Ahojte. Možno je tu už veľa takýchto tém (nechce sa mi listovať a hľadať - som tu registrovaná pod iným nickom a normálne ho používam) 🙂 pre zachovanie anonymity....
Mám 30r. a nemám šťastie na dobrého partnera, tak som sa rozhodla, že chcem dieťa ale chlapa nie. Hodiny sa zastaviť nedajú a čakať je zbytočné.
Buď teraz alebo nikdy.
Prosím ako by ste to riešili vy ?
Osloviť konkrétneho vytypovaneho alebo náhodne alebo ??? Poraďte nejaké normálne riešenie.
Ďakujem za každú normálnu rozumnú slušnú odpoveď
Ja ti radim, este si to desatkrat dobre premysli. Sama viem, co je to byt na dieta od zaciatku bez partnera a nedoporucujem, obzvlast, ako cielenu zivotnu volbu. Radsej by som este par rokov pockala. Dnes nie je nic nezvycajne rodit prvykrat v 35, ba aj neskor. Nehovorim ze z biologickeho hladiska je tento trend idealny, ale deje sa to a je podla mna stokrat lepsie radsej pockat a mat dieta v stabilnom vztahu, nez cielene ist v 30 do ulohy osamelej matky.
Ahoj kedysi som aj ja takto uvažovala, lebo som nemala šťastie niekoho stretnúť s kým by to klapalo a keď aj tak sa nám nedarilo.. sú chlapi na svete ktorí tiež takto hľadajú partnerku iba na dieťa aj budú platiť ale vzťah nechcú. Iba dieťa.. ale rataj s tým že väčšina môže byť s nízkym intelektom..dieťa je záväzok a musíš aj pozerať na gény a prípadne choroby budúceho otecka..teda poznať ho.. ďalej ako si predstavuješ oplodnenie.. fyzicky kontakt alebo inak? Ja som druhý krát teraz vydatá , dieťa sme plánovali a skoro dva roky to trvalo.. tak rataj aj s dlhšou dobou kým budeš úspešná..
@smutnaqueen mas len 30 rokov, este mas 5 rokov casu, radsej by som sa sustredila na hladanie partnera a toto by bola psoledna moznost mozno niekedy pred 40
Skus vyckat. O rok moze byt vsetko inac a taketo “pubertacke” spravanie by ti mohlo aj uskodit.
Skor dbaj o partnera s ktorym budes sa snazit dieta spolu vychovat.
@mamcotka
Presne. Dnes už asi normálny chlapi neexistujú.
Všetko mi je jasné nad všetkým som rozmýšľala čo sa týka chlapa gény a choroby IQ atď ... Najlepší by bol fyzicky kontakt ... Veď tohto sa bojím že to nebude easy, že hop a hneď // že proste nejaký čas mi treba že to nebude hneď
Určite si to dobre rozmyslí a hlavne nehladaj za každú cenu životného partnera s tým,že chces hneď dieťa, lebo to môže dopadnúť zle. Na niektorých portáloch sa chlapi za týmto účelom ponúkajú sami, ale neviem či by som zrovna do tohoto šla. Inak mám susedu, ktora sa takto rozhodla, mala už pokročilý vek, žiaden vzťah, tak išla niekde na zábavu presne za tým ucelom. Podarilo sa, má dcéru, tá má dnes už 28 rokov, vlastnú rodinu a syna. Jasné že na dedine na ňu každý ukazoval prstom,ale ona si z toho absolútne nič nerobí. Spokojne sú obe.
Ďakujem za názory. Ale chcem vedieť riešenie.
Nie čakaj na chlapa ! - na dobrého čakám 12r. A nič asi som nezaujímavý typ.
Proste chcem dieťa a hotovo !
