Nedarí sa mi otehotnieť. Prosíme o modlitbu za bábätko

lolitka25
3. máj 2011

Ahojte, s manzelom sa snazime nejaky ten cas o mimco a nedari sa nam. ak je nás takych viac spojme sa silou modlitby a nase prosby iste budu vyslysane.

tina_22
3. máj 2011

@lolitka25 Ahoj, chcem ťa len potešiť. My sme sa snažili skoro 6 rokov, zažili sme dva potraty, ale modlitba bola to najsilnejšie, čo nás držalo a dávalo nám silu bojovať ďalej. Intenzívne som sa modlila k sv. Gerardovi Majella a dodnes je mojou veľkou oporou.
Budem na vás myslieť a spolu určite niečo vyprosíme🙂 Verím v silu modlitby 😉

lolitka25
autor
4. máj 2011

@tina_22 dakujem 🙂

mimka11111
4. máj 2011

pripájam sa... 😵

jk77
4. máj 2011

Ahoj. My sa este nesnazime, ale coskoro uz budeme, preto sa pripajam.. Silou spolocnej modlitby to zvladneme 🙂

mabumi
4. máj 2011

aj ja sa pridám 🙂

duracelka
4. máj 2011

dievcata, pripajam sa celym srdcom a celou dusou... 😵

abriela
4. máj 2011

Pripajam sa a ak nieco silno chceme netreba stratit vieru

ttina23
4. máj 2011

veru netreba stratit vieru,aj my sa snazime a nic

apolenka6
5. máj 2011

Ahojte! aj ja sa pripájam... 😵 modlím sa pravidelne a viem,že raz budú naše prosby vypočuté 😉 len musí prísť ten správny čas (už by aj mohol prísť po 4 rokoch 😀 ) tiež sa modlím aj ku sv.Gerardovi

zajo79
5. máj 2011

nemalo by platit - ze sa modli jedine k Bohu? ...co tak jedno z prikazani? nebudes mat inych bohov okrem mna, aby si sa im klanal... to len tak na okraj.

Inak vam vsetkym drzim palceky.

benne
5. máj 2011

@zajo79 modlitba ZA bábätko.. nie modlitba K bábätku..

zajo79
5. máj 2011

ja som myslela modlitbu k roznym svatym... co tu boli spominany

ale ok..nerypem.

kralicica
5. máj 2011

pripajam sa... "milujucim Boha vsetko sluzi na dobre..." urcite aj toto obdobie ma pre vas nejaky zmysel. drzte sa a hlavne myslite pozitivne! 😉

apolenka6
5. máj 2011

@zajo79 Samozrejme na prvom mieste je BOH o tom niet pochýb 😉 a ku tomu sv. Gerardovi mi odporučil sa modliť môj kňaz 🙂 on sa môže prihovoriť ako aj iní sv. u Boha za nás ...a hlavne jeho matka Mária 🙂

slasima
5. máj 2011

tu je taka Modlitba za počatie dieťaťa – pre snazilky....aj ja sa ju casto modlievam...aj ked uz jedno mame...tuzime este po jednej dusicke🙂
Drahý Bože, máme na rozdávanie veľa lásky a chceli by sme sa o ňu podeliť s dieťatkom. Žiadam Teba a anjelov, aby ste nám pomohli s počatím. Prosíme, pošlite do nášho života jednu z vašich najžiarivejších duší a umožnite tejto bytosti, aby sa stala naším dieťaťom. Ďakujeme.

katarina104
5. máj 2011

Pán nech ťa vyslyší, a nech sa stane ako On chce, a ty aby si prijala jeho vôľu, On vie čo robí a prečo to tak chce 😉 🙂

carmmen
5. máj 2011

Ahojte, mne knaz doporucil sa modlit k sv. Dominikovi je to orodovník neplodných žien a problémových rodičiek.

marcela10
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
piacere
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucka1987
5. máj 2011

@marcela10 aj mne lezu na nervy tie demagogicke slova a z ust straasne silno veriacich to posobi fakt az tak ze mam pocit ze som v nejakej sekte....
ale ani nam sa nedarilo babo dva roky a ked sa podarilo tak sme on prisli... nemodlila som sa , lebo neverim .. ale nebudem nikomu pisat ze je niekto blaznivy...
tu su zeny co naozaj tuzia po babatku, maju svoju vieru, a chcu sa dopracovat k cielu.. ak im v tom modlitby pomahaju tak nech sa modlia... ja osobne som pouzivala pozitivne myslenie.. kazdy mame svoju vieru v nieco...a ak sem ides len preto, aby si niekoho urazila , ta mi je ta luto. 😅

katus193
5. máj 2011

aj ja sa pripajam🙂

tina_22
5. máj 2011

@marcela10 Ak vieru v Boha nazývaš demagógiou, tak potom si myslím svoje. Ale neodsudzuj prosím tých, čo sa za vieru nehanbia

marcela10
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tina_22
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maggie2
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tina_22
5. máj 2011

@marcela10 Ale toto je predsa téma o modlitbe za bábatko, takže buď sa pridaj, alebo sem nechoď, zbytočne sa nerozrušuj takými negatívnymi úvahami a užívaj si spokojné tehotenstvo, ktoré to bolo dopriaté. A snažilkám vyjadri podporu a netáraj blbosti o Cirkvi.
Prajem ti všetko dobre

zopka
5. máj 2011

Čaute.
Súhlasím so Zajom79. Modlite sa jedine k BOHU - Exodus 34:14 "lebo nesmieš sa klaňať inému bohu, pretože Hospodin, ktorého meno je Žiarlivý, je naozaj žiarlivý Boh."
Prihovárať mŕtvym sa nesmieme a tí "svätí" sú už mŕtvi. To, že vám to kňaz odporučil, nemusí znamenať, že to chce Boh. Boh chce, aby sme sa zhovárali s Ním a s Ním budovali vzťah. O príhovory máme žiadať jedine Pána Ježiša.

Viem sa vcítiť do vás, ktoré túžite po bábätkách. Ja som bola tiež istý čas snažilka, ale nás Pán Boh už vyslyšal a dal nám 2 zdravých synov. 😵 Vďaka Mu za to veľká.
Ale ak by mal s vami iný plán, skúste sa riadiť výrokom D. Bonhoeffera: "Želania, na ktoré sa príliš viažeme, nás môžu ľahko okradnúť o niečo z toho, čím máme a môžeme byť. Naplnený život možno žiť aj napriek nesplneným želaniam."
Ale pomodlím sa za vás aj ja. 😉

zuzana76
5. máj 2011

ahojte

tu je jedna tema s modlitbami

https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/modlitba-pre-zeny-v-pozehnanom-stave/

su tam aj mnohe modlitby za pocatie babatka
zelam vam vsetkym vela viery a vypocutie vasich modlitieb, aby ste coskoro drzali v naruci vase babatka.
PS- my sme mali problem tiez, 6 rokov sa nedarilo.

anya01
5. máj 2011

Sv. Gerard pomáha, mne pomohol pri pôrode, mala som krásny pôrod 🙂 Bohu vdaka.

zopka
5. máj 2011

@anya01 Pomáha Boh a nie mŕtvy.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre