Kočík pre bábiky a príslušenstvo

2. okt 2024

Ahojte, neviete náhodou, či existuje takáto kombinácia aj v inej farbe? Mala som na mysli skôr šedú bez bodiek alebo také "jemnejšie" farby. Pripadne nejaký kočík v takých farbách ku ktorému sa dá zvlášť dokúpiť toto príslušenstvo. Ďakujem

x_mery_x
2. okt 2024

To by aj mna zaujimalo, kedze ruzovu neznasam. :D ja som.chcela pekny cerveny pre malu, ale skoro ziadny vyber a vsetky vyzeraju hrozne.

timea301196
2. okt 2024

Ahoj my sme malej kúpili toto

autor
2. okt 2024

@x_mery_x kombinácia doplnkov aj všetko je úplne super, ale farebná kombinácia hrozná na môj vkus.

autor
2. okt 2024

@timea301196 vyzerá to super, len jediná vec co mne na týchto kocikoch vadí je to, ze keď chce dat bábiku sediet, hlbokú časť treba niekam odložiť a to počas prechádzky nie je zrovna najpraktickejsie

1angelika
2. okt 2024

ahoj, tu máš podobný ale s tyrkysovou. Skús hľadať kočík Alice, je vo viace rých prevedeniach. https://www.kralovstvo-hraciek.sk/kocik-pre-bab...

autor
2. okt 2024

Našla som to aj v tejto farbe, čo sa mi páči, ale nie je tam stolička a všetko je to na poľských stránkach čo nepoznám.

autor
4. okt 2024

Neviete mi poradiť ako nájsť, či na nejakej stránke overenej majú tento kočík a či sa k nemu dajú dokúpiť aj tie ostatné veci ako k tým kočíkom vyššie? Zn.: zufalaaaaaa