Nemôžem mať deti,no priateľ sa nechce posunúť ďalej

4. apr 2021

Ahojte, tak začnem tým, že nemôžem mať deti. Mám priateľa a rozhodli sme sa, že chceme dieťa. Priatel deti zbožňuje a veľmi chce mat vlastné. Avšak dlho sa nám nedarilo, tak prebehli vyšetrenia a v krátkosti, ja nemam šancu otehotnieť, žiadnym spôsobom. Mne sa zrútil svet, pretože som túžila byť mamou. Vieme to už dlhšie a ja som povedala priateľovi, nech si nájde niekoho s kým bude mať možnosť deti. Adoptovat nechce. Ale nechce ma ani opustiť. Len ja viem, že ho to ranilo a chce mať deti. Ako mu mám vysvetliť, aby sa posunul ďalej? Vždy keď začnem túto tému, tak sa o tom odmieta baviť. Ako mu to vysvetliť?

ladybug138
4. apr 2021

Ahoj, velmi ma mrzi tvoja situacia..nie je ani moznost ist na umele oplodnenie?

pribinak
4. apr 2021

Pozri, treba si to celé premyslieť, diéta si môže adoptovať, zobrať do pestunstva, byt profi mama. Možnosti je viac.

Nenapisala si aký je tvoj zdravot.problém, možno by ti pomohlo keby si otehotnela pomocou darcovských vajíčok, alebo podstúpis umele oplodnenie

Medicína ide míľovými krokmi vpred. Dnes sa stanu mamami aj baby, ktoré ešte 15-20 rokov dozadu nemali absolútne šancu mat vlastne biologické diéta

veronikavaneska
4. apr 2021

Naši známy tiež nemohli mať dieťa roky roky sa snažili nakoniec zistili že chlap je neplodny. Nemôžu mať deti... No o mesiac či dva nato mi volala že som je tehotnaaa. Majú 3 ročnú dcérku. Nádej zomiera posledná 💕 teta tiež nemohla mať deti a má dve 💕 a nasilu odháňať muža od seba by som nerobila... On sa sám vie rozhodnúť či chce byť s tebou alebo nie... Nechaj to na ňom ❤️

martinkatinka
4. apr 2021

Ak sa smiem opytat, aku mas diagnozu?
Mne tiez kedysi doktor povedal, ze ak otehotniem, bude to zazrak.... Tak a moj zazrak bude oslavovat 10 rokov cochvila....
Urcite sa porad aj s inymi lekarmi, nez so svojim gynekologom. Odporucam navstevu reprodukcneho centra.

anonym0001
4. apr 2021

Kamaratka tiez mala diagnozu "nikdy nebude mat deti" a ma uz tri. Teraz dufa, ze dalsie nebudu 😂

majamat
4. apr 2021

vacsinou sa pod slovom neplodnost neskryva definitivny zaver, ale skor mensia az minimalna sanca otehitnenia. no vzdy je tam nejaka sanca, ze to
pojde. teda s vynimkou niektorych Dg.

kittykat22
4. apr 2021

A nechces skusit IVF, alebo nahradne dieta moze vynosit ina zena. Urcite moznosti su. Niektore legalne, niektore menej ...

charlinka111
4. apr 2021

Aj ja by som ti odporučila náhradnú ženu na vynosenie, prípadne aj vajíčka ak potrebuješ a spermie tvojho muža a o dieťa sa budete starať spolu a znovu budete šťastní.

pink_lady
4. apr 2021

a aky je dovod? preco nemozes mat deti? definitiva by bol prechod, alebo ze by si nemala maternicu....inak vzdy je sanca...je nas tu prikladom takych vela

martinkatinka
4. apr 2021

@charlinka111 na SR nahradne matky nie su legalne

charlinka111
4. apr 2021

Na SR náhradné matky nie sú legálne. Ja viem, ale poznám takých čo to obišli.

jaga18
4. apr 2021

V ČR sú náhradné matky legálne. Známy šli touto cestou. Stalo im to zato. Ich dcéra bude mať čochvíľa 2 roky

luci_ba
4. apr 2021

Aký máš konkrétne problém? vela problemov sa da riesit v CAR

deti95060810
4. apr 2021

manžel sa časom rozhodne sám... Zbytočne ho teraz budeš odháňať.... možno potrebuje len čas...

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
silvia1996
4. apr 2021

Je este moznost, ze by Vam rodinna prislusnicka darovala vajicko - ci mamka alebo sestra. Vas priatel tak bude vychovavat biologicky svoje dietatko a Vy biologicky Vasu sestricku/braceka alebo neterku/synovceka. Kazdopadne budte silni, to, ze sa o tom Vas priatel nechce bavit evidentne znamena, ze mu na Vas skutocne zalezi. Spolu to prekonate, stale su moznosti. Odporucam tiez p. doktora Bielika, ten pomohol mnohym zenam, ktore ini gynekologovia odpisali. Drzim Vam silno palce, aby ste sa dockali vytuzeneho babatka.

tortelinka
5. apr 2021

Ja len toľko, že napr. adopcia, to človek nerozhodne rýchlo, daj tomu čas

tecko28
5. apr 2021

Mne pripada, ze tvoj priatel sa zacyklil. Chce deti, vie, ze ty mu bio deti nedas, adoptovat nechce, rozpravat sa o tom nechce? A co vlastne chce vo vasej situacii? Treba si to vydiskutovat ako dalej. Ak ty tuzis po dietatku a si ochotna ist aj do adpcie a on nie, riesila by som to rozchodom a bud adopciou ako jedinec, alebo s inym partnerom

rootham
5. apr 2021

@silvia1996 rodinný príslušník nemôže darovať... toto je anonymná záležitosť
A ten dr Bielik nie je náhodou a MT nemocnice? Dik

miriam11
6. apr 2021

Jedine asi sa len zbaliť a ísť.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre