Ako dlho po svadbe ste čakali bábo?

dzenar
16. máj 2013

Ahojte babenky ako dlho ste cakali po svadbe na babo ? A ste po 30-tke-

majka508
16. máj 2013

My sme čakali po svadbe 6 rokov.Rodila som skoro ako 36 ročná a okrem trochu vyššieho tlaku som nemala žiadny problém.

sedmokravka
16. máj 2013

@dzenar 3 roky neustaleho snazenia

aadulik2110
16. máj 2013

My sme sa brali v septembri 2010, plánovali sme stavať domček a tak sme s bábätkom neponáhľali. Začiatkom roku 2011 som bola na preventívke a doktor mi oznámil, že mám polyp na maternici (že kvôli tomu nemôžeme otehotnieť.... hlavou mi prebehlo, že sa ani nesnažíme) Vo februári som absolvovala laparo a kyret a v júli mi lekár oznámil, že by sme sa mohli začať snažiť - tak som mu povedala, že chceme dostavať domček a až potom.... na to mi povedal, že nie vždy sa takéto sny plnia... tak sme s manželom pouvažovali a dohodli sme sa, že v auguste na dovolenke sa začneme snažiť. V septembri som už mala pozitívny test a v októbri 2011 som 30tku oslávila s maličkým v brušku 🙂 Domček sme dostavali aj s maličkým a keď mal 6,5 mesiaca sme sa sťahovali.

simsalabim
16. máj 2013

Otehotnela som hned v 1.mesiac snazenia, oba razy.

saska.t
16. máj 2013

svadba v januari a v novembri som bola tehu a to sme sa ani nesnazili 😀

lubina
16. máj 2013

prva hned na prvy raz co sme si povedali, ze sa zacneme snazit 😀 a druha po 4 mesiacoch snazenia 😉

mimikas
16. máj 2013

ja som sa vydavala v 3 tyzdni tehu a ani som o tom nevedela 😀 ,mesiac sme sa snazili a podarilo sa. Malasom 29 a tehotenstvo pre mna vobec nebolo jednoduche,ale zato som mala super porod 😅

lejluska
16. máj 2013

svadba bola v novembri a v polke decembra som si na teste našla koľajničky (a bolo to neplánované a nečakané 😅 )

carmella
16. máj 2013

najprv prislo babo a potom svadba

sympa1
16. máj 2013

rok po svadbe

zuzu101
16. máj 2013

3 mesiace po svadbe sa narodil náš zbojník 😀

kinna
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dejnas
16. máj 2013

prvé - plánované - sa nám narodilo 9 mesiacov pred svadbou; druhé - neplánované - sa narodilo presne 8 mesiacov po našej svadbe 😉

katkas1
16. máj 2013

hned vo svadobnu noc, ja spm chcela ovela skor ale mm cakal na ten papier z matriky 😀

usacek79
16. máj 2013

vydavala som sa ako 32rocna a otehotnela som dva dni po svadbe (to bola ovulacia) 🙂 teda mozno to boli este spermie zo svadobnej noci 😀

kattrin5
16. máj 2013

Haha ja uz pocas svadby🙂

luci452
16. máj 2013

Presne na prve vyrocie svadby som si robila test a boli na nom krasne dve ciarocky 🙂 .. takze do roka a do dna 😎 ... ale neskoro som docitala ze az po 30...tak ja som mala skor 😅 .. pardon 🙂 ..

kacenka255
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
digysa
16. máj 2013

Po svadbe sme cakali 4 roky. Ja som chcela priviest dieta do "vlastneho domu". Dodrzali sme klasicku tradiciu:

Svadba- byvanie- dieta....

Ale dala som manzelovi ultimatum, ze pokial neporodim dieta PRED 30-timi narodeninami, tak sa rozvadzam.....

Syn sa mi narodil 2 mesiace pred mojou 30-kou. (na prvy pokus) Takze jublejna oslava uz bola aj so synom 🙂

lienka434
16. máj 2013

cakali sme dcerku dva roky pred svadbou🙂 a teraz dalsieho potomka 4mes.po svadbe🙂

hajajanka
16. máj 2013

Do roka a do dna bolo na svete 🙂

lucinka1552
16. máj 2013

Presne 5 mesiacov po svadbe prišlo na svet 🙂

eva76
16. máj 2013

My sme čakali takmer 11 rokov. Oplatilo sa, máme nádherného 2 ročného synčeka.

cmulinko
16. máj 2013

prvy krat som otehotnela cca 8 hodin po tom co som povedala svoje ano 😀

beruska.zuzanka
17. máj 2013

mno, mesiac po sme "zamiešali" 🙂 to po 30tke som si všimla až teraz.... no, ale ie som jediná, ako vidím 😀

vinifred
17. máj 2013

..v júni sme sa vzali,v auguste som zistila.že som tehotná a 10 dní po mojej 30-ke sa mi narodila prvá ratolesť..

jankastubka
17. máj 2013

Nam sa narodi akurat 2 roky po svadbe a mam 29.

tanicka137
17. máj 2013

Ja som bola vo 4.mesiaci na svadbe 🙂

stanislavao
17. máj 2013

2 roky a 3 mesiace. nechcela som skorej.

dada7701
17. máj 2013

Vydavala som sa v maji 2011,v septembri operacia platniciek,vo februari kupele,od marca sme sa snazili,medzitym chripky manzel,ja, a v oktobri sme si nasli kolajnicky,teraz
uz mam 36 rokov a 5.7 mame termin, takze rok a pol po svadbe 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre