Majú vaše deti obľúbené hračky na spanie?

zuzkalenka
20. jan 2012

Ahojte!
Veľmi by ma zaujímalo či aj vaše detičky majú nejakú obľubenú hračku bez ktorej by nevedeli zaspať.
Naša Lenka má psíka a medvedíka 😀
A u Vás je to ako????

rubinka
20. jan 2012

@zuzkalenka - u nás je to prasiatko piglet, nedá ho z ruky od 4. mesiacov ked ho dostala až doteraz a to má už skoro 17 mesiacov. Máme doma viac tých pigletov ale ona musí mať len toho jedného ožužlaného, bez neho nezaspí ani náhodou. Minule som ho dala prať a dala ju spať s náhradným pigletom, to bolo revuuu, som ho musela skoro nejako narýchlo vysušiť a tak jej dať lebo by nezaspala ani do rána 😀 potom ked ho dostala tak za sekundu zaspala.

zuzkalenka
autor
20. jan 2012

@rubinka to je krááásna fotka 😉

kaja73
20. jan 2012

My mame v postielke 4 taketo handricky-kazda je ina a vzdy hned zisti ze nieco chyba http://www.taftoys.com/view.php?itemid=10935 ,plus velkeho jemnuckeho plysoveho medvedika a jednu velku makucku korytnacku-mam pocit ze sa maly už ani do pstielky nezmesti 😝 -ale nemozem mu z toho vziat nic-hned to zisti.
Tie polohy v akych potom maly pri nich spi su ozaj neuveritelne 😀

zuzikkaa
20. jan 2012

@zuzkalenka tak zverov je plna postel ale naj naj naj je handrenny psik ,,uz je chudak taky splasknuty vylezany,ufulany-uz zrejeme ani nevyperem 😅 😅 😅 no proste nas Bobo 😀 zboznujem,ho! je to krasna hracka

katrinka8
21. jan 2012

Nasa ma take prasiatko, volame ho "krochko", myslim, ze je z Ikei - ma take dlhokanske ruky (drzalo deku) a nasa mala sa donho zamilovala, ked mala asi 3 mesiace. Zbadala ho v obyvacke a zacala sa na nom nahlas smiat. Odvtedy musi Krochko s nami vsade cestovat - kde prespavame 😀

yvetulka
21. jan 2012

@zuzkalenka nas ma taku modru macku, nic moc, no dostal ju od svojej naj sesternice, ked mal rok a odvtedy sa bez nej nepohne nikam, spi s nou, cestuje, mazna sa s nou, tuli sa k nej, a ked ju vyperiem, musim ju rychlo susit a vola ju mňauka 😀

petulka_1
21. jan 2012

No my mame v postielke plysaky :2 psikov a jedneho krokodilika. minule som mu jedneho psika vybrala a dala na policku aby tam nemal toho vela a na druhy den si to maly vsimol, ze je tam a uz ho pytal, ze je to "buvat" 🙂 ale to bez coho by maly nezaspal a musi ist vsade su cumliky 🙂

vejula
21. jan 2012

no najoblubenejšia hračka mojho drobca bez ktorej nevie zaspinkať je moj cicik 😅 😀 Foto radšej nepriložim 😀 😀 😀

lubina
21. jan 2012

Mladsia ma psika a to nie len na spanie.Ma 3 roky a psik chodi s nou vsade.Je to nas Bobik a clen rodiny 😉 . Ma dokonca aj oblecenie a misku na jedlo!! ale inak sme normalni 😀

katie0820
21. jan 2012

Naša má nenahraditelného macka,raz sme ho akosi zabudli v lekárni na stoličke a bol tam chudák až do rána 😢 ,šťastie že teta na neho dala pozor a neplakal 😉 .