@smutnaqueen v živote niekedy veci nevychádzajú tak, ako by sme si priali. a just ak niečo silou hľadáme, tak sa to nedarí nájsť. možno ak by si sa zamerala na niečo iné- na seba, karéru záľuby čokoľvek, zrazu sa nájde aj ten pravý. musíš sa naučiť byť spokojná sama so sebou a stým, čo máš- to je tá charizma, ktorá priťahuje ľudí aj dobrých partnerov. vedz že ľudia nevedia čo znamená mať dieťa, pokiaľ ho nemajú a môže sa stať že realita bude veľmi tvrdá a ty tento skutok oľutuješ :( len sa nad tým zamysli. som si istá, že darcu spermie nájdeš hocikde ale nestojí to za to
@smutnaqueen ono vieš môžeš byť aj alergická na partnerove spermie napríklad a nemusí sa ti dariť, nepoznám diskusné fóra ale jedine čo vtedy fičalo bol pokec (azet). Skús tam.. ak nájdeš po čase nejakého adepta zájdite do centra asistovanej reprodukcie si dať urobiť testy. Ty hormonalny profil , on spermiogram aby ste vedeli ako ste na tom zdravotne, oni vás nasmerujú. Alebo to proste budeš len tak skúšať, každopádne partner aj ty bývate mali mať aktuálne urobený test aj na HIV.. bude to dlhá cesta
@smutnaqueen dieťa nie je hračka, ani kus oblečenia, že chcem a hotovo! Toto je ukážka hlúpeho sebeckého nevyzreteho ja. Ja chcem, ja chcem a niekto mi to dieťa musí spraviť... a zamyslela si sa, že aj potencionálny otec bude mať do toho čo hovoriť?
@taga to nieje ukážka hlúpeho sebeckého nevyzreteho ja ! Nepoznáš má nevieš čím som si prešla a takéto slová si dovolis mi napísať
Prepac, možno zbytočne ostro volené slová, máš pravdu, ospravedlňujem sa. Ale tvoja veta, 'prosto chcem dieťa a hotovo!' no fakt, ako malé dievča čo chce bábiku, alebo psíka! A vlastne, aké rady tu čakáš? Vieš, ako sa robia deti. Tak si sama zvaz, či si zajdes na diskoteku, alebo oslovis nejakého kamaráta, alebo si dáš inzerát... Všetko má svoje plusy a veľmi veľa mínusov, ty chces, tak aj rozmýšľaj, keď už si si vybrala takúto cestu
@smutnaqueen lebo takto to vyznieva, že si si vymyslela nejakú blbosť a čakáš, že modrý koník ju za teba vyrieši, niekto dá 100%zarucenu super radu a ešte keby tak aj znášal dôsledky
Keď chceš decko tak si hladaj jednorázovky a hotovo....na pokeci takých nájdeš kopu čo by ti strekli aj bez záväzku 😂
Keby som bola v takejto zúfalej situácii šla by som na badoo/tinder a tvrdila že hľadam kamaráta s výhodami... Pri tej príležitosti možno najdeš aj vhodného chlapa všeobecne. Ak aj nie tak môžeš tvrdiť že máš zavedené teliesko DANA a už len počkáš kým sa podarí.... určite lepšie než diskotékové skúšky :D
@taga následky si znesiem sama.
Myslela som že tu niekde medzi tou hŕbou mamičiek čo majú 'usporiadaný' partnerský vzťah je aj mamička čo to vyriešila rovnako ako ja a dozviem sa niečo od nej ako to riešila atď ...
@smutnaqueen no hlavne si sa pytala “ako by ste to riesili vy”? A odpovede mas tu. Pockali by este a nehrnuli sa do toho.
@chantalka86 riešili to že chcem dieťa bez chlapa ... Nie čakať na chlapa ... Na čakanie nemám čas ...
V teoretickej rovine mať dieťa vyzerá jednoducho, no ver, že v praxi je to častokrát o hubu ... nehovoriac o tom, že ako slobodná matka budeš musieť riešiť bývanie, financie atď. ... ja som si tiež prešla kadečím, v 30tke som bola dobrovoľne single, neriešila som vzťahy atď. ... svojho teraz už manžela som stretla ako 34-ročná, rodila som v 36-tich ... stále máš čas ... no ale ak tak strašne chceš mať dieťa a "trápiť" sa s ním sama, radodajných chlapov je všade dosť, tak smelo do toho.
