Ahojte, s manzelom sa snazime nejaky ten cas o mimco a nedari sa nam. ak je nás takych viac spojme sa silou modlitby a nase prosby iste budu vyslysane.
pripájam sa... 😵
Ahoj. My sa este nesnazime, ale coskoro uz budeme, preto sa pripajam.. Silou spolocnej modlitby to zvladneme 🙂
aj ja sa pridám 🙂
dievcata, pripajam sa celym srdcom a celou dusou... 😵
Pripajam sa a ak nieco silno chceme netreba stratit vieru
veru netreba stratit vieru,aj my sa snazime a nic
Ahojte! aj ja sa pripájam... 😵 modlím sa pravidelne a viem,že raz budú naše prosby vypočuté 😉 len musí prísť ten správny čas (už by aj mohol prísť po 4 rokoch 😀 ) tiež sa modlím aj ku sv.Gerardovi
nemalo by platit - ze sa modli jedine k Bohu? ...co tak jedno z prikazani? nebudes mat inych bohov okrem mna, aby si sa im klanal... to len tak na okraj.
Inak vam vsetkym drzim palceky.
ja som myslela modlitbu k roznym svatym... co tu boli spominany
ale ok..nerypem.
pripajam sa... "milujucim Boha vsetko sluzi na dobre..." urcite aj toto obdobie ma pre vas nejaky zmysel. drzte sa a hlavne myslite pozitivne! 😉
tu je taka Modlitba za počatie dieťaťa – pre snazilky....aj ja sa ju casto modlievam...aj ked uz jedno mame...tuzime este po jednej dusicke🙂
Drahý Bože, máme na rozdávanie veľa lásky a chceli by sme sa o ňu podeliť s dieťatkom. Žiadam Teba a anjelov, aby ste nám pomohli s počatím. Prosíme, pošlite do nášho života jednu z vašich najžiarivejších duší a umožnite tejto bytosti, aby sa stala naším dieťaťom. Ďakujeme.
Pán nech ťa vyslyší, a nech sa stane ako On chce, a ty aby si prijala jeho vôľu, On vie čo robí a prečo to tak chce 😉 🙂
Ahojte, mne knaz doporucil sa modlit k sv. Dominikovi je to orodovník neplodných žien a problémových rodičiek.
@marcela10 aj mne lezu na nervy tie demagogicke slova a z ust straasne silno veriacich to posobi fakt az tak ze mam pocit ze som v nejakej sekte....
ale ani nam sa nedarilo babo dva roky a ked sa podarilo tak sme on prisli... nemodlila som sa , lebo neverim .. ale nebudem nikomu pisat ze je niekto blaznivy...
tu su zeny co naozaj tuzia po babatku, maju svoju vieru, a chcu sa dopracovat k cielu.. ak im v tom modlitby pomahaju tak nech sa modlia... ja osobne som pouzivala pozitivne myslenie.. kazdy mame svoju vieru v nieco...a ak sem ides len preto, aby si niekoho urazila , ta mi je ta luto. 😅
aj ja sa pripajam🙂
@marcela10 Ale toto je predsa téma o modlitbe za bábatko, takže buď sa pridaj, alebo sem nechoď, zbytočne sa nerozrušuj takými negatívnymi úvahami a užívaj si spokojné tehotenstvo, ktoré to bolo dopriaté. A snažilkám vyjadri podporu a netáraj blbosti o Cirkvi.
Prajem ti všetko dobre
Čaute.
Súhlasím so Zajom79. Modlite sa jedine k BOHU - Exodus 34:14 "lebo nesmieš sa klaňať inému bohu, pretože Hospodin, ktorého meno je Žiarlivý, je naozaj žiarlivý Boh."
Prihovárať mŕtvym sa nesmieme a tí "svätí" sú už mŕtvi. To, že vám to kňaz odporučil, nemusí znamenať, že to chce Boh. Boh chce, aby sme sa zhovárali s Ním a s Ním budovali vzťah. O príhovory máme žiadať jedine Pána Ježiša.
Viem sa vcítiť do vás, ktoré túžite po bábätkách. Ja som bola tiež istý čas snažilka, ale nás Pán Boh už vyslyšal a dal nám 2 zdravých synov. 😵 Vďaka Mu za to veľká.
Ale ak by mal s vami iný plán, skúste sa riadiť výrokom D. Bonhoeffera: "Želania, na ktoré sa príliš viažeme, nás môžu ľahko okradnúť o niečo z toho, čím máme a môžeme byť. Naplnený život možno žiť aj napriek nesplneným želaniam."
Ale pomodlím sa za vás aj ja. 😉
ahojte
tu je jedna tema s modlitbami
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/modlitba-pre-zeny-v-pozehnanom-stave/
su tam aj mnohe modlitby za pocatie babatka
zelam vam vsetkym vela viery a vypocutie vasich modlitieb, aby ste coskoro drzali v naruci vase babatka.
PS- my sme mali problem tiez, 6 rokov sa nedarilo.
Sv. Gerard pomáha, mne pomohol pri pôrode, mala som krásny pôrod 🙂 Bohu vdaka.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lolitka25 Ahoj, chcem ťa len potešiť. My sme sa snažili skoro 6 rokov, zažili sme dva potraty, ale modlitba bola to najsilnejšie, čo nás držalo a dávalo nám silu bojovať ďalej. Intenzívne som sa modlila k sv. Gerardovi Majella a dodnes je mojou veľkou oporou.
Budem na vás myslieť a spolu určite niečo vyprosíme🙂 Verím v silu modlitby 😉