Ako rýchlo sa vám zadarilo?

9. jan 2022

Baby, zaujima ma ako rychlo aa vam zadarilo dietatko po tom co ste sa rozhodli začať so snažením ?
Prosím píšte tie, ktoré nemáte ženske problémy (alebo o nich neviete) a máte pravidelnú meňstruáciu.
Ďakujem pekne

denden77
9. jan 2022

1x na prvy sup, nedopadlo to dobre.. a 2x na treti mesiac "snazenia"

terezka2911
9. jan 2022

Hneď. Chvalabohu.

cyberk
9. jan 2022

Hned na prvy krat 😂

barbora0308
9. jan 2022

Hned na prvy krat, no zial prve tehotenstvo nedopao dobre. Nasledne akonahle sme sa na to znova citili, tak som hned po prvom pokuse ostala znova tehotna, takze hned na prvu supu 🙂.

petamich
9. jan 2022

3x na prvy pokus, prve dva zial nedopadli dobre

lylyjana
9. jan 2022

nam na prvy pokus

nikasmile
9. jan 2022

Na prvý šup a druhé tiež na prvý šup. 🙏🏻 psychycky sme to absolútne neriešili iba sme si proste povedali, že chceme detičky a necháme tomu voľný priebeha bolo nám 2x dopriate.

modraslamka
9. jan 2022

neplanovali sme🤦 akosi sa "zadarilo" samo🙈

zuzkacik4
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mamina0078
9. jan 2022

Na 1x

amelie2017
9. jan 2022

Zacali sme v auguste, v decembri biochemicke, vo ferburari opat, v aprili to vyslo. Az po porode mi zistili nejake problemy. Pri druhom tehotenstve som uz bola psychicky pripravena, ze to moze dlho trvat, podarilo sa hned 2. cyklus.

mer12
9. jan 2022

Prvé náhodou, ale nedopadlo to dobre a potom po 2 mesiacoch sa podarilo znova a máme ročného chalana, teraz sa snažíme znova,odkedy mám pravidelný cyklus tak zatiaľ 2. Mesiac

julka29
9. jan 2022

Hneď na prvý krát 🙂

simsalabim
9. jan 2022

Oba razy hned.

michaela789
9. jan 2022

Prvý syn hneď v prvý mesiac, druhý na druhý 😁

wewuliatko174
9. jan 2022

Prvu dcerku na prvy šup😁 druhe tiež na 2 krat ale skončilo to MA-potratom

alex666
9. jan 2022

Na prvy pokus a vo veku 31 rokov 😉

elizabet173
9. jan 2022

menštruáciu som pravidelnú nemala, prvé za zadarilo na prvý šup, druhé po dvoch rokoch snaženia

riamia91
9. jan 2022

Hneď, oba razy.

lubhomira
9. jan 2022

Po 3 mesiacoch 😊 35 rokov

polamanelego
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
queeninthenorth
9. jan 2022

My sme v tomto mali obrovské šťastie, skrz náhodne meškajúcu menštruáciu som išla na preventivku k svojej Dr. neskôr, kde mi vraví že mám pripravený dominantný folikul a ak chceme, čo sme chceli veľmi, mame za dva dni skúsiť a podarilo sa hneď! 😊

malia18
9. jan 2022

Už je to rok pričom podľa lekárov sme zdraví priateľ bol na spermiograme a nad priemer bol dobrý tak sme sa čudovali že prečo to nejde ale tak priateľ chodil na týždňovky tak možno preto teraz mení prácu bude doma som zvedavá čo potom

vilma7
9. jan 2022

Pomerne rýchlo na to že sme boli obaja 40.tnici.

nevenka
9. jan 2022

Ja som aj mala nepravidelne cykly, tak medzi 30-38 dni, ale ovu aai byvala normalne, neviem. Prestali sme si davat pozor po svadbe a do pol roka sa podarilo. Druhe, ani neviem, ako, ked mal dribec 12 mesiacov a tretie neplanovane, ked som si myslela, ze ovu este dlho nebude, merala som si bazalnu teplotu. A v ten mesiac mi prisla ako z ucebnice 😅

rebellefleur
9. jan 2022

2x na prvy sup, druhé tehotenstvo však skončilo MA, tam sme si dali odporúčaných 3mes pauzu a hneď štvrtý mesiac znovu na 1x, takže v podstate 3x na prvý sup.

4stanka4
9. jan 2022

vyse rok a pol. Obaja sme zdravi. Mala som v tom case velmi stresujucu pracu tak mozno preto sa nedarilo

tomikejt
9. jan 2022

Prvé dieťa bez snazenia, tzv nehoda 😅 a druhe dieťa až po 4 rokoch nechráneneho sexu.

ajko2011
9. jan 2022

Pri synovi neviem kedy som otehotnela. 🤭😂 Teraz som vysadila antikoncepciu a začíname sa snažiť. 🙂 Tak sama som zvedavá kedy sa podarí. 🙂

autor
9. jan 2022

Ďakujem baby, len tak pre moje info som to potrebovala. Zaciname sa snazit. Drzim vam palce, ktore sa snazite, aby sa vam zadarilo co najskor ☺️

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre