Ahojte potrebujem poradit.S mm sa snazime o babo,cyklus riadeny clostilom a ovitrilom,ovu bola na 14 DC na 10dpo som mala jednorazove hnede spinenie odvtedy sem tam pobolieva podbrusko. Ak by sa aj uhniezdilo az ten 10dpo tak kedy mi najskor ukaze test?dnes test negativny. ms vpodstate este nemeska,je nepravidelna.prikladam foto.dakujem pekne 🙂
mne tento mesiac 11dpo ukazal digi 1-2 týžden a tento mi ukazal slabunku, skoro nikto ju ani nevidel..
@kolieskova232 ano este nemeska,len beriem utrogestan tak neviem ci pokracovat ci ho vynechat. Keby nebolo toho spinenia na 10den od ovu tak by som to ani neriesila,ale mne sa natom teste zda duch aj ked velmi slaby.vpodstate to je dnes len 4 den od pripadneho uhniezdenia tak este pockam do pondelka a vpondelok urobim test nech viem nacom som 🙂
@veronika12344321 ja na tej tvojej vidim ako som mala ja
@natalindaaaaa mne sa tam nieco tiez mari ale nejdem sa tesit dopredu uz radsej.tebe samozrwjme gratulujem,nech vsetko dobre dopadne🙂ja urobim dalsi vpondelok,len ma zmiatlo to spinenie 10dpo
@veronika12344321 Ďakujem a napis ako si dopadla. Ako dlho sa snažíe??
@natalindaaaaa ano,sama som zvedava ci z toho nieco bude. Rok apol uz
@veronika12344321 ja som si robila test asi po 4 dňoch od meškania MS, čiarka bola úplne slabulinka, potom som si robila o tri dni a už bolo vidieť riadne koľajnice,tak držím palceky
@lenka2710 aj pri prvej dcere to trvalo dlshie,tak este pockam ci vobec. Dakujem 🙂
@veronika12344321 aha, tak to som nevedela, ze to beries. no vyskusaj tak ako si napisala. drzim vam palce, aby to uz bolo uspesne!
@veronika12344321 Ahoj Veronika, ja som asi v rovnakej situacii ako ty, snazime sa rok a pol a teraz som dostala 1. cyklus Clostil (samotny), tak teraz cakam aj ja, v pondelok mi (ne)ma prist MS :P
@kolieskova232 dakujem 🙂
Ahoj,tak drzim palce mas aj utroš?
@natalindaaaaa ahojky, mozem sa spytat, ktory digi, ten clearblue? Alebo nejaky iny? Vdaka
@petkasaurus ahojky ano ☺️ kupovany v Dr Max
@natalindaaaaa dakujem tiii, dobre vediet, ze je taky presny
@deean teba som chcela oznacit
@petkasaurus ano, ten pepino z dorgerky mi neukázal skoro nič a tento pekne ukaazal 😍
@natalindaaaaa na kolky dc si robila ten pepino?nemas aj foto?
@natalindaaaaa ci to su tie co si tu pridala?
@veronika12344321 Ano pepino som si robila v ten den kedy digi 11dpo 😍
@veronika12344321 no ako to vyzera??
@deean zajtra robim test. A ty?
@veronika12344321 je mi to luto 😒 Máte za sebou nejake vysetrenia?
@natalindaaaaa zatial endokrinologiu,vo stvrtok ideme na reproimunologiu
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@veronika12344321 tak to si si velmi skoro robila test, ked ti ms este ani nemeska. az ked ti bude meskat, tak az potom si sprav o nejaky tyzden test a vtedy by uz mal ukazat, ci si v tom alebo nie.