Je to pozitívny test?
To ako fakt
Podla mna nie.
Prepáč, ale podľa teba je pozitívny test aký? S 3 čiarkami? 🤦♀️ Počítam. Jedna, druhá. Každopádne gratulujem.
@martina2805 nie, musi byt takyto 🤣 boze zeny daktore neviem ci maju potrebu sa pochvalit, nevedia citat, alebo su prpste nesvojpravne.
V pribalovom letaku stoji ak sa do 5minut objavia dve ciarky, nemusia byt rovnako silne , ste tehotna...
Hmm, skus viac priblizit a posli foto...nie som si ista ci tam vidim druhu ciarku 🤔
@martina2805 môj MUŽ odkazuje ze je test pozitívny 😉gratulujem
@bambulienka25 hej používam ten test jak podklad pod mobil aby som pri kruteni videla cely serial inac mam kus displeja pod tym plastom.
@bambulienka25 trebars rano?
@bambulienka25 v pohode, ja chápem, ono mi to nedalo uz jak krutim a vidim osemstu temu, kde nejaka baba z premna nepochopitelnych pricin ma potrebu vycapit jasne pozitívny test a otazkou ci je pozitivny. Pride mi to bud ako prejav uplnej blbosti, alebo fakt neviem no..
Takze kedze som mala ten isty po ruke nedalo mi to nebyt trocha ironicka
@bambulienka25 neviem no, mozno nevedia fakt citat, kazdopadne autorke blahozelam a prajem vela zdravia 🤷
Ta druha ciarka je slabsia lebo ste na zaciatku tehotenstva aj ja som to tak mala..alebo skuste o par dni dalsi najlepsi z lekarne s vacsou citlivostou..
Ako vidím na krabičke, druhý máš zadarmo 😄 tak sprav aj ten či nebude čiarka tmavšia 😄gratulovačka 👶💕
@radiah uz som spravila tri a na všetkých je ta druha taká slabá
Je pozitívny aj keď druha je trošku slabšia ale to nevadí . Gratulujem nech všetko dobre dopadne
@1katus1 môžem vám napísať správu?
@emilia200 ja tam nieco vidim držím palce 😊
@noemikatka ďakujem ale neviem či je vôbec k čomu keďže na tej prvej fotke čiarka zmizla a na druhej foto je asi len kanalik
@emilia200 nestracaj nadej počkaj tie 2 dní do ms ak nepride skus test znovu✊✊
@noemikatka vieš ja to mám vždy tak že urobím test a v ten deň alebo druhý mi prídu jak naschval 🙂 .. ale už 2 mesiace mám spinenie pred ms to viem že SŠ rozbehnú ale teraz nič , aj hustý biely výtok mám ale to je aj pred ms nie ?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@martina2805 su tam 2 ciarky? su.. gratulka 😉🍀