Ahojte ,hraju sa vase deti s mini domcekmi ako su napr .Maileg ?rozmyslam malej kupit na Vianoce ma 4 roky ,ale bojim sa ,ze sa s tym nevyhra .
moju to nebaví
Moja dcera ma tiez 4 roky, taky domcek nema ale ma domcek Lego duplo a s tym sa v poslendej dobe rada hra.... ja skor premyslam nad playmobil
Moja má domček Le Toy Van, kúpila som ako nový komplet s príslušenstvom po jednom dievčatku. A do toho jej teraz kupujem myšky Maileg. Ona ich zbožňuje, nonstop ich všade vláči. Najstaršia dcérka jej pre ne šije oblečenie, teraz jej ušila pyžamo a myške rovnaké. Na Vianoce sme jej objednali kufríky a s dcérkou jej chceme našiť perinky, vankúšiky, oblečenie a do toho tie myšky. A také úplne mini doplnky odporúčam z Aliexpressu. V Maileg to majú predražené, ako šálky a pod., na Ali sa to dá kúpiť za pár eur. Sú tam mini šálky, mixér, doplnky do domácnosti, ale aj hojdacie kreslá a komplet nábytky.
@sazumak ano na alli som nasla vela doplnkov ,ale nemozem si pomoct nic krajsie ako tie mysky a doplnky od maileg som nevidela 🙂
@ssimpsonka To áno 🙂 My máme tri dievčatá a už fakt všetko. Takže od nás na Vianoce dostane len myšky, aj od babky, krstnej. Mala aj bábätko v škatuľke, teraz dostane dvojičky a praje si bugynku 🙂 Malé doplnky ešte nekupujeme, naša by to stratila, ale chystáme sa, keď bude staršia 🙂 Mne sa veľmi páči aj kočík, sánky, skrine a pod.
@ssimpsonka A ešte odporúčam zvieratká Schleich, sú nádherné, úplne ako živé. A bábiky Paola Reina, ak ich ešte nemáte, sú veľmi kvalitné a voňajú po vanilke. Majú nádherné a kvalitné oblečenie, máme ich už niekoľko rokov a stále voňajú 🙂
@sazumak dakujem za rady 🙂 babiku mame je fakt nadherna aj krasne vonia mame jedneho chlapceka aj zo Zara Home toho uz mame davno aj sa kupu deti s nim a tiez stale vonia 🙂 zvieratka idem hned kuk 🙂 ja som kupila magna tiles ale sa bojim ,ze to deti nezaujme …
@simona20201309 je to asi vec vkusu 🙂 mne sa pacia viac mysky 🙂
@ssimpsonka Aj mne, ale nejde ani len o výzor. Sú super aj v tom, že sú látkové, dieťa si ich chytá, sú mäkké a aj keď sú teda dosť drahé, tak sú riadne kvalitné. Čím som staršia, tým viac oceňujem kvalitné drevené, šité, látkové hračky. Nevravím, že nekúpim aj plastové, ale omnoho menej ako kedysi.
@sazumak presne tak …ja stale hovorim radsej menej ,ale kvalitnych ako vela a pokazia sa hned …a celkovo niesom zastanca plastovych hraciek
Neviem, nemám pocit a ani to nevidím v okolí, aby mali dnešné deti nejak extra v láske tie látkové, háčkované a podobne hracky. Je ti milé, predsa prirodnejsie ako plast, ale klasická babika je klasická babika a neviem ci tie látkové mysky dieťa aj posadí ci postaví.
Skôr nám dospelým sa tie handmade hračky páčia. Deťom už menej.
@simona20201309 Ja si to nemyslím. Moja neterka je odmala vedená k týmto hračkám. Švagriná jej nekupuje kvantum hračiek, ale minimum a kvalitných. A ona aj keď príde k nám, tak si nevyberie klasické bábiky a to ich máme kopec, ale vždy len látkové. Ja som predtým tiež kupovala plastové a gumové, mám už skoro dospelé dcéry. Nejako som to neriešila. Teraz pri tretej už kupujem drevené a šité, látkové veci. Dcérke sa páčia a napr. tie myšky sú s ňou všade, nosí ich nonstop. Máme rôzne krásne klasické bábiky, od Disney, alebo Llorens po starších, ale tie až tak nevyhľadáva.
@sazumak to je milé🙂
Pripúšťam, že to môže byť aj celkovým prístupom od mala. Teraz ich googlim a nie sú až také hrozne, ako na prvy dojem. Tie škatuľky domčeky sú rozkošné. A praktické. Možno by som kúpila jednu ako zareaguje dcérka.
@simona20201309 Ako úprimne, ja keď mi ich prvýkrát ukázala švagriná, tak som si tiež povedala, že myš dieťaťu? Ale časom som videla, že aj naša sa u nich s nimi rada hrá, tak som jednu kúpila, potom myšku bábätko v škatuľke a ona si ho tam ukladala. Teraz dostala na meniny vianočného škriatka, tak má akoby otecka, maminku a bábo. Na Vianoce ide dostať dvojičky v zápalkovej škatuľke, ešte súrodenca so školskou taškou, je super, lebo má magnetické ruky. A dá sa kúpiť aj bugynka, tú dostane až na narodeniny, tak môže kočíkovať tie dvojičky 😍
@sazumak no ja som uz tiez nakupila 🙂 este niesom doma ale uz sa tesim na balicky ,brat mi urobi domcek ,tak sa budem vytesovat ako prva 🙂 ja som kupila trojcata aj buginku pre dvojcata ,na babyvillage maju asi najvacsie zlavy momentalne ,aj ked uz skoro vsetko vypredane
@ssimpsonka Tak to je skvelé, že ho spraví👏 Ja som aj chcela navrhnúť, pre mňa sú fakt drahé a každý šikovný chlap to zvládne 🙂 Ja keby som vtedy nezohnala za super cenu ten Le Toy Van, tak by som to tiež takto poriešila 🙂 Ale momentálne jej dcérka robí dva kufríky, niečo podobné ako Čarovný svet Matildee. Tak verím, že sa jej to tiež bude páčiť ❤ Tie buginky vypadajú super, potom napíš, ako ste spokojné 🙂
@ssimpsonka nase sa s tym hrali asi tak 3x za x rokov. A to som obcas aj schovala a vytiahla o par mesiacov, ze bude im to vzacne. Aj ku starkej sme ho zaniesli, ze tam maju par hraciek len... Ani tam vsak nezozal uspech, snad 2x sa tam s nim hrali... Pritom bol ozaj pekny, nabytok k nemu...
Nase 3 deti celkovo nemaju radi "hotove" hracky, nech su akokolvek dokonale 🤷 ...zato ked si same mohli postavit zakazdym iny domcek z dupla, drevenej stavebnice, ci neskor lego friends, to ano, s tym sa hodiny prehrali... Maly 4-rocny detto, teraz si postavil hrad z maleho lega... Zdedil ho po sestrach a od jednych znamych a uz asi dva mesiace si kazdy jeden den z neho sklada hodiny. Rano pred skolkou, po skolke hned... A kolkokrat vecer, ked idem skontrolovat deti, 22-22³⁰, jeho sestry teenagerky davno spia a on si svieti baterkou a potichu si sklada lego 😱🤣 ...clovek nevie, ci ho pochvalit za tie paradne vytvory alebo vyhresit za tu neskoru hodinu 🤔🤷
...cize u nas sa ujali skor kreativne hracky, kde si mozu deti nieco podla seba urobit. I teraz sme si skoro tri hodiny skladali syncek, ja aj dcera lego... A maly este stale pokracuje 🤭
@ssimpsonka
@sazumak
Ja som svoj komentár musela vymazať.
Ďakujem vám zo srdca že ste mi ukázali svet maileg
Už nikdy neodsudim to co nepoznám 🙈
Obe s dcérou sme sa do nich úplne zblaznili. Len dokupujeme...A dokupujeme...
Blížia sa narodeniny, tak aj na tie svoje si prosím len doplnky 😅
Nonstop od rána do večera sa s tým (priznávam obe) vieme vyhrať. Všade ich so sebou dcéra nosí.
Takže ja ich tiež už len odporúčam. Neviem čo je na nich také čarovné, ale naozaj jedna z mála veci ktoré dokážu dcérku až tak hlboko pohltiť do hry. Možno ten tvar tých mysiek, že sa dajú jednoducho obliekať, ze tie doplnky sú väčšie ako sylvanian a dajú sa normálne uchopiť...? To je jedno, sú super
@simona20201309 Ja Ťa úplne chápem, tiež moja prvá reakcia bola, že čo za myš to švagriná kúpila dcére 😍 A teraz len kupujeme a kupujeme 🙂 Ale za mňa sa krásne doplnky dajú kúpiť aj na Ali, za tým si stojím a aj kvalitné, za pár eur 🙂 Ja som teraz na Vianoce malej krásne drevené kreslo akurát pre myšky a porcelánový riad, kreslo asi niečo cez 3 eurá stálo a riad asi cez 4. Pošlem aj foto. My máme už 2 domčeky, ale normálne zvažujem, že manžela popýtam, aby mi spravil on sám ešte jeden a si ho zariadim nábytkom z Ali sama, takým tým provensálskym a k tomu tie Maileg myšky.
@simona20201309 Kresielko
@simona20201309 Keramický riad, majú strašne veľa vzorov, od kvetinových, s husičkami a pod.
@sazumak wau ten riad je tiez z alli ??krasny 😍ano aj z alli sa daju krasne veci ja som tam objednala gauc postielku skrinky a fakt mi prisli na podiv pekne🙂 mala dostala takyto domcek ale je veru spokojna a tiez sa s nim vyhra 🙂 tie mysky su uzasne 🙂 aj ja sa s tym sem tam hram 🤣🤣🤣
@sazumak vyzerá super. Ja som tiež objednala nejaké nábytky z Číny. Ešte to neprišlo. Zatiaľ len pár na skúšku, aj tu keramiku, tak sa na to teším.
Riadna mánia 😅👍
@ssimpsonka Úžasný domček 🙂 Aj ja by som ešte chcela tiež niečo takéto, len už ich nemáme kde dávať 😍 Áno, tie keramické riady tam majú úžasné, pokukaj 🙂
@simona20201309 Mne teraz chodí do 2 týždňov, snažím sa vždy objednať nad 10 eur a príde to rýchlo 🙂
@sazumak ten riad musim fakt pohladat 😂😂ako ja som si povedala ,ze aj keby sa mala s tym uz nehrala je to celkom pekny doplnok aj do izby len tak 🙂 alebo si ho dam do spalne 🤣🤣
@ssimpsonka Tak ja už niektoré veci nechávam pre vnúčatá 😍 Aj keď dcéra stále vraví, že si ešte počkáme, ale ja ju podpichujem, že jej spolužiačka už baví ročného, tak človek nikdy nevie😍
Moja sa s tým veľmi rada hrávala, ale teda ona má aj rada tieto mini hračky a je pravda,že si to aj sama vybrala z katalógu čo máva dračik na Vianoce