Aké modlitby ste sa modlili na počatie bábätka?

kniznicocka
16. aug 2022

Aké modlitby ste sa modlili na počatie babatka? Aby Boh pomohol 🙂

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janai1
16. aug 2022

@kniznicocka my sme sexovali... Skus radšej to

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
galupka
16. aug 2022

@kniznicocka Boh je Otec, ako by si prosila vlastneho ocka? Asi nie nejako predpisane, ale ako to mas v ❤️ skus vlastnymi slovami 😊

jjanulienka
16. aug 2022

@janai1 😅😅😅😅😅👌

luludikvietok
16. aug 2022

@kniznicocka Ja som sa skoro denne modlila ruženec k Panne Márii, ale nebolo to cielene koli bábätku, to som už vzdala, no a čuduj sa svete, asi to pomohlo a ja som otehotnela (čakali sme na babo 11 rokov), dodnes verím v to, ze mi pomohla Panna Mária, a nech si každý hovorí, co chce 🙂

tenerifka
16. aug 2022

Ja som sa modlila, aby bol test negativny, nepomohlo

lilly16
16. aug 2022

Modlitby ku svätému Gerardovi

bluemoon24
16. aug 2022

@tenerifka 😅😅😅😅

monikamama
16. aug 2022

@kniznicocka strasne kruty boh, ked ta necha trapit sa a caka kym ho budes prosit. Kasli na taketo hluposti. Skor to ries s doktorkou, kde je problem.

bejka90
16. aug 2022

@kniznicocka ako kazdy vecer....1 otcenas pred spanim v posteli na konci s prosbou o zdrave babatko;)

ankare
16. aug 2022

@kniznicocka modli sa priamo k Bohu, pokojne vlastnými slovami. Uprimne, zo srdca. Držím palce!

kniznicocka
autor
16. aug 2022

@janai1 vyzera ze niekedy to nestači ;) ....

mikadooo
16. aug 2022

@luludikvietok ach ja poznám dva bezdetné páry, ktoré sa tiež modlia a modlia, jedni 10, druhí už pomaly 20 rokov, tí už len plačú, že prečo a prečo, lebo žena má už pomaly 45, ale nič sa žiaľ nedeje... Tak nerozumiem celkom tomu Bohu. Ale s doktormi to riešiť nebudú, lebo to by narušilo božie plány🤔. Z toho prvého páriku sa pomaly ale isto stávajú pekne zatrpknutí ľudia, ale samozrejme, modlia sa. Pevne dúfam @kniznicocka , že o vašom snažení vie aj gynekológ, nie len Pán Boh. (Samozrejme v duchu hesla "pomôž si, aj Pán Boh ti pomôže")

patrixxx23
16. aug 2022

@janai1 😁😁

kniznicocka
autor
16. aug 2022

@luludikvietok pekne, aj ja verim 🙂 ďakujem

bimbambom
16. aug 2022

Ako , už som si myslela , že ma nič neprekvapí , ale robiť si srandu zo ženy čo túži po dieťati a chce sa pomodliť .... Tak to je už asi aj na koňa veľa !
Ja sama nie som kresťanka , no toto by som si nedovolila :(

@kniznicocka držím palce ❤️

kniznicocka
autor
16. aug 2022

@bimbambom ďakujem ste zlata 🙂

silvike
16. aug 2022

@bimbambom Ze?! Uplne zosmiesnit, znemoznit...ved ked nemam co by som k veci odpovedal na konkretne polozenu otazku, tak si pomyslim svoje a idem dalej. Ale nie, treba si ripnut do krestanov. 🙄

melany4
16. aug 2022

@kniznicocka ja sa modlím len tak vlastnými slovami, v kostole,niekedy doma...niekedy ruženec
ci korunku.
Keď ma nejaký svätý sviatok tak ho občas poprosím a tak...
Momentálne som vo fáze, že niekedy už len prosím o silu prijať našu bezdetnost aby som sa z toho nezblaznila...

miskamicha
16. aug 2022

@kniznicocka dwviatnik k sv judovi tadeasovi

christinka1
16. aug 2022

@kniznicocka ja som sa vždy na cintoríne pri mojej babke modlila a prosila ju aby sa mi podarilo otehotnieť 😁 vysnívaný synček už bude mať 11 mesiacov 😊

pink_lady
16. aug 2022

Sú ženy kterým to bude na posmech...ale to neries, Rob ako citis, povedz ako cítíš...
Ja som sa roky modlila o zdravé babätko, modlikala som..a nic...prisli potraty, neuspesne ivf...obrovská bolest, sklamanie...hněv aj voči Bohu...2 mesiace po neúspěšnom ivf som nedokazala sa modlit...potom postupne nastala suhra udalosti....dostala sa mi do ruk jedná kniha... nie náboženská... přišli výsledky vyšetření a myslela som ze už je to cele pase.. no a ja už neviem si teraz spomenut co ma k tomu viedlo ale viem že jeden den som akosi fakt uprimne povedala Tím hore..ze já už som urobila vsetko co bolo v mojich silách,aj co bolo proti mojim přesvědčením... teraz je rad na Tebe...pustila z hlavy...a o 9m som rodila...tak to neuvěřitelné vsetko do seba zapadalo co sa dialo, že to proste nemohla byť náhoda...AMH 0.06, muž terato, ja navyse endometrióza, zvýšené cytokiny, hit...a prirodzene máme zdravé chlapčiatko...v Bohu nic nie je nemožné...

darinkaninka
16. aug 2022

@kniznicocka Ja sa zas denne modlím za to, aby Pán Boh požehnal detičky tým, ktorí po nich túžia. Ak je to Boží zámer, prídu aj k vám ♥️

kvietok2891
16. aug 2022

@janai1 🤣

luludikvietok
16. aug 2022

@pink_lady silný príbeh, našťastie so šťastným koncom, Chvalabohu 🙂

dzescebuly
16. aug 2022

@martina1985ba tak toto bolo od teba úplné dno,tebe sa nik nevysmieva tak to nerob ani ty.ako môže byť na svete dobre keď ženy - matky sa do seba navážajú a zosmiešňuju 😕ak nemáš čo k téme napísať tak radšej roluj ďalej 😔😒

kniznicocka
autor
16. aug 2022

@pink_lady aka kniha niejaka na povzbudenie? Krasne vamto skončilo 🙂

beata_k
16. aug 2022

Ja som sem nakukla zo zvedavosti....ale niekore ste tak sproste az to pravda nie je. Och ake ste "vtipneeee". A to som ateistka.

@kniznicocka Poradit neviem, ale drzim prst. 🍀

kniznicocka
autor
16. aug 2022

Neviete niektora poradiť kde by som našla stužku sv.Dominika, chcela by som ju zohnať 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre