Ahojte 🙂 zaujímalo by ma kedy ste mali svoje prvé bábo ?
28
28, ale po skúsenostiach by som počkala až po 30-ke
34
20
34
21
29
@doriiis závidím ten vek 🥰 ešte stihnes svoje vnúčatá, ja mám tretie dieťatko v 36 rokov, tak si vravím že možno ani vnúčatá nestihnem a deťom s nimi nepomôžem 😀
29
@zuzanockamt môžem sa spýtať prečo ?
Pár dni pred 24 narodeninami
@henikap123 ...možno aj to.Ale je veľmi zábavné pozorovať ako moji rovesníci kocikuju a behajú za malými deťmi a ja už riešim pomaly strednú školu môjho prvorodeného.
Nikdy by som nemenila.Mam 34,muž 36.Deti majú 13 a 8.V podstate už žijeme ako bezdetní 30 tnici.Kopec voľného času a žiadne stresy okolo malých detí.😃
@doriiis to máte parádne ,my tiež tak zmýšľame 😁ja mám 22 a o dieťatko sa snažíme od januára tak sa už hádam aj nám zadarí 🙂
Autorka
Tak to proste cítim. Viem porovnať materstvo aj po 35-ke a je to úplne iné - lepšie.
Par dni pred 30😊
@doriiis presne na toto sa tesim 😀 tiež mám teraz 5 mesačného v 21r. Hlavne je super, že mám kopec energie na to dieťa. A užívame si zivot aj s ním 🥰
31
21
Držím palce autorka🤞🏻
@lneviemmeno ....och,užívaj.Tak rýchlo to zbehne.
29
26
35 prve 41 druhe obe deti su zdrave ak sa pytas kvoli tomu
20
@henikap123 Neboj sa nič, všetko stihneš. Nenechaj sa zdeptať. Moja mama mala posledné dieťa v 37, to dieťa malo potomka v 30-ke a vnúča už je školák. Takže pohoda.
25
Prve a posledne v 22 , nemenila by som ani o rok 😍!
Pisem za seba vidim ze sa pytas pteco by niekto cakal po 30, u nas to bolo tak ze som precestovala kus sveta, zabezpecila si byvanie, nasetrila par tisic a karieru ribehla tak poriadne az po druhom... Mam takmer 46 a nic som nezmeskala, deti som mala bez stresu kde budeme byvat, co ak mi vypadne prijem, uplne v klude a v pohode... Energie mam viac ako v 25 nemenila by som podla mna super rozhodnutie 👍
18
Ale poznam aj ludi ktori sa v 35 citia staro a maju pocit ze zivoz pomaly konci 🤷♀️
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
28