Ahojte žienky, túto diskusiu zakladám na rozptýlenie od toho nášho každodenného snaženia, cieľom je aby sme sa trošku pobavili na úkor našich ctených polovičiek😉 Ako vaši partneri zvládajú vaše snaženie? S akými bláznivými nápadmi vás niekedy prekvapili? Ja mám takýchto príbehov viac než dosť, tak dúfam že sa podelíte aj s tými vašimi😉
@evalin88 tak to nejak.Ze vsak uz nedostanes ms..omg po 1x.😅
@prechadzka @evalin88 to poznam to si myslia vsetci muzi, ze su taki samci ze na 1. Krat sa ich kamosi uhniezdia a bude z toho samozrejme chlapec😂 moj mi dnes po obede zahlasil " tak zlatko chod si uz odmerat tu teplotu ci uz nie si tehotna" 🙈
A minule prisiel vitazoslavne z roboty s novym pozoruhodnym zistenim... vraj s kolegami nasiel clanok o tom, ze 1 pivo denne podporuje tvorbu a zlepsuje vitalitu spermii🤪 pozeram na neho, no fasa takze nakoniec budem mat doma plodneho alkoholika😂
Môj chlap mi celý náš vzťah (keď sme ešte deti ani z ďaleka neriesili) hovoril ze on je určite neplodny. Po tom ako sa nam zadarilo stále behal a hovoril mi aké on ma super spermie 😂😂🤦🤷
Môj ma zlý spermiogram.. Boli sme u viacerých dr. kde nám dali tú istú diagnózu..a môj dal každému doktorovi odpoveď s úsmevom : A šak stačí jedna, nie? .... 😀 nádych výdych 8krát za sebou fakt pomáha 😀
@alis110 môj zas rýchlobežci...
@adame_ boli sme vcera v OBIcku kupit farbu a pred nami pri pokladni mala taka pani na rukach malu cernosku a moj tak kuka a zrazu na plne usta " laska, skoda, ze nie som cernoch vidis ake by sme mali pekne deti" pani sa otocila nevedela ci sa smiat ci plakat ja cervena ako paradajka a manzel sa tvaril ze sa ho to netyka a akoze si zacal obzerat radsej tuskove baterky pri pokladni v style "ja nic ja muzikant"
@alis110
@deti95060810 my mame doma Spartanov 🙂
Moj si tiez myslel, ze "to da" na 1.sup. Po polroku, ked bol kvoli zapalu u urologa, tak rychlo vytriezvel - spermiogram katastrofa, sanca na vlastne deita minimalna. Po styroch rokoch sa nam vdaka ivf narodili dvojicky, odvtedy chodi hrdo, aky je chlap, ze ma dvojicky😂
@bubinko1506 aj ten moj, ze my to dame na dvojicky ( som Z dvojiciek ), no moja hlava hovori len to nie :D
my sme to pár krát skúšali, no asi sme netrafili to správne obdobie na oplodnenie. Muž to síce nedával extra najavo , ale bolo z neho cítiť že je sklamaný. A teraz, pomaly pár dní pred pôrodom, stále hladká bruško, ťuká po ňom "moja najrýchlejšia spermia" a keď sa niekto opýta na bábätko tak hneď odpovie: to je moje bábätko 🙂
Moj muz este s byvalou partnerkou velmi chcel. Len sa nedarilo, spermio katastrofa a ani ona nebola v pohode. Po 10 rokoch tuzby po potomkovi sa mu to podarilo so mnou a tiez nie len tak. Musela som byt stimulovana kvoli ovulacii. Ked som mu povedala, ze to bude chlapec bol v 7.nebi. Na druhy den rano na mna s vaznou tvarou pozera a vravi: nabuduce som sa rozhodol, ze spravim dceru 😃
My sme sa rozhodli, že teda ideme zamiesiť na bábätko na dovolenke po tom čo ma požiadal o ruku. S veľkou istotou vyhlásil, že domov sa už vraciame traja. Keď som sa ho snažila vyviesť z omylu, že teda nebol vhodný čas na plodenie (mala som tesne pred MS), tak zahlásil, aby som nepodceňovala plavcov... :D Už je to rok a plavci furt nedoplávali do cieľa...
@prechadzka preco? Dvojicky su uplne v pohode. Raz sme to s muzom skusili, ze on mal cely den jedneho a ja druheho. Len s jednym to bola normalne nuda😂. Chceme este tretie babo, tak uvidime, ci sa opat podaria dvojicky😉
Nam sa zadarilo a syn ma 5 mesiacov.. otecko ho vola.." ty moja najrychlejsia žubrienka " 🏊♂️
@bubinko1506 jooj, to rada citam, ja tam vysoku pravdepodobnost ze budu :D , okrem mna mame v rodine asi 4 pary dvojiek, a ked som v january cakala povedali ze budu 2, ale nedopadlo to dobre..No moj chlop furt ze on chce 2 naraz, ale ja mam stres ved to je velmi narocne , ale budem rada hlavne nech su zdrave deticky
@alis110 aj moj, vzdy si mysli ze na dovolenke alebo nejakom pobyte to suplneme ..To su chlapi :D
Ale baby co mne ten moj vyviedol... asi pred dvoma tyzdnami po milovani, mi zrazu chytil hore nohy a zacal mnou triast jak pri neznej revolucii klucami, ja v soku , pozeram na neho jak keby som videla kabelku od vuittona pod stromcekom, proste sok, a on z vesela mnou trasie v ociach stastny pohlad a mrmlal si nieco ako "shake it, shake it" po prvotnom soku sa ho pytam ze co to pre kristove rany stvara a on ze" no co asi zatriasam plavcekov aby sa dotriasli tam kde maju"💩🙈 pozeram na neho, ze ci mu to naozaj mam nejako logicky vysvetlit, no jedine co som dostala zo seba bol obrovsky vybuch smiechu a veta typu, laska moja vagina nie je milkshake a takto to naozaj nefunguje😂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ten moj to neako extra neprezival. Po prvom pokuse vyhlasil.... "už je to len na tebe" 😁 akoby už bol otec. Keď to na prvy raz nevyšlo bol v šoku 🤔