Detský laptop z Tesca

zuzka1620
24. nov 2024

Prosím Vás nemáte niekto skúsenosť s detským laptopom z tesca?? Je v slovenčine?? Nemáme po blízku tesco, tak až viem, či objednať iné alebo sa mi oplatí cestovať, príp.ho viem potom objednať z tesca.
https://potravinydomov.itesco.sk/groceries/sk-S...

victoriab
24. nov 2024

@zuzka1620 pred rokmi ho mal moj maly syn z tesca a bola tu super vec 🙂

zuzka1620
autor
24. nov 2024

@victoriab mne sa tiež vcelku pozdáva, aj cena je fajn len by som bola rada keby bol v slovenčine, čo som sa zatiaľ nikde nedozvedela😏

ivuska027
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzanka.zuzu
24. nov 2024

je v slovenčine a môj malý sa na ňom naučil abecedu 🤷 má 3r a určite nám ešte netreba aby ju vedel. napr.D ako dom d-o-m

janba
24. nov 2024

Je v slovencine a je to super, je tam veľmi veľa vecí, písmená, slová, matematika, zvuky, hry..

euka210
24. nov 2024

@zuzka1620 je v slovencine, nas prvy to dostal asi na 3r...a uz ma 13r 😁...este tam nieco funguje, najmensi 8r sa na nom este hra.Je to super vec.

zuzka1620
autor
24. nov 2024

@janba ďakujem, malá ma 5 rokov, bude to pre ňu? ona si teda pozerala ten vtech,čo mi prišiel taký pre menšie deti aj, ale tento z tesca mi príde skôr reálnejši, keďže ona sa rada niekedy hráva na kanceláriu aj s bratom....

zuzka1620
autor
24. nov 2024

@euka210 tak v tom prípade mojej 5 ročnej by mal byť akurát😄😄

zuzka1620
autor
24. nov 2024

@zuzanka.zuzu super, ďakujem za info. Váš bude v škole predčítavať s pani učiteľkou za pár rokov😉😀

janba
24. nov 2024

Pre 5 ročnú úplne super, už to bude vedieť aj ovládať. Môj to dostal keď mal asi 2 (teraz mä 6) a vtedy ešte len tak do toho búchal a teraz už vie co s tým. Takže aj životnosť to ma dobru 😀
Vtech ma synovec a ten notebook je pre menších. Aj keď aj môj sa s ním rad pohrá, ale iba na chvíľu