Ahojte.. Ľudia chcem sa Vás opýtať i poradiť či mate skúsenosť s lubrikačnými gélmi na otehotnenie. S priateľkou sa nám už 3 roky nedarí a chceme to vyskúšať. No potrebujem nejaké rady. Ďakujem za všetky odpovede . 🙂 🙂
Lubrikacny gel na otehotnenie? 😀 uz som si myslela ze otazka ohladom skodlivosti dymu pri grilovacke v tehotenstve bude dnesne TOP.
Tak majú ho na jednej stránke. Aj sme ho skúšali, ale nie nejako intenzívne. On vraj vytvára prostredie vhodné pre spermie. Za skúšku nič nedáte. Na stránke sú k nemu aj pozitívne reakcie.
My sme používali Concieve (či tak nejak sa volá) cca. 2 mesiace a veru som aj otehotnela. Či by sa podarilo aj bez toho gélu, to sa už nedozvieme. Držím palce nech sa vám čím rýchlejšie zadarí!
@tominqo21 oprava Conceive Plus
@simonkazga dakujem velmi pekne za reakciu no vyskusam teda aj ja 🙂
Ahoj aj my sme pouzivali ten Conceive Plus mesiac a pol a otehotnela som neviem ci gelom alebo nie ale pocula som vela pozitivnych reakcii na nho.
Po 3 neuspesnych rokoch snad uz by ste mohli vediet pricinu. A. ie robit hokus pokus.
@dmka , @simonkazga baby tak dnes mi došiel ten gél no už som ho použil. Len chce poradiť že kedy to je najlepšie použivať kedže som sa dočital že použiť by sa mala cez ovulku . Ďakujem
@tominqo21 my sme pre istotu používali od začiatku cyklu až do ovulky
to som chcel vediet takže dnes to bolo asi na nič
@natalka13 práveže su obaja zdraví. Neviem síce, čo všetko maju za sebou, ale moc by som tomu gélu nedávala. Jedine ak má žena málo hlienu.
@catherinah ano sme zdravy ja som mal pred asi rokom a pol zly spermiogram no ale po tabl. sa to všetko zmenilo na vyborne spermie všetkym sme si prešli min.5 doktormi, dost vyživovych doplnkov a tabletiek a stale nic
@happy9911 Ahoj. Nedarilo sa vam dlhsiu dobu a mas pocit ze to teraz vyslo vdaka tomu gelu? Vdaka
@bibiankaka neviem ci som tehotna,,takyto test mi vysiel teraz... 8mesiacov sa nam nedarilo
@bibiankaka ked zaschol
@happy9911 chapem. Test vyzera ze by mohooooool byt pozitivny 🙂 preto sa pytam , ze ak to vyslo ( vuzera ze hej,drzim palce) myslis ze pomohol ten gel?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@tominqo21
A boli ste na vysetreniach?