Ahojte, minuly mesiac presne 12.10. som potratila vytuzene babatko na zaciatku 7tt, na druhy den mi robili kyret. Chcem sa spytat a poradit sa, kedy ste sa po kyrete zacali znovu snazit o babo. Lekari hovoria ze sa smie az po 3 mesiacoch, ale citala som ze sa moze aj skorej, zalezi aj od toho ako sa zena citi. Ake mate prosim skusenosti?
Ahojte, ja som 2 dni po kyretazi. Mala som MA v 12.tt. Ja chcem pockat tie 3 mesiace,ale lekar mi vravel,ze sa moze aj po mesiaci. Uvidis ako sa budes citit. Ja sa z toho este len spamatavam :(
po kyretazi by sa malo az po 6 mesiacoch, po prirodzenom potrate po 3 mes...tak hovorili vsetci Dr v nemocnici...
@violet1609 to ma mrzi :( je to strasne a nikto kto to neprezije to nevie pochopit ani citit ako my :( drzim palce aby si sa s tym co najskor vyrovnala a uvidis, ani sa nenazdas a budes maminka 🙂 ja uz to beriem tak..aj ked ma este chyti smutok snazim sa mysliet pozitivne a tesit s na to co pride, netrapit sa pre to co bolo :(
Ja som potratila v juli tohto roku a doteraz nie som fyzicky fit z toho. Psychicky je to lepsie lebo mam uz rok a pol velku dceru a ta mi pomaha.
...ja som mala kyret v marci.... a aj v nemocnici a aj lekar povedal po troch mesiacoch...
@kikina186....dakujem. Aj tebe prajem kopec sil. Urcite pride ten spravny cas. 🙂 Stale som som z toho hotova. Mam 7 rocneho syna ,tak on mi pomaha a dodava silu. Ale je to este cerstve...... Ja som bola od 7tt doma, zacala som spinit,ale hned behom par dni sa to ustalilo. V 10 tt bolo vsetko ok a teraz v 12 tt uz nebilo srdiecko :( Total sok.
A ano kazdy hovori inak. Mne moj lekar povedal , ze niekdy odporucali 3- 6 mesiacov pockat a teraz najnovsie, ze aj po mesiaci.
Ja som otehotnela 4 mes po kyrete a dnes má bábo už pol roka. Treba myslieť pozitívne 😉 Držím palce.
Ahoj,to mi je luto,ja som mala MA,robili mi kyretaz,odporucili pockat 6 mesiacov,kym znovu otehotniem..ale podarilo sa nam az o rok a pol .. ale podarilo 🙂 drzim palce
Ahojte baby je to velmi smutne aj nam sa to stalo bola som v 12 tyzdni a vsetko bolo ok az na jednu noc som po kyrete jeden den 10.11.rano o 4 my museli spravit rychlo kyret.....ale verim ze teraz sa to da doporiadku a ideme na druhe ...v nemocnici mi povedali ze po 2 az 3 menstruaciach a mozme sa snazit v piatok idem k doktorke na kontrolu tak uvidime co povie ona....drzte sa bude to fajn sme silne 😘😉
Baby ako dlho ste krvacaly po kyrete? Ja som 2 den po a stale krvacam nie velmi ale take bledo cervene ale krvacam je to normalne ? A boli ma zaludok nie brucho ale zaludok ....tak neviem ci je vsetko ok?
@macoo13 jooj to ma mrzi, je to strasne :( ja som po kyrete krvacala 2-3 dni a potom dalsi tyzden som mala spinenie ale vraj to je normalne..akorat vcera som dostala prvu ms a prisla presne po 4 tyzdnoch a he dost silna a mam silne bolesti tak som schulena v posteli :( a zaludok kto vie z coho..mozno aj z nervozity ti moze byt zle :/
Po 3Mesiacoch somvotehotnela bez problemov...Cele tehu bolo bezproblemove a teraz mam 3 rocnu dcerku...
Po prvej kyretazi som otehotnela po druhom menzese,no znovu som potratila a po druhej kyretazi som otehotnela po treťom menzese..Ak ti lekár na kontrole po "šestonedelí" povie,že je všetko v poriadku a môžete sa snažiť,tak sup do toho 🙂Mne po tej prvej kyretazi lekár povedal,že sa môžeme snažiť hneď,po tej druhej sme museli počkať,keďže to bola druha kyretaz v priebehu 5 mesiacov..
@hors my sme sa tak s manzelom rozpravali ze by sme mozno skusili uz teraz po prvej ms..lebo som bola na zaciatku tehu a ani sliznicu som nemala moc vysoku takze premyslame ze skusime uz teraz, ked sa podari tak sa podari, ked nie budeme skusat dalej..lebo co som bola aj s babami v nemocnici tak hovorili ze oni otehotneli po prvej ms a ze uplne v pohode ziadny problem nemali..ze je ta maternica cista a v podstate posilnena..a vlastne ked budeme skusat tak to bude mesiac a pol po zakroku tak asi skusime a uvidime..ak by to dopadlo zle tak by som si vyziadala nejake vysetrenia..ale budem mysliet pozitivne !! 🙂
@mocoo13 Ja som 3 dni po kyrete a dnes uz len spinim. Prve dva dni som krvacala. Bolesti som mala v podbrusku. Aj teraz este tak jemne citim, ale da sa to. Zaludok je ok. To bude mozno nieco ine. Mozno aj stres. Mne tiez v 12tt zistili, ze srdiecko uz nebije. Bola som v soku. Vobec som to necakala. Clovek sa tesil ,ze konci to rizikove obdobie.......
@kikina186 Uvidis ako sa budes citit, co sa ma stat sa stane 🙂
vsetko bolo ok. Nemala som žiadne problemy. Ja som pila aj alchemilku a myslim,že aj ta mi pomohla sa dat rychlo dokopy 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kikina186 Po prvej kyretazi som otehotnela po prvom menzese po zakroku. Donosila som, tehotenstvo bez problemov. Ak sa ma stat, stane sa. Ak sa ma donosit, donosis.
Drzim palce.