Ahojte,
nemate nahodou niekto doma hru Svet dostihov a bol by ochotny/a naskenovat a poslat mi pravidla hry? Nase sme niekde stratili a pravidla z hry Dostihy a sazky k Svetu dostihov nepasuju...
Vopred vdaka
Ahoj aj ja by som chcela poprosiť o pravidla k tejto hre.
Ďakujem.
Mozen aj ja poprosit o pravidla dakujem
možem poprosiť aj ja pravidla 🙂 dakujem
Ahoj. Mohli by ste poslat tie pravidla aj mne? Po 100 rokoch sme oprasilu hru a chybaju nam pravidla :(. Vopred dakujem.
@meryenes mohli by ste poslat tie pravidla aj nám?? Mladšia sestra ochorela a strašne sa nudí.
romanasillerova@centrum.sk :D Ďakujem
@romanka212 ahoj, poslala som
aj ja si prosím tie pravidlá :ˇ) na natalka.slovikova@gmail.com 🙂 dakujem
nemate nahodou niekto doma hru Svet dostihov a bol by ochotny/a naskenovat a poslat mi pravidla hry? pravidla z hry Dostihy a sazky k Svetu dostihov nepasuju...
Vopred vdaka
nemate nahodou niekto doma hru Svet dostihov a bol by ochotny/a naskenovat a poslat mi pravidla hry? pravidla z hry Dostihy a sazky k Svetu dostihov nepasuju...barlaz@azet.sk
dakujem
@bbbbbbbaaa ahoj, poslala som
Prosím vás nemá niekto pravidlá na hru svet dostihov niekde sme ich stratili 😒 prosím ak máte tak by ste mi ich mohli zaslať na email mariace123@azet.sk dakujem. 🙂
Zdravim 🙂 mohla by som aj ja poprosit pravidla ak ich niekto mate? 🙂 moj mail je smatanova.kika@gmail.com:-) dakujem
Dobry den 🙂 je mozne ze aj ja tolko ludi ma rovnaky "problem" ??? 🙂 mohla by som Vas aj ja poprosit o tie pravidla? Sice nejde o zivot, ale cela moja rodina Vam bude vdacna 🙂
Pekne prosím, mohli by ste aj mne zaslať pravidlá? Vopred ďakujem.
matabobalova9@gmail.com
prosím Vás o pravidla k tejto hre........ďakujem.....deti ju chcú veľmi hrať ☹
môj mail: lucie.lazorcakova@gmail.com dakujem
Dobrý den, mohla bych i já poprosit o pravidla hry Svět dostihů. Předem díky. Email: mullerova_petra@centrum.cz
Dobrý deň, pripájam sa k davu a poprosil by som Vás o pravidlá k hre Svet dostihov.
Ďakujem pekne.
ahoj, my máme, napíš do IP email, pošlem ti ich