@smutnaqueen
@smutnaqueen pozri ak uz si sa tak rozhodla ze chces dieta a hotovo tak najdi aspon dobre zabezpeceneho chlapa..svinstvo ale ano ked bude prispievat namiesto 30e 300e bude sa ti lahsie zit :D zacni s planovanim chod ku gyno a daj si predpisat antiku..samozrejme ju neber..vyhladaj si vo svojom okoli dobre zabezpeceneho chlapa alebo viacerych zisti kam chodia...chod tam..pripi ich a vytrieskaj z neho dusu v posteli :D ala mozno na prvy sup...mozno dlhodobejsi milenecky vztah a mozno sa ti podari. A potom jemu..prepac hups otehotnela som aj napriek antike...malo mozne ale stava sa ta prepacte :D
@amelia000 toto je rada do bitky 😘 díky
@smutnaqueen 😂 veľa šťastia.. ešte som tu takú nevidela a pochybujem že by ti išla dávať rady keby tu taká aj bola
Mam kamarátku, teraz budem písať o nej nie o tebe. Jej nie je žiadny chlap dobrý. Keď ide do tuhého cuvne. Nechce mať na krku chlapa. Ona je silná osobnosť a musela by asi nájsť trula ktorý by bol hroooozne tolerantný. Lenže potom jej zas vadí že jej nestíha. 😁 Proste tip baby co si spraví radšej všetko sama ako sa niekomu prosiť alebo čakať kým sa niekomu uraci. No keďže ju poznám celý život, keby sa pritrafilo dieťa, postará sa oň ako milujúca matka. Aj finančne. Ma po 30 a už by chcela dieťa a je schopná si ho aj adoptovať. Sama som zvedavá ako to dopadne.
Co by som robila ja neviem, veľa báb si doniesli takýto suvenír z dovoleniek 😉
@smutnaqueen otázka znie ci chceš aj alimenty alebo si pripravená sa o dieťa postarať sama
@smutnaqueen tak na hladanie dobreho genetickeho materialu mozes cakat roky... a aj to sa z neho moze vyklut debil ako tu niektore mamicky pisu ake su nestastne (nie vsetky samozrejme). Na taky to plan minies mozno rok..zistuj hladaj. Pripadne vytypuj byt..cez katastralny urad sa vies dohladat k majitelovi. Cez stranku zivnostnikov/firiem si vies pozriet ci jeho firma prosperuje ci nie. Pripadne ak chces skromnejsie tak anesteziologovia..zubari maju slusny prijem..itckari..atd..je vela moznosti. Isto nepretiahni prvego debila na diskoteke..chod nato racionalne a logicky ak tak chces. Vela zdaru.
Známa si tak doniesla dieťa z dovolenky,ale toto bol ozaj veľký risk,nevie nič o otcovi,o jeho prípadných genetických chorobách v rodine.....teda meno áno,ale on ani nevie,že má dieťa...druhá znma si doniesla dieťa z kupeľov,dotyčný pán si ju nakoniec aj zobral /ked sa rozviedol s manželkou/,ale po roku si našiel novú známosť,samozrejme v kúpeľoch a nechal ich....čo by som robila ja? nechcela by som takto mať dieťa,len použiť chlapa a potom ho "odhodiť" to radšej adoptované....
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@smutnaqueen a co tak pockat,kym sa najde vhodny a dopriat dietatu milujucich rodicov? Teraz ta zbucha nejaky nahodny chudak,ktory ani netusi o tvojich umysloch a o pol roka stretnes vysnivaneho muza a co mu povies? Co povies dietatu,ked sa bude pytat na otca? To su take nedomyslene veci,ja chcem a chcem a hotovo. Nevies si predstavit ako deti trpia,ked vidia inych,ze au spolu s rodicmi a ono otca nema. Ano,vies to vychovou skorigovat,ale cely zivot si to ponesu v sebe niekde v hlbke.