So zenou sa snazime o dieta. Chcel by som syna. Ako splodit chlapca? Mate nejaky zaruceny navod?
to myslíš vážne túto otázku, alebo nemáš o biol. ani potuchy....😉
Ja to píšem miliónty krát. Ako príklad. Ale každého, kto verí, že mu to vyšlo pre nejaký trik alebo počítanie dní, sa pýtam - ak mám vo vrecku bielu a čiernu guličku, chcem bielu. Aby som vytiahla bielu, urobím premet a zjem zajačí bobek - ak vytiahnem bielu, bude to pre to, že som urobila premet a zjedla zajačí bobek?
@pr85 😆 Ževraj v deň ovulácie, chlapčenské spermie sú rýchlejšie a predbehnú tie dievčenské, ak by ste plodili deň-dva pred, tak tie chlapčenské zahynú a prídu tam tie pomalé dievčenské. Ale to je len teória 🤷♀️
Ako? Sexom predsa 😃
A ako ma byt vysoky? Treba špecifikovať ...
@pr85 ja by som chcela chlapca s modrými očami a čiernou hrivou na hlave, sneda pokožka, proste južanský typ. Skúsim povedať manželovi nech začne premýšľať ako na to. Obaja sme síce blond, ale pri väčšej snahe to určite zvládne.
Možno pomôže pred sexom čierne uhlie 🤷♀️
To je teraz nejaký nový trend vyberať si pohlavie dieťaťa? 🤔
@zuzana111984 Aj ja som počula túto teóriu, dievčenské sú “trpezlivé” a počkajú si..., plodenie chlapca je lepšie v deň ovulácie. Samozrejme nič to nezaručuje.
@michaelka_ my sme to takto skusali 2x a mam doma dvoch chlapcov :D
Nie navod nie je, zena je nositelka zenskeho chromozonu XX, muz ma XY, takze bud to bude dievca alebo chlapec, zarucene recepty nie su, ja som chcela moodroku blondinku po mne a mam v plienocke hnedookeho bruneta po tatovi, moje prianie bolo hlavne aby bolo zdrave a pohlavie som az taak neriesila. Ako snivala som o slecne, ale aj chlapcek je milucky a podareny vymyselnik.
@evkamotka a aj ste chceli chlapcov??
No nijako 😂moj muz radi vizualizovat 😂 tak prosim
.
@michaelka_ techniku ohladom ovulacie a prezitia spermii sme robili na dievca.ale samozrejme z takeho nadhladu nam na pohlavi nezalezalo, hlavne ze sa podarilo a su zdravi
@malinoismum 😆😆😆
Pohlavie rozhoduje chlap. Čo to ma byt, to bude
Ovplyvniť sa neda
Pošlem ti čislo na môjho chlapa...mám 3synov 🤣🤣
Vela stastia a bud rad ze sa nemusite trapit tym ze to nejde ale len tym ake to bude pohlavie..
@ovaaa tu nejde o špičkové kliniky, každá klinika to zistiť vie, po genetickom vyšetrení embrya, každá klinika je už na takej úrovni. Ale asi si nepočula, že na slovensku si nemôžeš vybrať chlapca alebo dievča 🤦🏽♀️ Vyberá sa pohlavie len vtedy ak žena nevie donosiť niektoré z pohlaví.
Bože niektorí ľudia by si mali naštudovať čo je povolené na slovensku a v okolitých krajinách a potom sa vyjadrovať. Nie sme v amerike.
Len pre predstavu, neviem si predstavit normalneho človeka, ktorý by riešil ivf len kvoli tomu že chcem chlapca.
Niektorí asi nemajú predstavu o umelom oplodnení. Tak v provom rade to nie je lacná záležitosť a nefunguje to tak že žena príde na kliniku a odchádza tehotná. Na Slovensku to je nereálne aby si niekto vybral pohlavie tak isto v okolitých krajinách.
Nie umelé oplodnenie vám nezaručí pohlavie pokiaľ nie je medicínsky dôvod. Oni nemajú zatiaľ ani dôvod ísť na IVF. A neviem si predstaviť kto normálny by dal také oeniaze aby išiel napr do USA na umelé oplodnenie len aby mal chlapca.... zaplatiť IVF, zaplatiť letenky, ubytovanie, a čo ak to nevyjde na prvy,druhy, treti krat?? To teda gratulujem aj za take zmyšlanie a vôbec to napísať umelé oplodnenie zaručí pohlavie.
Väčšina ľudí ide na ivf lebo musi a nie z rozmaru jedneho z partnerov. IVF je veľmi psychicky a aj fyzicky (pre telo množstvo hormônov) náročný proces.
Čakala som, že keď otvorím profil autora tak uvidím nejakych 20 rokov. Nečakala som, že 35 ročný človek bude rozmýšlať ako splodniť chlapca. Veľa ľudí, rozmýšľa nad tým aby bolo bábätko zdravé nech to je chlapec alebo dievča 🤷🏽♀️Prípadne, či sa to vôbec prirodzene podarí. Ale každý máme iné priority.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
To je otázka .....Nič ti nezaručí pohlavie dieťaťa iba ak umelé oplodnenie. Budeš rád ak to snaženie bude plodné a čokoľvek to bude len nech je to zdravé v tejto dobe.