Otehotnenie po kyretáži

kikina186
11. nov 2016

Ahojte, minuly mesiac presne 12.10. som potratila vytuzene babatko na zaciatku 7tt, na druhy den mi robili kyret. Chcem sa spytat a poradit sa, kedy ste sa po kyrete zacali znovu snazit o babo. Lekari hovoria ze sa smie az po 3 mesiacoch, ale citala som ze sa moze aj skorej, zalezi aj od toho ako sa zena citi. Ake mate prosim skusenosti?

bosoriak
11. nov 2016

@kikina186 Po prvej kyretazi som otehotnela po prvom menzese po zakroku. Donosila som, tehotenstvo bez problemov. Ak sa ma stat, stane sa. Ak sa ma donosit, donosis.
Drzim palce.

violet1609
11. nov 2016

Ahojte, ja som 2 dni po kyretazi. Mala som MA v 12.tt. Ja chcem pockat tie 3 mesiace,ale lekar mi vravel,ze sa moze aj po mesiaci. Uvidis ako sa budes citit. Ja sa z toho este len spamatavam :(

shia
11. nov 2016

po kyretazi by sa malo az po 6 mesiacoch, po prirodzenom potrate po 3 mes...tak hovorili vsetci Dr v nemocnici...

madana
11. nov 2016

@kikina186 minim. 3 mes pockajte kvoli regeneracii maternice,aby si mohla donosit zdrave babatko

kikina186
autor
11. nov 2016

@bosoriak tiez mam taky nazor ze to bude tak ako ma byt, a stane sa co sa ma..mozno sa nam ani hned nepodari :/

kikina186
autor
11. nov 2016

@violet1609 to ma mrzi :( je to strasne a nikto kto to neprezije to nevie pochopit ani citit ako my :( drzim palce aby si sa s tym co najskor vyrovnala a uvidis, ani sa nenazdas a budes maminka 🙂 ja uz to beriem tak..aj ked ma este chyti smutok snazim sa mysliet pozitivne a tesit s na to co pride, netrapit sa pre to co bolo :(

zuzada29
11. nov 2016

Ja som potratila v juli tohto roku a doteraz nie som fyzicky fit z toho. Psychicky je to lepsie lebo mam uz rok a pol velku dceru a ta mi pomaha.

kikina186
autor
11. nov 2016

@shia nam zasa hovorili ze po kyrete 3mes a ak to odide same tak hned mozme :/ to je strasne individualne, kazdy hovori inak :/

pulciatko
11. nov 2016

...ja som mala kyret v marci.... a aj v nemocnici a aj lekar povedal po troch mesiacoch...

violet1609
11. nov 2016

@kikina186....dakujem. Aj tebe prajem kopec sil. Urcite pride ten spravny cas. 🙂 Stale som som z toho hotova. Mam 7 rocneho syna ,tak on mi pomaha a dodava silu. Ale je to este cerstve...... Ja som bola od 7tt doma, zacala som spinit,ale hned behom par dni sa to ustalilo. V 10 tt bolo vsetko ok a teraz v 12 tt uz nebilo srdiecko :( Total sok.

violet1609
11. nov 2016

A ano kazdy hovori inak. Mne moj lekar povedal , ze niekdy odporucali 3- 6 mesiacov pockat a teraz najnovsie, ze aj po mesiaci.

lusinda609
11. nov 2016

Ja som otehotnela 4 mes po kyrete a dnes má bábo už pol roka. Treba myslieť pozitívne 😉 Držím palce.

hors
11. nov 2016

@kikina186 ja som otehotnela za 2 mesiace aj nieco a donosila som uplne vpohode zdraveho chalaniska.Mne lekarka kazala az za 6 mes.😀Ono je pravda zena je vysilena a maternica oslabena ale tak tasko povedat ako uktorej maminky.Drzim palce :0)

nadkaha
11. nov 2016

Ahoj,to mi je luto,ja som mala MA,robili mi kyretaz,odporucili pockat 6 mesiacov,kym znovu otehotniem..ale podarilo sa nam az o rok a pol .. ale podarilo 🙂 drzim palce

kikina186
autor
11. nov 2016

@hors a co ti lekarka povedala ked si prisla po dvoch mesiacoch? 🙂 nenadavala ti? :D aj si bola na rizikovom alebo si mala nejaku zvysenu starostlivost? 🙂

