Ako ste brali clostibegit baby a s čím ? Podarilo sa Vám otehotnieť po kolkom kole ?
@tanusenka Ján ho beriem 2 krát teraz ho začínam brat musím počkať ešte na 5 deň cyklu a je to 🙂
Dufam e to zaberie 🙂
Držím ti palce
Ja som mala pri prvej dávke polycisticke vaječníky a cysti
Cisty aj polycisticke vaječníky zmizli lekár vraví že to na 2 pokus zaberie dufam zvedava som
Dakujem
Držím palce baby
@kathhii ďakujeme veľmi pekne
@zuzana_2000 ja mam tiez PCO tak Vam velmi držím prsty nech Vám to vyjde ...mne už lekar naznacil ze mam rozmyslat nad umelym oplodnením takže ja uz clostilu velku sancu nedavam.
Ja, ked som ho brala pred 6 rokmi, zabral hned, teraz zial uz nezabera vobec, ale ja mam nizke amh
Hej ale ja mám všetky výsledky všetkého dobre čože vo mne chyba nieje a mám len 22 rokov
A muž 24 rokov
@cherry1981 a jak si ho užívala ? Kilov coku si ho uzivala ?
Napis mi správu 🙂 prosim zaujíma má to ak by si malamut aj ty záujem popísať
@zuzana_2000 ja som ho brala od 3-7 DC 2x1 tabletku
@cherry1981 čom znamená to 3-7 DC?
A koľko dňový cyklus si mala ?
Aj ja som brala 5 dni vkuse
1x2 tabl
@zuzana_2000 ja som ho tiez brala ked som mala 22 rokov a v 23 som porodila nášho vytúženého synčeka,ktorý uz teraz ako 13 rocny pubertak nam dava obcas zabrať,ale milujeme ho najviac na svete.Pribudla k nemu aj sestrička,ale tá už bez Clostilu.Prajem veľa šťastia
Pri synovi sa podarilo hneď prvý cyklus s clostilom a teraz sa snažíme o druhé a už druhý cyklus som mala clostil a nič🤔idem na 3 cyklus
@monika1791 Ja idem tiež mám druhý 🙂 cyklus teraz tak uvidime dufam že sa zdarí
@eriksonka1234 jooj radosť hah
Clos nezabral na 1. Cyklus idem nám druhý cyklus s clostibegytom
@zuzana_2000 Držím palce 😘
@monika1791 dakujem velmi od pekne
@cherry1981 a išla si na soft? Či len clostyl
@jenna333 nie len clostil
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj ja beriem teras clostilbegyt asi 4 mesiac a chodim na injekcie pregnylu a stale nic....mam za sebou aj laparoskopiu ta mi tiez nepomohla...:(