Dievčatá, chcem sa spýtať, či máte niektorá kuchynku IKEA a či sa s ňou vaše deti vyhrali. Chcela by som ju malej kúpiť na 2. narodeniny (má takú mini plastovú a celkom sa s ňou aj pohrá), ale zdá sa mi, že je dosť drahá tak aby som nekúpila zbytočne. Uvítam všetky rady, ale aj tipy na nejakú lepšiu. Prípadne ak mate niektorá na predaj.
aj moj syn ju ma od 1,5 r stale sa hra ,naozaj sa oplatila
@wieruska1 my ju máme asi od roka,strašne sa jej páčila v ikei a zrovna bola v akci,teraz ma 3,5 a velmi rada sa v nej hrá.je pevná,určite dlho vydrží.ked mame navštevu,tak obdivuju dospelý a deti sa pekne hrajú.a ma velké skrinky,všetky riadiky tam schovame.jedina nevýhoda je,že ten šporačik funguje na 6 bateriek,nato ako sa ikea prezentuje ekologicky je to vela.
Jednoznacne odporucam, tiez ju mame a je super. Je pevna a stabilna a ma vyskovo nastavitelne nozicky aj vela ulozneho priestoru. Urcite dlho vydrzi a pohraju sa aj starsie deti. U nas vyhrala nad vsetkymi plastovymi kuchynkami 🙂 🙂 🙂
je uplne super, mame doma a to mame dvoch chalanov, varia o 106 🙂 doporucujem rovno kupit aj riad, maju taku sadu - velke, male taniere, misky a hrnce - kovove, vypadaju skutocne ako zmensenina "dospelackych", varic svieti a je pevna 🙂
dakujem vam vsetkym za uistenie ze to nebudu vyhodene peniaze. Nehodou ju niektora nechcete predat? 🙂
@wieruska1 ja teda nie, ale klikla so na bazos a aha http://deti.bazos.sk/inzerat/35586137/Mini-kuch...
@senta_sofia ta je uz predana 🙂
@wieruska1 tak nist 🙂 skus si hodit dopyt, mozno sa niekto ozve 😉
@senta_sofia tak a teraz zacinam byt za blbku 🙂 ale ako sa nahadzuje dopyt? vdaka za info
@wieruska1 coby si bola za blbku... 🙂 tu na konikovi to tusim nejde (aj ked osobne si myslim, ze by sa nic nestalo, ak by si si vytvorila inzerat a do nadpisu by si dala, ze kupis taku kuchynku), ale na bazos.sk si das normalne pridat inzerat a tam si mozes vybrat, ci je to ponuka alebo dopyt, takisto tam das popis, prip. obrazok a cakas. Tu na konikovi je ale tusim nejaka skupina, ze "zhanam", tak aj tam mozno keby si napisala.
@senta_sofia
@emkab dakujem vam 🙂
Ahojte maminky, ktore mate ikea kuchynku ;) náhodou sa ju niektorá nechystate predávať?
ahojte maminy. My sme sa nedavno stahovali a z toho dovodu budem uz predavat detsku drevenu kuchynku ikea. Ak by mal niekto zaujem, idealne len osobny odber v Bratislave
Ahojte. Fotky som pridala do mojho bazaru
baby nahodou este niektora enpredavate kuchynku,alebo neviete o njiekom kto preda? surne, dakuejm
moja dcerka sa s nou hra
a nahodou nevies o niekom kto by ju chcel posunut?
Baby, da sa do drezu naliat aj voda, ci nie? Dakujem 😉
Ahojte, aj ja mam zaujem kúpiť Ikea kuchynku, ak niektora predavate, dajte prosim vediet.ďakujem
Ahojte, ak by ste predavali detsku drevenu kuchynku Ikea, mam zaujem, dakujem
Ahojte mamičky ak by ste niektorá predavali kuchynku prosím ozvite sa mi mojej dcérke sa veľmi zapáčila no nemôžem si dovoliť dať za ňu takmer 90€ ďakujem
Aj ja by som chcela dakto kto predava nech sa ozve prosim
Ja som videla Ikea kuchynku u kamošky a keď mám pravdu povedať viac sa mi páči som sme kúpili našej z decodomu...
Ahojte, prosím neviete či býva akcia na kuchynku Ikea?
Nepoznám lepšiu a čo vidím hrajú sa s nou všetky deti aj dievčatá aj chalani, zavolaj dieťaťu kamošov a máš pokoj, no tá cena je trošku vyššia, ale podľa mňa jedna s top hračiek.