Ahoj baby, ako rozlíšiť kanálik od druhej čiarky?
@veronikaszabova okrem tých farieb myslím, niečo ako hrúbka alebo podobne
Ciarka ti vysla do limitu?
Urob o 2 dni rovnaku značku testu a bude to jasné.
@veronikaszabova nie, až keď som ho chcela vyhodiť sa tam objavila, ale taktiež som čítala tu, že babám vyšla po limite a už majú bábätká na svete
Ak po limite, tak by som sa na to nespoliehala.
Kolko ti meska?
Kolki ti meska.... po limite uz nie je vysledok doveryhodny... skus o dva dni... aj ked toto vyzera skor pozitivne akokanalik
@veronikaszabova ja vlastne ani neviem ci mi mešká, 14ho som mala dostať menz, lenže akoby prišiel o 11 dní skôr, trvalo to tri dni jemnucke krvácanie akoby sa nič nedialo a hnedý výtok.. to skončilo a na to tri dni ma pychalo v ľavom vaječníku a od vtedy nič.. Počas tých dní som mala závraty, hnačky bolesť hlavy, unavená som teraz častejšie, nechutilo mi jesť ani nechuti schudla som 4kg u lekára som bola na začiatku toho nič nepovedal.
Pockaj par dni a test zopakuj
Ak si 14teho mala mat menzes, 11 dni pred tym si jemno spinila, tak vtedy si mohla mat ovulaciu.
@sense takže je pravda ze kanálik je tenší a slabší?
To moze byt kludne tehu ...mozes aj zajtra z ranneho mocu skusit...
@veronikaszabova meram si ovulaciu, ovulka to nebola
Ano
@sense mám skúsiť rovnaký test alebo nejaký iný? Videla som ze baby tu oslavujú mamatest ale u nás ho nemajú
Skusila by som o 2 dni tu istu znacku 🙂
@elizabeth_eli123 ten test je z pred dvoch dni len teraz ma napadlo spýtať sa tu lebo mi to vŕta hlavou
A dnes si nerobila?
@elizabeth_eli123 dnes ešte nie,,, ale pôjdem na to
Kanalik býva biely, ty máš podla mna na foto peknu ruzovu čiarku 🙂
No podla toho ako si opisala ako ti je, by som si nebola ista nicim ☺️ skus si zajtra rano spravit test
To uz je jedno.pises ze ten test si robila pred dvom.adnami...ak si tehu ciarka bude silnejsia
ja by som odporucila ClearBlue test. spolahlivy
Kúpila som si dnes test iný.. May Baby niečo také palickovy.. Zajtra ráno vyskúšam.. Aj keď mám pocit že to bude negat. Stále mám v hlave že to je iba kanálik.. Niekde som videla aj niečo také že baby zvyknú takýchto duchov alebo ako to nazvať podsvietiť a vtedy podľa niečoho zistia či to je kanálik alebo nie.. Neviete o tom nič ako to má vyzerať ak to ppdsvietim? 😁
Testovala si znova ?
@elizabeth_eli123 testovala hneď v ten deň, no bohužiaľ len jedna |.. Síce mala som iný test čo mi prvé tehotenstvo ukázal až v 6-7tt ale nechám to už tak nebudem si zatemnovat hlavu ostala som pri tom že to bol kanálik ďalej neriešim čo príde to príde ak to kanálik nebol tak toez sa to dozviem nebudem stresovať sklamem takto len samu seba
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Kanalik je do seda, ciarka do ruzova