pimpulienka
22. jan 2012

Ano samozrejme 🙂 od babenka ma od Chicco bábu plyšovu s tykadielkami, ktora aj hra (keď sa stlači na brušku) uryvky z relaxačnej a klasickej hudby. Vola sa "Eli" a malinka ju miluje. Spinkaju celu noc v objatí 😉

pimpulienka
22. jan 2012

Takto hajaju aj teraz 🙂

monikapalo
22. jan 2012

u nas ziaden kamarat nema sancu 😀 , jednotkou su cumle, aspon tri 😀 . Som zvedava, ako ho od toho odnaucim.

zuzkalenka
autor
22. jan 2012

@monikapalo aj moja má ešte cumel a nechce sa ho vzdať.
Minule som jej ho vzala tak začala plakať ako kedy ju drali z kože 😖
Dúfam že to nejako zvládneme to odúčanie 😉

luciferkax
22. jan 2012

náš má "Iáčika", somárika z macka púú, je malinký 🙂 🙂 chcela som ho vymeniť za vačšieho, že ked ho večer hladáme, tak není taký problém,ale bezúspešne, vedie len ten 12 cm 🙂

lubina
22. jan 2012

@monikapalo tak o cumliku ani nehovorim. nie a nie sa oducit a to ma mladsia 3 rociky, uz sme poskusali vsetko mozne ale nezabera a ja nemam to srdce jej ho vziat a nechat ju revat. V tomto som slaba mama, ale co narobim ked dudusa je dudusa a hotovo.......

kikatko
22. jan 2012

tak a moja ma cicu- živú 🙂 je to jej kocur Alex a bez seba sa ani nepohnu

pralinka25
22. jan 2012

aj my mame oblubenca na spanie. zvieratka ma v postielke 3. srnceka bambiho od krstnej, slona co ma v sebe gulicky ktory sa da do mikrovlnky nahriat ak je zima a teda ale najviac frci sasko. maly ho vola Šáša. tiez cestuje s nami vsade kam ideme a budeme tam spat. bez neho to nejde. svieti mu na brusku hviezdicka takze funguje aj proti strachu z tmy.

pralinka25
22. jan 2012

zabudla som fotku 🙂

zuzkalenka
autor
5. feb 2012

@lubina aj maša má ešte cumeľ cez deň si ani nespomenie ale akonáhle sa povie že spať už ho hľadá 🙂

zuzanockamt
5. feb 2012

moj syn ma oblubenu hracku na spanie - mna 😀 ... no a este cumlik

masinka
5. feb 2012

Nelka mala odmalicka macka spinkacika (teraz ma 5 rokov a stale s nim spi, len obcas mava kratke obdobia, kedy mu je "neverna" ), Dianka to strieda - mali sme oveckove obdobie, teraz spi s Minnie...

zuzkalenka
autor
6. feb 2012

foto je super to je asi Julinka že?
macko jej robí tieň aby sa jej dobre búvalo 🙂

gucz
6. feb 2012

náš Miško spí doma s malým plyšovým havinkom už asi od 11 mesiacov, no u babky zaspí aj bez neho, tam má zasa malého zajačika

zuzkalenka
autor
6. feb 2012

@gucz psíkovia sa deťom páčia 😀 😀 😀

zuzkalenka
autor
12. apr 2012

Ahojte!!!!

Tak kto ešte niečo pridá do témy 😉 😉 😉 😉 😉

aduskatt
12. apr 2012

🙂 moj syn ma mysku a stale s nou spava, aj ked ma uz 8🙂 aj ked ideme niekde prec, kde budeme spat, myska musi byt🙂

mummy01
12. apr 2012

moja dcerka mala najprv medvedika,ked mala rok dala mu meno Bubu a toho casom vymenila za psa Vajdu 😀 a syn ma tiez psika,vola sa Nini a nepohne sa bez neho,berieme ho vsade

daniella_vivien
12. apr 2012

moja ma taky vankusik. uspava sa tak ze sa hraje s horom toho mini vankusika... 🙂

zuzkalenka
autor
12. apr 2012

a ja ešte pridávam jedného kamoša na spanie
Bez neho sa nám očká nezatvoria ani za svet. Dúfam že sa ho čoskoro zbavíme 🙄