Pre vsetky snazilky ktore by chceli zacat so snazenim koncom tohto roka alebo zaciatkom buduceho 😉
@nikolet_89 ja by som tiez chcela nejak takto zacat...ja by som totiz chcela septembrove babatko... 😉
to vazne sa tu nenajde nikto kto by planoval zacat so snazenim v tomto termine....??????????
som myslela ze by sme si vzajomne pomahali a tesili sa zo zvojich uspechov a tak dalej 🙂
Ahojte baby mi tak planujeme.v septembri mame svadbu potom alebo pred vysadim antikoncepciu a ideme nato. Chcem sa spytat ci planujete nejake vysetrenia pred snazenim. Dakujem
Ahojte,my už sa snažíme dva mesiace a stáálee niičč,táák strašne by sme chceli malee miminko,sme spoli 6rokov ,a ked sa podaríí mimi spraviime svadbu maluu a krásnu,viete mi neak poradit?tak vela robím pre to.neviete o neakych vitamínoch ,či čajiikoch hmm??
@ewelin262 zacnem tebou ...mozno vyskusat od prveho dna cyklu alchemilkovy caj,ale iba do ovulacie potom uz nie.mozno by si mohla vyskusat femibion 800...mne osobne pomohol k babu.mozno si sledovat ovulaciu meranim bazalnej teploty.a u mna zafungovalo ked som sa prestala sledovat a uzivala som si to vsetko co k tomu patri.a v ten mesiac som aj zostala tehotna.a mozno by nebolo zle dat vysetrit priatelov spg.
@barbora1987 aj tebe drzim palceky...ja som chodila na folikulometriu a bola som stimulovana clostilom takze som musela byt sledovana kvoli OHSS.teraz som sa dala na trnistu cestu vsetreni endokrinologickou a tajne dufam ze potom to uz bude vsetko v poriadku a nam sa podari babo nato tata 😉
@ enanena.alchemilku pijem a dakujem za rady .a ako to stou bazálnou teplotou?? a co na ovulačne testy,máte skusenosti??
a aky nazor mate na vitaminy kyselina listová??
@ewelin262 bazalna teplota sa meria vzdy rano hned ako sa zobudis v posve a hodnoty ti napovedia v ktorej casti cyklu si...len tie hodnoty si uz nepamatam,ale to urcite najdes tu na mk...ovulacne testy ja osobne nepouzivam...no a kyselinu listovu som uzivala v tom femibione a mame zdraveho chlapceka 😉
ahojte, tak my zaciname od januara bud. roka, bud. mesiac chcem vysadit antiku...aby som sa precistila.Planujem tri mesiace pred koncom roka zacat brat kyselinu listovu a alchemylku, aby som si sance zvysila🙂 uz túzim asi dva roky a az teraz som toho mojho prehovorila🙂 budem Vam vsetkych drzat place, hlavne pozitivne mysliet, vela pohybu na cerstvom vzduchu a zdrava strava. to je zaklad, ostatne uz bude v rukach osudu🙂
Ahojte tak ja sa pridavam. Hoci mame doma skoro 7mesacneho chlapceka odkedy som porodila drzi tuzba mat druhe 😅 Muz najskor ani pocut ale uz ho to zlomilo tak okolo septembra ideme na to 🙂 Ako sa pripravujete? Ja som zacala cvicit kedze mi zostali este nejake kila z tehotenstva a zacnem brat kyselinu listovu od buduceho mesiaca. Pri malom nam trvalo 3 mesiace kym sa zadarilo tak som zvedava ako to bude teraz 🙂
Ahojte.my mame doma skoro 4 rocneho chlapceka a 10 mes. chlapceka.Tak nejak na buduci rok by som chcela otehotniet.Ci sa to podari uz zaciatkom roka, je tazko povedat.Prvy sa zadaril rychle ,druhy 9mesiacov nic....Tak uvidime 😉
Ahojcek aj ja sa pridaaam.....my sa snazime uz dlhsie ca 8mesiacov a stale nic....☹ zacala som pit alchi.cajik a berem kys. Listovu a tak uvidime,,,,inak pisala som do toho centra dr. Jonas a dostala som vypocitane "spravne-cervene dni"..... Tak akurat 23. Bol prvy cerveny den....tak uvidime....😉
Ahojte,my sasnazime už dlhšie,ale už mi z toho Sibe,tak si musím dať trošku pauzu...čiže budúci rok by to hádam uz mohlobbyť lepšie a mohlo by sa nám to podariť 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@enanena ahoj my s manzelom chceme presne bud od decembra, alebo od januara 🙂