Po akom čase ste otehotneli pri užívaní Inofolicu?

iviiike
19. feb 2015

Ako dlho ste brali inofolic kym ste otehotneli? Mne lekar predpisal pred 3mesiacmi clostyl a duphaston no nepomaha, tak teraz mi pridal inofolic, mam ho brat rano a vecer. Snazime sa uz viac nez rok, teraz pojde priatel na spermiogram, takze sa nechame prekvapit

iviiike
autor
20. feb 2015

Snazilky 🙂. Nikto mi neodpisuje?☹ prosim piste ake mate skusenosti, potrebujem sa ukludnit z pe je to mozne ze sa zadari 🙂. Dakujem

nagulinka
20. feb 2015

@iviiike po prvý krát som otehu po dvoch baleniach, teraz snažíme opäť a som v polovici tretej, no je pravda,že sme poslednú dobu moc neriešili ovulku😀

martina0220
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
iviiike
autor
20. feb 2015

Dakujem pekne za odpovede, ste strasne zlate 🙂. Tak dufam ze sa to zadari aj nam uz viac nez rok sa snazime a nic

zuzankaa0102
20. feb 2015

@iviiike ahoj ja ho beriem mesiac rano a vecer, zatial nezabral dnes prisla mrcha :( ale citala som o nom aj pozitivne ohlasy. Drzim ti palce nech sa vam to podari ;)

nagulinka
20. feb 2015

@zuzankaa0102
@iviiike dievčatá, priberate z neho? Mne sa nezdá, ale veľa žien má straší, že pribrali 6aj 10kg ☹

uhnakova
20. feb 2015

Ja som brala Inofolic, ked sme sa snazili o druhe babo. A podarilo sa nam druhy mesiac uzivania 🙂

uhnakova
20. feb 2015

@nagulinka ja som z neho nepribrala, ale jedla som ho len dva mesiace.

zuzankaa0102
20. feb 2015

@nagulinka tolko az nie, mam nejake kilo dva viac neviem ci z inofolicu. Mozno ked sa berie dlhodobo.... Ale tolko by som pribrat nechcela aby moja polrocna praca vysla nazmar :(

martina0220
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nagulinka
20. feb 2015

@martina0220 ja si tiež myslím,že to je blbosť, ja tiež cvičím trikrát do týždňa a nejem po piatej, ,,,ale vieš, nasadili mi chrobáka do hlavy 😀

iviiike
autor
20. feb 2015

Ja ho beriem od vcera takze este neviem posudit ci sa pribera z toho, pevne dufam ze nie 🙂 ......dakujem aj ja drzim prsteky vsetkym 🙂 🙂 dame to 🙂

miska246
20. feb 2015

@iviiike Ja beriem Inofolic uz 3 mesiac a stale nic, budem ho brat, az kym sa nedockame vysnivanych dvoch//.

iviiike
autor
20. feb 2015

Nesmieme vzdavat 🙂 a ak by partnerovi zistili nieco po spermiograme tak co sa ma robit? Tiez dostane niake vitaminy alebo ako??

nagulinka
20. feb 2015

@iviiike tak ako je inofolic pre ženy, je od tej istej firmy aj prípravok pre mužov

miska246
20. feb 2015

@iviiike Zavisi, aku najdu poruchu... Su aj panske doplnky na zlepsenie kvality a kvantity spermii 🙂

alchemilkazltozelena
20. feb 2015

@iviiike ja som zacala brat inofolic po ms do ovu, cize 10 dni, ten cyklus som neotehotnela a dalsi mesiac som vybrala zvysnych 10 sackov zas po ms do ovu a vtedy som otehotnela 😉 takze ja ho mozem len odporucit 🙂 ale dolezity je aj spmg partnera....moj ho mal celkom dobry, ale nie najlepsi tak zacal brat vitamin E, potom bol na kontrolnom spmg a vysledky mal super - pomaly by mohol byt aj darca....a potom som otehu....takze nam pomohla kombinacia inofolic a vitamin E a prestala som chodit na kona, zacala som mysliet na ine veci, nasla som si ine zaluby, a vtedy to prislo 😎

iviiike
autor
20. feb 2015

Tak teda gratulujem, dufam ze je vsetko ok s partnerom a bez problemou mi inofolic pomoze, tak moc by som bola aj ja tehu

alchemilkazltozelena
20. feb 2015

@iviiike nasa mala ma uz 9 mesiacov a ked budeme chciet druhe, mozno ho zas budem brat, este uvidim, kazdopadne dolezity je aj spmg, ak nie je v poriadku, zena sa moze sazit a moze brat co chce a nepomoze to..

kvetka18
20. feb 2015

Ja som otehu po necelych piatich mesiacoch uzivania, ale dala som vitaminy aj manzelovi, a v mesiac kedy sme sa nesnazili vobec, starsi syn ostal na prazdniny u babky, som si nasla dve ciarky 🙂

martina0220
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
iviiike
autor
20. feb 2015

A pomohol?

iviiike
autor
21. feb 2015

A pomaha ten folandrol?🙂

babatkoo
21. feb 2015

Hned na prvy mesiac pouzivania 🙂 brutalny je!!! Potom som ho este papala 2 mesiace.

iviiike
autor
21. feb 2015

Gratulujem. Ja si to uz tiez moc prajem, dufam ze sa podari 🙂

babatkoo
21. feb 2015

Snazili sme sa 11 mesiacov a ten 11ty bol s inofolicom 🙂

iviiike
autor
22. feb 2015

Jaaaj jak strasne tuzim po mimi jooj nech sa uz zadari

martina0220
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
loseyourself
22. feb 2015

Mne inofolic nepomohol ...ale kazda je ina 🙂 ja beriem 4 mesiac duphaston a clostybegit a este. Nic mam vzdy pekny folikul a stale sa nepodarilo uz som z toho zufala :( mi sa snazime uz rok a nieco

mirad28
22. feb 2015

My sme sa snažili tiez rok a pol a pomohla mi akupunktura a homeopatika. Mesiac po akupunkture som uz mala //. A to som išla na odporúčanie kamosiek, maju tu istú skúsenosť. Odporúčam!

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre