Baby potrebovala by som poradit co je na trhu "lepsie" 🙂 dakujem
ja som mala zas femibion ale nakolko sa mi neuvolnovali vajicka tak mam inofolic a ze vraj dost zenam pomohol 🙂
inofolic môžem len odporučiť, my sme skúšali asi 4 mesiace / viem nie je to dlho / ,ale nedarilo sa nám tak sme skúsili inofolic a podarilo sa....hneď prvý mesiac s inofolicom som zostala tehotná..🙂
@katttka1981 a ako dlho si ho bala?
@maruska261 brala som ho len mesiac. Začala som od 1 DC a keď zistila, že čakáme bábo som prestala.
@katttka1981 este som necitala pibalovy letak ale moze sa zacat hocikedy?teraz mam napr.5DC
@maruska261 určite áno, čím skôr začneš tým skôr začne účinkovať. 🙂
@katttka1981 pocuj moja berie sa aj pocas menstruacie?
@maruska261 tým, že mne sa podarilo otehotnieť hneď prvý mesiac keď som ho začala užívať tak ja som ho nebrala, ale čo poznám baby tak ho pijú bez prerušovania. Ani môj Dr. nevravel nič také, že počas MS mám prestať. Takže kľudne pi. Držím prsty aby sa rýchlo podarilo 🙂
@katttka1981 teraz som ho nasla za dobru cenu tak som si objednala 3 balenia do konca roka budem skusat ak sa nepodari tak to vzdavame len teraz musim 3 dni cakat kym mi ho dvoezu snad nevadi ze bude taka dlha prestavka v uzivani...
Ahojte mam na predaj cely nepoužity balík Inofolic-20 vrecusok, ja uz ho nepotrebujem 😉 cena 9 EUR, v rámci ke sa vieme dohodnúť alebo listovou zásielkou+ 1eur. 🙂
ahojte, nepíšte IP, Inofolic sa uz predal🙂
Ahojte dievčatá, tento mesiac beriem Femibion 800 Pomaličky dochádza, tak neviem či pokračovať alebo preskočiť na Inofolic, ten síce ešte nemám a ani neviem či sa dá v DE kúpiť... Môže sa brať Femibion a Inofolic spolu? Nejako som sa to zabudla opýtať mojej gynekologičky... poradte, ďakujem 😵 😉
Ahojte, mám na predaj balenie inofolicu- uzila som len 3 prasky ,takze ostava 17 praškov. Kupovala som ho minuly týžden. 😉
Ahojte snažilky, mám 3 balenia inofolicu na predaj. Ostala som tehotná, takže už nepotrebujem 😀 Ak by ste mali záujem urobím cenu 😀
@leria je este na predaj
ja beriem tiež oba naraz 😉
Ahojte baby, takže ten Inofolic je fakt tak dobrý? Až sa tomu nejako nedá uveriť... špekulujem, že si ho asi kúpim teda, ak má také pozitívne spätné odozvy... Dostať ho kúpiť normálne v lekárni bez predpisu ako výživový doplnok a spôsob dávkovania a všetko ostatné nájdem v príbalovom letáčiku?
@tinamatka ahoj, inofolic dostaneš v lekárni bez predpisu. už si nepamätám presne, ale pokiaľ lekár neodporučí inak tak 1xráno a 1xvečer. Ale všetko nájdeš v letáčiku. Držím pršteky aby sa čo najskôr zadarilo. 🙂
Ďakujem pekne 🙂 Želám si to najviac na svete! Už mám snáď "prevetrané" všetky bylinky na podporu otehotnenia, občas si myslím, že to až preháňam, takže hľadám iný spôsob... a snáď dvakrát denne užiť Inofolic (ak je tak dobrý) je stokrát lepšie ako miešať bylinkové elixíry 😅
Ponúkam na predaj Femibion 800 za 12 eur, je to nové, nerozbalené balenie, ak máte záujem prosím píšte na mail nika.2.durisova@gmail.com .
ani jedno,vsetko je len umelina a reklama.....
ahojte. ponukam na predaj INOFOLIC 2x20, cena jedneho balenia 15e + 10vrecusok GRATIS... ak mate zaujem prosim kontaktujte ma na mail stanislava.tarnovska@centrum.sk alebo tu pod menom Stanka150
Žienky pokial by ste boli niektora na začiatku tehotenstva, ostalo mi asi 10-15ks tabletiek Femibion800, ja uz musim brat Femibion400 a je mi to luto vyhodit, ak by ste niektora chceli poslem poštou 🙂
@katttka1981 chcem sa opytat ci ho mozu uzivat aj zdravé ženy, lebo v inej zeme témy pisali, ze ak ho začne uzivat zdravá žena môže jej to rozhadzat cyklus...
@ssj04 tak ja pokial viem som zdrava, mne sa nic nerozhadzalo, naopak otehotnela som hned prvy mesiac s inofolicom.
ja nato uz tiez pojdem asi len takto.. potom dam vediet
ajoj babenky....aj ja som brala inofolic a ništ....snažime sa o babatko uz vyse roka....vyskusali sme vsetko mozne a stale nic....teraz som navstivila nove gyn centrum -a beriem duphaston....tak uvidim co sa bude somnou diať dalej....už 11 dni mi meška menzes....neviem ci je to zmenou lieku ktory teraz beriem (dufík),,,,alebo zeby tehu?!? bojim sa testika....aby som nebola opat sklamanaa...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ja som brala femibion, odporucil mi to lekar