ahojte nemyslite si,ze som nejaka sprosta 🙂 ,ale mozte mi prosim vas aspon 1 povedat na co to je dobre? lebo nechapem a ani neviem na co to je ...je to tak,ze ak mam 2 palicky musim volat muzovi nech okamzite pride domov ? mam plodne dni :D ci ako? dakujem za odpoved
aha dakujem velmi pekne za odpoved,vysvetlenie 🙂
spermie kludne preziju aj tyzden, ak maju vhodne podmienky, cize pred ovulaciou, ked sa ti tvori hlien, nasa malinka je toho jasnym dokazom 😉
ahojte aj mne by mohol niekto poradit? vcera som si dala pichnut ovitrelle a na iui ideme zajtra. nebude uz nahodou neskoro? nepresvihli sme ovu?
ahojte, neviete mi pomoct najst odpoved na moju otazku, preco sa ovu testy nemozu robit z ranneho mocu? Ja totiz dost vela pijem, a aj ked obmedzim pitie predpisane 2 hodiny, aj tak mam moc prilis zriedeny a tym padom mi ovu test nic neukaze. Dnes rano som si ale robila test z ranneho mocu, a boli tam krasne silne 2 ciarky. Je to ok?
stalo sa vam že osem dni za sebou ste mali taku istu farbu čiaročky ale nie silnejšiu od kontrolnej?
aj ja mam presne taky isty problem,a dufam že sa čiaročka už čoskoro zmeni
je tam aj zdoaznene že citlivy jednoduchy rychly tak asi hej .možem kombinovať meranie BTa ovu test? či to je zbytočne?
@st2 mne toto iste povedal gynekolog a je to tak ako vy to pisete 🙂
zdravim damy 🙂 mam 21 a chceli by sme babo vysadila som lieky 16.12.2012 a menzes som mala oed 19-23-12.2012 a od vtedy menzes nikde ten posledny ovulačny test som si robita teraz je uplne cerstvy tak myslite ze su to plodne dni?teplotu uz mam 8 dni zvysenu a stupa trochu vcera a dnes je najvyssia 37,1 ale moj hlien o plodnych dnoch nezodpoveda... menzes mi meska uz cez 2 tyzne teh test negat a pondelok pojdem lekarovi a uvidime ... 😝
@nina8888 nejak mi to nejde dokopy s tou teplotou. 😕 😕 😕 ze uz je zvysena.. nemas graf, ci len tak si merias?? dodrziavas rovnaky cas hned po prebudeni ??? a tehu test nevysiel vobec ?? lebo ked mas pozitivny ovulacny a uz si v podstate po termine mrchy,, tak sa bud oneskorila ovu alebo si tehu..
len tie teploty hmm 😕
@lauritka no teh test mam po dlhej dobe ked uz je suchy sa objavi slaba druha ciarocka ale tak si myslim ze nic ... no mam graf urobeny ...ano vzdy meriam v rovnaky čas a hned po prebudeni ...pridavam graf no meriam od 8.1.2013 do teraz a 6.1.som mala hlien a bolesti zodpovedajúce ovulácii tak ja neviem uvidim pondelok teda...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
no ovulacny test sluzi na priblizne urcenie ovulacie, nakolko ovulaciu nie je mozne urcit na minutu presne, ale testy nam k tomu napomahaju, ak je ovulacny test poztiivny, co znamena ze testovacia ciarka musi byt silnejsia pripade tak isto rovnako ako kontrolna, tak vtedy do 48 hodin nastane ovulacia
ovulacia je proces ked vajicko ktore dozrieva v tvojom vajecniku a vo svojom folikule (ako keby obale) tak ten folikul praskne vajicko je vypudene do vajickovodu a tam caka ca 24 hodin na oplodnenie spermiou, cize ano to su plodne dni podla testu
spermije dokazu prezit az 5 dni v tele zeny a cakaju na tu spravnu chvilu