macoo13
11. nov 2016

Ahojte baby je to velmi smutne aj nam sa to stalo bola som v 12 tyzdni a vsetko bolo ok az na jednu noc som po kyrete jeden den 10.11.rano o 4 my museli spravit rychlo kyret.....ale verim ze teraz sa to da doporiadku a ideme na druhe ...v nemocnici mi povedali ze po 2 az 3 menstruaciach a mozme sa snazit v piatok idem k doktorke na kontrolu tak uvidime co povie ona....drzte sa bude to fajn sme silne 😘😉

hors
12. nov 2016

@kikina186 nic mi nepovedala absolutne ani som nebola na rizzikovom mala som ukazkove tehotenstvo ziadne vracanie nic bola som viac cipernejsia ako netehotna :0) porodila som spontane 40 tt .:0)

macoo13
12. nov 2016

Baby ako dlho ste krvacaly po kyrete? Ja som 2 den po a stale krvacam nie velmi ale take bledo cervene ale krvacam je to normalne ? A boli ma zaludok nie brucho ale zaludok ....tak neviem ci je vsetko ok?

kikina186
autor
12. nov 2016

@hors to mas super, to som rada, dufam ze aj nam to na druhy krat dopadne najlepsie ako sa bude dat 🙂

kikina186
autor
12. nov 2016

@macoo13 jooj to ma mrzi, je to strasne :( ja som po kyrete krvacala 2-3 dni a potom dalsi tyzden som mala spinenie ale vraj to je normalne..akorat vcera som dostala prvu ms a prisla presne po 4 tyzdnoch a he dost silna a mam silne bolesti tak som schulena v posteli :( a zaludok kto vie z coho..mozno aj z nervozity ti moze byt zle :/

danielaaninuska
12. nov 2016

Po 3Mesiacoch somvotehotnela bez problemov...Cele tehu bolo bezproblemove a teraz mam 3 rocnu dcerku...

ciusinka
12. nov 2016

Po prvej kyretazi som otehotnela po druhom menzese,no znovu som potratila a po druhej kyretazi som otehotnela po treťom menzese..Ak ti lekár na kontrole po "šestonedelí" povie,že je všetko v poriadku a môžete sa snažiť,tak sup do toho 🙂Mne po tej prvej kyretazi lekár povedal,že sa môžeme snažiť hneď,po tej druhej sme museli počkať,keďže to bola druha kyretaz v priebehu 5 mesiacov..

hors
12. nov 2016

@kikina186 neboj das to ja som po kyretazi 14 r bola som mlada a velmi ma bolelo,ze som peisla o babetko aj teras kolkokrat si nan spomeniem ja uz odvtedy mam 3deti :0) najmensia ma 6 mesiacou o 2 tyzdne :0) drzim palce :0)

kikina186
autor
12. nov 2016

@ciusinka ja som vlastne bola na kontrole po 3 tyzdnoch od zakroku a povedal ze je vsetko ok ale ze sa odporuca otehotniet az po 3 menstruaciach, ale asi skusime skorej

kikina186
autor
12. nov 2016

@hors my sme sa tak s manzelom rozpravali ze by sme mozno skusili uz teraz po prvej ms..lebo som bola na zaciatku tehu a ani sliznicu som nemala moc vysoku takze premyslame ze skusime uz teraz, ked sa podari tak sa podari, ked nie budeme skusat dalej..lebo co som bola aj s babami v nemocnici tak hovorili ze oni otehotneli po prvej ms a ze uplne v pohode ziadny problem nemali..ze je ta maternica cista a v podstate posilnena..a vlastne ked budeme skusat tak to bude mesiac a pol po zakroku tak asi skusime a uvidime..ak by to dopadlo zle tak by som si vyziadala nejake vysetrenia..ale budem mysliet pozitivne !! 🙂

violet1609
12. nov 2016

@mocoo13 Ja som 3 dni po kyrete a dnes uz len spinim. Prve dva dni som krvacala. Bolesti som mala v podbrusku. Aj teraz este tak jemne citim, ale da sa to. Zaludok je ok. To bude mozno nieco ine. Mozno aj stres. Mne tiez v 12tt zistili, ze srdiecko uz nebije. Bola som v soku. Vobec som to necakala. Clovek sa tesil ,ze konci to rizikove obdobie.......

violet1609
12. nov 2016

@kikina186 Uvidis ako sa budes citit, co sa ma stat sa stane 🙂

misha263
12. nov 2016

@kikina186 ahoj ja som otehotnela 6 tyzdnov od kyretu,takže je to individualne 🙂

kikina186
autor
12. nov 2016

@misha263 ahoj 🙂 a vsetko ok? Nemala si problemy? 🙂

misha263
12. nov 2016

vsetko bolo ok. Nemala som žiadne problemy. Ja som pila aj alchemilku a myslim,že aj ta mi pomohla sa dat rychlo dokopy 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre