Ahojte, kupujeme si knihy s figúrkami o divokých zvieratách. Kvôli Corone sme, bohužiaľ, premeškali časť č. 6 s Gazelou.
A teraz doma stále počúvam slová plné nádeje o tom, že ju snáď zoženie aspoň Ježiško, keď sa to už mame nedarí ...
Nájde sa u niekoho, prosím? 🙂
@veronikaszabova áno, ich som skúšala ako prvých, ale tvrdili, že na SK to nedistribuujú a ani nevedia, kto ich tu zastupuje ...:( Skúšala som aj v pns a tam mi poradili inzerát 🙂
Prosim vas nema niekto cislo 25 na predaj
@pripinacka tak toto číslo sme premeškali aj my ... :((
@simonapreda aj my do kelu a mame vsetky 🤦
@pripinacka my tiež, až na tú gazelu, ktorú sme premeškali už na začiatku corony ... A ani ježiško ju nezohnali, tak to budem počúvať ďalšie týždne ... (Snáď budete mať viac šťastia ... ;))
Čislo 25 ani nebolo. Neviem prečo. Bolo čislo 24 a potom prislo čislo 26. 😕
@katy13 S tými knihami je to celé nejaké divné. Tá česká firma asi stratila licenciu a u nás sa dopredavaju len už vytlačené kusy, mám pocit ... V každom prípade vďaka za info ... ;)
Náhodou čísla 24 a 26 nemáte? 🙂
@pripinacka teraz je 25 v predaji, aspoň my sme v Nitre zohnali
pozdravujem, ja hladam cisla 26 a 28. dnes som kupila 29. od cisla 25 su u nas cisla prehadzane.
@pripinacka mám na predaj č. 25 ak by ste mala záujem
Mám na predaj č. 23 a 25. Zvieratá sú ešte zabalené
@miamaria1228 dobry den mate aj nejake skorsie cisla na predaj?
@niki163 nie iba tu 25 mám na predaj
My máme všetky knihy . Nám už nechávajú keď príde dali sme meno a máme ju odloženú. .. skúste sa opýtať či sa to nedá spraviť tak že vám to na meno nechajú
Kolko je prosim vas kniziek dokopy?
@alicazazracna 70
ahojte mamicky z aj nam chyba ta 55 .. ak ju zozeniete prosim dajte mi vediet . velmi mi tym pomozete . samozrejme ak ju najdem ja tiez budem informovať
@miamaria1228 keby niečo dajte info u nás není ale známa z trafiky mala to riešiť tak uvidíme
@adenkabj dnes som našla č.55 vo fresh tam kde stale kupujeme bola iba jedna chcela som kupit viac ale zial nebolo , tak duufam že sa vám podari najst vo svojej trafike . prajem vsetko dobre
Prosim vas nema niekto cislo 54 na predaj???
Neskusala si kontaktovat predajcu?
Ked bola kolekcia o smouloch, dalo sa chybajuce casti od nich doobjednat.
https://www2.deagostini.com/cz/produkty/svet-di...