Ako dlho ste brali inofolic kym ste otehotneli? Mne lekar predpisal pred 3mesiacmi clostyl a duphaston no nepomaha, tak teraz mi pridal inofolic, mam ho brat rano a vecer. Snazime sa uz viac nez rok, teraz pojde priatel na spermiogram, takze sa nechame prekvapit
Dakujem pekne za odpovede, ste strasne zlate 🙂. Tak dufam ze sa to zadari aj nam uz viac nez rok sa snazime a nic
@iviiike ahoj ja ho beriem mesiac rano a vecer, zatial nezabral dnes prisla mrcha :( ale citala som o nom aj pozitivne ohlasy. Drzim ti palce nech sa vam to podari ;)
@zuzankaa0102
@iviiike dievčatá, priberate z neho? Mne sa nezdá, ale veľa žien má straší, že pribrali 6aj 10kg ☹
Ja som brala Inofolic, ked sme sa snazili o druhe babo. A podarilo sa nam druhy mesiac uzivania 🙂
@nagulinka tolko az nie, mam nejake kilo dva viac neviem ci z inofolicu. Mozno ked sa berie dlhodobo.... Ale tolko by som pribrat nechcela aby moja polrocna praca vysla nazmar :(
@martina0220 ja si tiež myslím,že to je blbosť, ja tiež cvičím trikrát do týždňa a nejem po piatej, ,,,ale vieš, nasadili mi chrobáka do hlavy 😀
Ja ho beriem od vcera takze este neviem posudit ci sa pribera z toho, pevne dufam ze nie 🙂 ......dakujem aj ja drzim prsteky vsetkym 🙂 🙂 dame to 🙂
Nesmieme vzdavat 🙂 a ak by partnerovi zistili nieco po spermiograme tak co sa ma robit? Tiez dostane niake vitaminy alebo ako??
@iviiike ja som zacala brat inofolic po ms do ovu, cize 10 dni, ten cyklus som neotehotnela a dalsi mesiac som vybrala zvysnych 10 sackov zas po ms do ovu a vtedy som otehotnela 😉 takze ja ho mozem len odporucit 🙂 ale dolezity je aj spmg partnera....moj ho mal celkom dobry, ale nie najlepsi tak zacal brat vitamin E, potom bol na kontrolnom spmg a vysledky mal super - pomaly by mohol byt aj darca....a potom som otehu....takze nam pomohla kombinacia inofolic a vitamin E a prestala som chodit na kona, zacala som mysliet na ine veci, nasla som si ine zaluby, a vtedy to prislo 😎
Tak teda gratulujem, dufam ze je vsetko ok s partnerom a bez problemou mi inofolic pomoze, tak moc by som bola aj ja tehu
@iviiike nasa mala ma uz 9 mesiacov a ked budeme chciet druhe, mozno ho zas budem brat, este uvidim, kazdopadne dolezity je aj spmg, ak nie je v poriadku, zena sa moze sazit a moze brat co chce a nepomoze to..
Ja som otehu po necelych piatich mesiacoch uzivania, ale dala som vitaminy aj manzelovi, a v mesiac kedy sme sa nesnazili vobec, starsi syn ostal na prazdniny u babky, som si nasla dve ciarky 🙂
A pomohol?
A pomaha ten folandrol?🙂
Hned na prvy mesiac pouzivania 🙂 brutalny je!!! Potom som ho este papala 2 mesiace.
Gratulujem. Ja si to uz tiez moc prajem, dufam ze sa podari 🙂
Snazili sme sa 11 mesiacov a ten 11ty bol s inofolicom 🙂
Jaaaj jak strasne tuzim po mimi jooj nech sa uz zadari
Mne inofolic nepomohol ...ale kazda je ina 🙂 ja beriem 4 mesiac duphaston a clostybegit a este. Nic mam vzdy pekny folikul a stale sa nepodarilo uz som z toho zufala :( mi sa snazime uz rok a nieco
My sme sa snažili tiez rok a pol a pomohla mi akupunktura a homeopatika. Mesiac po akupunkture som uz mala //. A to som išla na odporúčanie kamosiek, maju tu istú skúsenosť. Odporúčam!
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Snazilky 🙂. Nikto mi neodpisuje?☹ prosim piste ake mate skusenosti, potrebujem sa ukludnit z pe je to mozne ze sa zadari 🙂. Dakujem