Ovulačné testy Dr. Max

2. máj 2023

Ahojte,
myslíte, že som už prešvihla ovu? Robila som testy ráno a večer. Už začínajú slabnúť. Ja si myslím, že k pozitívnemu sa blíži ten 4-tý odspodu. To bol 10.DC, hlien bol dnes -12. DC. Minulý cyklus som merala inými testami - intime a tam bol test pekne silný, aj bolo vidno vzostup, že čiarka silnela. Tieto sa mi nezdajú veľmi kvalitné. Ešte uvidím, čo ukáže BT.
Ďakujem za názor.

sajmonka_1216
2. máj 2023

Ťažko povedat, lebo pozitívny nie je ani jeden a keď si robila ráno a večer, určite by si pozitívny test vystihla

surama
2. máj 2023

Standardne je ovulacia niekedy medzi 12.-16. dnom, ale ked mas nepravidelny cyklus, tak ju mozes mat aj kludne aj na 20. den.l, kamoska otehotnela den pred ms. Testuj dalej, ale ked mas dnes ovulacny hlien, tak sa riad tym a dnes teda planuj tutu mutu 😃

anjelicek26
2. máj 2023

Podla mna to okolo ovu este neslo, musis testovat dalej. Mne hlien zacne a ovu je vzdy presne tri dni na to... uvidis este.

sajmonka_1216
2. máj 2023

@surama deň pred ms určite otehotnieť nemohla… po ovulácii ešte nastáva lutealna fáza, ktorá cca trvá 14 dni a až potom je ms.. inak to nejde

autor
2. máj 2023

Ďakujem za názory, myslím si, že keďže testy blednú, ovulácia už bola. Otehotnieť neplánujem. Meriam a testujem len zo zvedavosti.

surama
2. máj 2023

@sajmonka_1216 Den pred ms ( ocakavanou ms) mala styk, lebo si bola ista, ze uz sa nic nemoze stat a predsa. Jej syn uz ma 6 rokov.

janetinka27
2. máj 2023

@surama ano, keby ale nemali styk, ms by neprisla este napr. dva tyzdne. Zrejme mala ovu v tom cykle neskor, cize spravne si povedala, ze den pred ocakavanou (lebo ju ocakavala a nevedela ze sa opozdi), no v skutocnosti to bolo dva tyzdne pred realnou ms

engiii
2. máj 2023

U mňa sú dr max najlepšie mala som veľa iných a tieto u mňa top a mávam ich silno pozit počas ovu

lucka27375
2. máj 2023

Tiež som takto mala asi 2 mesiace a ten ďalší mesiac som mala krásne silne čiarky

autor
2. máj 2023

@engiii Za mňa zatiaľ nič moc, intime boli super. Chcem ešte otestovať aj ďalšiu značku.

engiii
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
engiii
2. máj 2023

Mne zasa pri intime v januári celly mesiac takéto slabé ovu čiže ten jeden mesiac som pravdepodobne nemala ovu ..vraj raz do roka alebo dva krát žena nemusí vôbec ovulavat.. keď som začala dr max tak som mala zatiaľ vždy od toho januára,ale testujem 3 x za deň mne vždy vystúpi ovu poobede a ozaj fakt 2 h pred nepiť vodu veľmi to ovplyvňuje

engiii
2. máj 2023

Ja som mala takto teraz dr max

autor
2. máj 2023

@engiii Ďakujem, uvidím, ako vyjde BT, tá je najspoľahlivejšia.

engiii
2. máj 2023

Áno aj ja meriam 👍držím prsty 🤞možno ovu ešte len príde🍀

sajmonka_1216
2. máj 2023

A akú citlivosť majú tieto testy? Ja som pri 20tkovych nikdy nemala pozitívny.. potom so si kúpila 10tkove z aliexpresu a tam to už viem zachytiť

engiii
3. máj 2023

@sajmonka_1216 20 sú dr max asi každý to má inak mne z ali tie 10 neukazali aj tie som mala skusala som aj 25 .ale tie 20 pre mňa boli najlepšie ..

autor
3. máj 2023

@sajmonka_1216 Dr.Max sú 20-kové, Intime sú 25-kové a tie mi pekne ukázali silné obidve čiarky.

sajmonka_1216
3. máj 2023

Tak keď vieš že ti tieto ukázali, tak ovu ešte nebola, resp ani nebude

autor
5. máj 2023

@sajmonka_1216
@engiii
@lucka27375
@anjelicek26 dievčatá, ten spodný test už môžem pokladať za pozitívny, však?

julkakratka
7. máj 2023

Ahojte, aj tu sa chcem spýtať, mám dva dni pred ms, pozitívny ovu test som mala 24.4. potom už ďalšie dni vôbec. Predvčerom som si robila ovu test a bola čiarka slabšia...avšak ma prekvapilo, že tri dni pred ms tam vôbec je. Nikdy predtým sa mi to nestalo. Včera poobede som si urobila teda znovu ovu test. Výsledok takýto. Máte skúsenosť?

autor
7. máj 2023

@julkakratka Áno, stalo sa mi to v tehotenstve.

julkakratka
7. máj 2023

Ale ja nie som tehotná teda aspoň neviem zatiaľ o tom 💁🙂

autor
7. máj 2023

@julkakratka Skús aj tehotenský test, ak si mala nechránený styk je to možné.

julkakratka
7. máj 2023

Mala pretože sa o bejby snažíme

autor
7. máj 2023

@julkakratka Tak skús aj tehotenský test. U mňa to takto bolo len v tehotenstve, inak bol ovulačný pred MS len s jednou čiarou. Druhá takmer neviditeľná.

julkakratka
7. máj 2023

Skúsim, robila som si znovu ovu test teraz..a čiarka druhá je rovnako silná ako kontrolná

engiii
7. máj 2023

@julkakratka ahoj môže to byť aj tehu ..
Ale pred MS mávam aj ja ovu pozit už to mám odsledovane aj počas MS ako keby pozitívny je to normálne pred MS .LH hormón sa zvyšuje pred MS pretože sa vyplavuje menzesom von ..

autor
7. máj 2023

@engiii To je nejaká hlúposť.

julkakratka
7. máj 2023

@engiii neviem ešte som o tom nepočula ..nakoľko ja som nikdy pred MS nemala pozitívnu ovu..ale uvidíme 😊 možno to tak bude kvôli tým hormónom ako píšeš

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre