Ahojte, dnes je piatok a ja mám takýto ovu test (vid foto). Podľa inštrukcií si mam zajtra tj v sobotu večer pichnúť ovitrelle a v pondelok IUI. Myslíte že folikul dovtedy vydrží? Mne zvyčajne praskne pri veľkosti 24-26mm a včera (tj vo štvrtok) som mala 17mm. Modlím sa nech do pondelka folikul vydrží, cez víkend sa IUI nerobí. Ďakujem za vaše názory
@frida1990 ja myslim, ze uplne v pohode vydrzi. Folikul rastie cca 2mm denne. Ovitrelle sa vacsinou picha 36h pred zakrokom. Test este nemas pozitivny, testovacia ciarka ma byt tmavsia alebo rovnako tmava ako kontrolna. Ked tak to dnes poistite sexom, spermie par dni vydrzia a stihnu sa aj do pondelka doplnit cerstve. Drzim palce
Podľa mňa skúste cez víkend zajtra pozajtra prirodzene 😊 ja som to dievča z prvého komentu a nám to vyšlo 😊
Ďakujem žienky ❤️
No baby, dnes bazalka 36,8 takže troška tomu nerozumiem. Dúfam že to bol iba nejaký výkyv a zajtra bude zas nízko.. Keď si dnes večer pichnem Ovitrelle, tá by nemala ovplyvňovať bazalnu teplotu že? Ešte zajtra zmeriam a uvidím.
@frida1990 presne môj prípad. Volaj dr. Ja som mala ráno na ultrazvuku 17mm folikul a praskal vždy neskôr. Ale robila som si na obed ovu test a už bol silno pozitívny. Tak som volala dr a on ze nech si pichnem uz vecer ovitrelle a zajtra rano robíme IUI. A veru rano teplota stupla takze mi ovulacia prebehla. Keby som si nerobila test, ovitrelle pichnem na dalsi den a IUI by bolo az na dalsi den od pichnutia nestihli by sme uz vajíčko. A vďaka tomu nám vyšlo IUI
@milka1988 robila som prvý okolo desiatej a druhy o druhej, oba pozitívne. Ale tak práve sme pichli o 21:00 ovitrelle a pozajtra ideme na IUI, čo už keď zajtra nemôžme kvôli víkendu. Budem dúfať, že to vyjde. Keby ja netvorím protilátky a manžel by mal ok spermie tak to dnes poistíme sexom, ale v našom prípade by to bolo skôr na škodu.
@frida1990 to mi nesedi lebo hore pises dnes som robila test a pridavala si fotku o 8:38 preto pisem ze treba po 10 tej robit ;) a pred iui sa nesmie poistovat, inak v deň iui buxe male mnozstvo po precisteni a oni tiez nemozu vkladat malo. Maju urcite hranice. Helios ma10-30milionov/ml. Cize by ste mohli prísť uplne o možnosť vkladu tym poistovanim.
Uz len dúfať a verit ze v pondelok to bude presne akurát nacasovane ;) vajicko zije 12-24 hodin este 🙂 podla mna to este stihnete
Tak baby, dnes ráno bolo IUI, folikul už tam nebol 🙄 spravili mi ho aj tak, vraj vajíčko je schopné oplodnenia 12-24 hod po uvoľnení vajíčka. V sobotu som mala pozitívny test, potom už som netestovala ani nemerala teplotu lebo som si v sobotu večer pichla už to ovitrelle takže už výsledok by bol ovplyvnený. Takže reálne netuším kedy k ovulácii došlo, necítila som nič. Ach taká škoda tej nedele, keby sme boli išli v nedeľu, pekne by sme chytili ovuláciu.. No nič, možno sa stane zázrak.
@frida1990 podla mna si to stihla akurát lebo po pozitívnom teste príde ovulácia tak do 48 hodin a ovitrelle dokonca trochu spomalí rast folikulu. Čiže ti podla mna praskol v nedeľu a akurát ráno ti spravili iui uz len veriť je oplodnia vajíčko a pekne sa uhniezdi 🙂 predstavuj si celý proces v hlave jednotlivé štádia a prihováraj sa k nemu ako keby to bolo 🙂
Ste úžasné, ďakujem za povzbudenie, lebo cely deň mám z toho zmiešané pocity, už mi je ľahšie, ďakujem ❤️
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Prikladám foto