebo sa zbytocne stresujem. vies ta ovulka, neviem, mozno bola skor, nie som si ista presnym dnom.

kvetinqa
20. júl 2011

@simik22 nechaj tomu volny priebeh. Drzim palec.

simik22
autor
22. júl 2011

@kvetinqa dakujem pekne

labanka
28. júl 2011

@simik22 ja som mala to iste, ale zo mna nic nevypadlo, normalny menzes to urcite nebol,spinenie mi zacalo 1.7, mierne krvacanie 4-7.7aj to len po sexe a potom zas len spinenie.
tehotensky test mi ukazal len jednu / ale ja sa citim uplne inac....
ty si ako na tom?

simik22
autor
29. júl 2011

@labanka mne to spinenie zacao cca 20 DC, robila som si aj testy, ale pred ocakavanym menzesom, boli negativne. vcera som mala dostat, zatial nic, tak skusim este pockat a potom si urobim dalsi test, no ja sa praveze vobec necitim byt tehotna. to moje spinenie bolo naozaj len spinenie, bolo slabucke a nebola tam ziadna krv, takze ja to za krvacanie neratam. kolko dni po meskani si si robila test? ci este pred meskanim?

labanka
29. júl 2011

@simik22 7 dni pred ocakavanou menstruaciou som si robila, a nebolo tam nic... ale stupla mi bazalna teplota z 36,8 na 37 ...tak teraz fakt neviem ci je to tym ze dostanem menzes, alebo to moze byt tehu... ty si nemerias?

simik22
autor
29. júl 2011

ja som aj zacala meriavat, ale nemala som na to nervy tak som sa na to vykaslala. 7 dni je este skoro. kedy mas dostat?

labanka
29. júl 2011

@simik22 zajtra 🙂 ale ja som uz nevydrzala, lebo som mala vselijake mozne priznaky a na teste sa pisalo, ze kedykolvek aj tyzden pred ocakavanou menstruaciou... vies ja som uz totiz na zaklade toho spinenie ocakavala palicky // ale nic...

labanka
29. júl 2011

@simik22 a este ma napadlo, ked si si merala teplotu v minulosti - kedze si uz prestala...tak kolko stupnov si mala?

simik22
autor
29. júl 2011

@labanka ja som tiez na zaklade spinenie ocakavala pozitivny tehu test. no ja som mala tu teplotu okolo 36.3.

labanka
29. júl 2011

@simik22 Simi a neskusis si predsa len rano namerat tu bazalnu? moja segra nemohla otehotniet 7 rokov a ona mi to poradila...ak sa bude drzat 37 a viac a nahle neklesne tak si tehu...ak klesne pod 37 tak pride menzes

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre