Ahojte mamicky. Ked som sa zaregistrovala na modrykonik.sk tak ma velmi zaujalo kolko mamiciek ma nieco malo rokov po 20-tke. A pritom vsade okolo pocuvam ako sa vek prvorodiciek posuva k 30-tke. Tak len som trosku zvedava a robim maly prieskum 🙂.
ja som mala 21 ked som otehotnela, ale porodila som už ako 22 ročná, so synom som otehotnela v 27, porodila v 28
ja mam 29 a cakam prve...podla mna to jednoducho u kazdeho ma svoj cas....u mna tento 😉
22 🙂 a moja sestra v septembri porodila a ma 20🙂
Mala som 27, keď som otehotnela a nemenila by som 😉
29 🙂
Ja som otehotnela ako 22 rocna, a som maximalne spokojna,ze je to teraz... myslim, ze to bol pre nas ten správny cas na bábo 🙂 s priatelom sme boli spolu 6 rokov a tak to chcelo nejako sa posunut dalej 😉 ake bude mala v puberte este stale s nou budem vediet drzat krok . 😉
28 😉
24
@katecameron :D no svokra :D
32 ked som otehotnela po 6,5 roka snazenia a podarilo sa 😀
35
26
@terez24 akosi jej uniklo ze ja narozdiel od nej som studovala VS a promovala ako tehotna tak ja uz neviem kedy skor som to babo mohla mat? ale ja si s toho robím iba prču bo ona otehotnela v 19. ale o decko sa starala jej mater ani do 2rokov nevedela ze ma syna tak o com to potom je porodit v 19stke a nestarat sa o decko bo potom hrkne mladej ze si neuzila mladí 😀 😀 😀 😀
24, mali sme s manzelom dohodu ze do 25chcem byt mama, inak bude rozvod🙂 stihli sme to... 😀 😀 😀
synčeka som mala v 27.
no to ste mladice 🙂 ja 30 a to kopec mojich kamaratiek, spoluziacok nema este deti, manzela, niektore ani frajera veru
Ja zatiaľ asi najmladšia v tejto téme, onedlho budem mať 20 😵
Ale rozhodne neľutujem o malú sa starám ja, nikomu ju nevešiam na krk a neviem si predstaviť nechať ju večer doma a ísť na discu s kamoškami 😀
ja mám 22 😵 a bábätko sme si veľmi želali...
34 🙂 ,a 37 druhe 😉
24 🙂
33 prve a mam co robit s jednou ... 🙂
🙂 31 prve a 33 druhe. Obe deti na prvy sup, ziadne komplikacie pocas porodu az na to ze museli ist obaja von CR koli zlej polohe. Takze to zalezi na kazdej babe, alebo pare ci sa im podari babo hned alebo musia dlho cakat. Ja viem ze vsade sa pise a hovori ze cim je zena starsia tym je horsie otehotniet a tiez su vacie rizika pocas tehu a porodu. Ale napr. som bola roky v zahranici, starala som sa tam o deti a z asi 15 rodin pre ktore som robila mala deti pred 30-kou jedna jedina zena 🙂
25
Ja som porodila malu ako cerstva 23 a synceka v 24 ...o pol roka som mala 25 narodky..aby to cloveka nemylilo 🙂
31
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ja som mala 23rokov a svokra mi povedala ze som stara ze by som uz nemala mat deti 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