Ahojte baby, poradte mi ak viete... s partnerom sa pokusame o babo, uz dlhsiu dobu. Od zaciatku minuleho tyzdna som mala mat plodne dni, milovali sme sa pravidelne. V nedelu sme mali sex dvakrat, a pri druhom raze, ked sme skoncili a utierala som sa, trosku som krvacala. bola to taka slabo cervena krv, skor ruzova. Vysiel zo mna aj taky malilinky kusok, vyzeralo to ako sliznica maternice. Potom som v pondelok trosku spinila, malilinko aj vcera. Menzes mam dostat az za nieco vyse tyzdna. Pocas cyklu nikdy nemavam spinenie, ani pri ovulacii, ani pred menzesom.dost sa bojim, co to mohlo sposobit :((((
hadassah, dakujem , polyp isto nemam, chodik casto k doktorovi na folikulometriu, tak ymslim ze by to tam videl. nemohlo to byt uhniezdenie? co myslis? inac, aj dnes som trosku spinila, takym hnedym.
@simik22 hned po sexe sa predsa vajicko neuhniezduje. najprv je vo vajickovode oplodnene a potom putuje niekolko dni do maternice... V ziadnom pripade nemohlo ist o uhniezdovanie... to, ze si slabo krvacala sa stava, to co z teba vypadlo, mohla byt zrazena krv, ale aj kusok sliznice..
@labanka mne to spinenie zacao cca 20 DC, robila som si aj testy, ale pred ocakavanym menzesom, boli negativne. vcera som mala dostat, zatial nic, tak skusim este pockat a potom si urobim dalsi test, no ja sa praveze vobec necitim byt tehotna. to moje spinenie bolo naozaj len spinenie, bolo slabucke a nebola tam ziadna krv, takze ja to za krvacanie neratam. kolko dni po meskani si si robila test? ci este pred meskanim?
ja som aj zacala meriavat, ale nemala som na to nervy tak som sa na to vykaslala. 7 dni je este skoro. kedy mas dostat?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@simik22 ničoho sa neobávaj, občas sa stane, že po styku môžeš slabo krvácať. V období ovulácie je aj krčok prekrvený, mohla prasknúť nejaká žilka, alebo to bolo malinké poranenie steny pošvy, tak isto sa mohol vylúčiť kúsok sliznice, krčok je v čase ovulácie otvorený. A ešte to mohlo byť mierne ovulačné krvácanie z prasknutého folikulu. Takže kľud a nestresuj 😉
Ak by sa to opakovalo, tak šup šup k doktorke, nech mrkne, či na krčku nemáš nejaký polyp.