Ahojte!
Veľmi by ma zaujímalo či aj vaše detičky majú nejakú obľubenú hračku bez ktorej by nevedeli zaspať.
Naša Lenka má psíka a medvedíka 😀
A u Vás je to ako????
@rubinka to je krááásna fotka 😉
My mame v postielke 4 taketo handricky-kazda je ina a vzdy hned zisti ze nieco chyba http://www.taftoys.com/view.php?itemid=10935 ,plus velkeho jemnuckeho plysoveho medvedika a jednu velku makucku korytnacku-mam pocit ze sa maly už ani do pstielky nezmesti 😝 -ale nemozem mu z toho vziat nic-hned to zisti.
Tie polohy v akych potom maly pri nich spi su ozaj neuveritelne 😀
@zuzkalenka tak zverov je plna postel ale naj naj naj je handrenny psik ,,uz je chudak taky splasknuty vylezany,ufulany-uz zrejeme ani nevyperem 😅 😅 😅 no proste nas Bobo 😀 zboznujem,ho! je to krasna hracka
Nasa ma take prasiatko, volame ho "krochko", myslim, ze je z Ikei - ma take dlhokanske ruky (drzalo deku) a nasa mala sa donho zamilovala, ked mala asi 3 mesiace. Zbadala ho v obyvacke a zacala sa na nom nahlas smiat. Odvtedy musi Krochko s nami vsade cestovat - kde prespavame 😀
@zuzkalenka nas ma taku modru macku, nic moc, no dostal ju od svojej naj sesternice, ked mal rok a odvtedy sa bez nej nepohne nikam, spi s nou, cestuje, mazna sa s nou, tuli sa k nej, a ked ju vyperiem, musim ju rychlo susit a vola ju mňauka 😀
No my mame v postielke plysaky :2 psikov a jedneho krokodilika. minule som mu jedneho psika vybrala a dala na policku aby tam nemal toho vela a na druhy den si to maly vsimol, ze je tam a uz ho pytal, ze je to "buvat" 🙂 ale to bez coho by maly nezaspal a musi ist vsade su cumliky 🙂
no najoblubenejšia hračka mojho drobca bez ktorej nevie zaspinkať je moj cicik 😅 😀 Foto radšej nepriložim 😀 😀 😀
Mladsia ma psika a to nie len na spanie.Ma 3 roky a psik chodi s nou vsade.Je to nas Bobik a clen rodiny 😉 . Ma dokonca aj oblecenie a misku na jedlo!! ale inak sme normalni 😀
Ano samozrejme 🙂 od babenka ma od Chicco bábu plyšovu s tykadielkami, ktora aj hra (keď sa stlači na brušku) uryvky z relaxačnej a klasickej hudby. Vola sa "Eli" a malinka ju miluje. Spinkaju celu noc v objatí 😉
u nas ziaden kamarat nema sancu 😀 , jednotkou su cumle, aspon tri 😀 . Som zvedava, ako ho od toho odnaucim.
@monikapalo aj moja má ešte cumel a nechce sa ho vzdať.
Minule som jej ho vzala tak začala plakať ako kedy ju drali z kože 😖
Dúfam že to nejako zvládneme to odúčanie 😉
náš má "Iáčika", somárika z macka púú, je malinký 🙂 🙂 chcela som ho vymeniť za vačšieho, že ked ho večer hladáme, tak není taký problém,ale bezúspešne, vedie len ten 12 cm 🙂
@monikapalo tak o cumliku ani nehovorim. nie a nie sa oducit a to ma mladsia 3 rociky, uz sme poskusali vsetko mozne ale nezabera a ja nemam to srdce jej ho vziat a nechat ju revat. V tomto som slaba mama, ale co narobim ked dudusa je dudusa a hotovo.......
tak a moja ma cicu- živú 🙂 je to jej kocur Alex a bez seba sa ani nepohnu
aj my mame oblubenca na spanie. zvieratka ma v postielke 3. srnceka bambiho od krstnej, slona co ma v sebe gulicky ktory sa da do mikrovlnky nahriat ak je zima a teda ale najviac frci sasko. maly ho vola Šáša. tiez cestuje s nami vsade kam ideme a budeme tam spat. bez neho to nejde. svieti mu na brusku hviezdicka takze funguje aj proti strachu z tmy.
@lubina aj maša má ešte cumeľ cez deň si ani nespomenie ale akonáhle sa povie že spať už ho hľadá 🙂
moj syn ma oblubenu hracku na spanie - mna 😀 ... no a este cumlik
foto je super to je asi Julinka že?
macko jej robí tieň aby sa jej dobre búvalo 🙂
náš Miško spí doma s malým plyšovým havinkom už asi od 11 mesiacov, no u babky zaspí aj bez neho, tam má zasa malého zajačika
@gucz psíkovia sa deťom páčia 😀 😀 😀
Ahojte!!!!
Tak kto ešte niečo pridá do témy 😉 😉 😉 😉 😉
🙂 moj syn ma mysku a stale s nou spava, aj ked ma uz 8🙂 aj ked ideme niekde prec, kde budeme spat, myska musi byt🙂
moja dcerka mala najprv medvedika,ked mala rok dala mu meno Bubu a toho casom vymenila za psa Vajdu 😀 a syn ma tiez psika,vola sa Nini a nepohne sa bez neho,berieme ho vsade
moja ma taky vankusik. uspava sa tak ze sa hraje s horom toho mini vankusika... 🙂
@zuzkalenka - u nás je to prasiatko piglet, nedá ho z ruky od 4. mesiacov ked ho dostala až doteraz a to má už skoro 17 mesiacov. Máme doma viac tých pigletov ale ona musí mať len toho jedného ožužlaného, bez neho nezaspí ani náhodou. Minule som ho dala prať a dala ju spať s náhradným pigletom, to bolo revuuu, som ho musela skoro nejako narýchlo vysušiť a tak jej dať lebo by nezaspala ani do rána 😀 potom ked ho dostala tak za sekundu zaspala.