ahojte, vianocna dilema: mam uz nejake tie drobnosti kupene pre 9 rocnu dceru , napr, ako su spolocenske hry, knizky, alebo oblecko , ale nieco take co by ju ze wau potesilo neviem , som zufala, vlastne aj preto lebo hned dva dni povianociach ma aj narodeniny. takze dvojity darcek . dakujem za kazdu inspiraciu , ale prosim aj cenovo prijatelne. ( napriklad bicykel ma , korcule na lad ma, kolieskove nema ale az vo februari k meninam kupujem , knih ma velmi vela, oblecenia tiez )
a ona uz nepise "jeziskovi"? ved na neho nemusi verit, ale nejaky tajny papier priani by sa hodil.. moze ti ho hodit pod vankus a ty ho akoze najdes 😀
@pokladik5 ahoj, a barbie? Ci dnesne 9 rocne slecny sa s tym uz nehraju? 🙂
Tak nech napise Jeziskovi, ja fakt nechapem, ako nemozte vediet, co vase deti chcu, to sa s nimi nerozpravate? Nepocuvate? Moja nema ani tri a presn viem, co.chce a comu sa potesi
@pokladik5 naša chce lego friends. novú tašku do školy a k meninám dostala salon krasy, to ju veľmi bavilo. http://www.dracik.sk/salon-krasy/
Ma vztah k tvoreniu? ja mam rada rozne tvorive sady - napriklad na vyrobu glycerinovych mydielok (na mydlovysvet cz maju dobre ceny aj dorucuju na sk cez ulozenku...) Alebo tak spoly zo zartu spoly vazne kucharsku knihu s kolacmi a k tomu nejake formicky, kosicky na muffiny... Vsak by vam aspon kazdu nedelu napiekla a vy poslusne zjedli 🙂)
Ahoj, moja ma 9 a pol a velmi by chcela to zrkadlo, co davaju v reklamach, co sa nejako domaluje tymi ich farbami. Je to zrkadlo na stol. A druhe co chce je Lego nejaka vyletna lod, ale uz vie, aka je pravda o Jeziskovi, tak dostane len jedno z toho. Sama si uvedomuje, ze su to drahe veci.
za celych osem rokov ochvilu devet som nemusela pytat o inspiraciu , proste pozeravala rozpravky , bola ponikova potom barbinoa, potom ine a ine a ine , proste prisla skola a je to mesiac to iny mesiac to a dalsi to lebo jedna kamoska ma to druha ono a tretia tiez ma ine . uz to nieje o tom s cim s doma hra ale to comu s a chcu vyrovnat medzi kamoskami . alebo pochvalit , ja som za sportove potreby, lenze tie ma a vzdy bude mat . ja som len chcela vediet co mamicky rodicia kupuju okrem oblecenia , skolskych potrieb , ci mobilov tabletov svojim dceram . a to som s a rozhodovala dlho ci sem napisem ...
Daruj jej zážitok 🙂 výlet na zaujímavé miesto, deň v lunaparku, výtvarný workshop - u nás napr. robí galéria pre deti každú druhú nedeľu, kurz varenia pre deti, jazdu historickým vláčikom, kurz v ULUV kde si vyrobí vlastný šperk, hrnček - napíš to na malú kartičku, ozdob - my si tak dávame. Však darček nemusí byť len hmotný. Ja mám 9 ročnú tiež a ona je výletník a zážitkár ako vyšitý. Niekam ísť, nové vidieť, vyskúšať 😉 Odrazila by som sa od jej záľub, Inak pre našu bol asi najväčší zážitok zatiaľ, keď sa mohla povoziť v kabíne električky pri vodičovi a pomačkať nejaké tlačidlá, ona, že citujem: šoférovala som električku 😀
Plysaka. Vazne. Mileho medveda. Moje decka dostavali dlho. Take do postele na mojkanie
Ja si myslim ,že vela darčekov netreba, kupujeme uplne prakticke darčeky, ako napr oblečenie, alebo knižku, a ked ich ma vela tak ani netreba, Vianoce su o tom že sme ako rodina spolu, alebo priprava Vianoc, pečieme kolače, upratujeme byt, a jasne zdobenie stromčeka, to sa rata našim deckam.
U nas je uspechom vzdy Lego friends ( vzdy skladá a rozkladá ) , kreatívne hracky ako výroba náramkov z hmoty,náramkov z korálikov, laboratorium-parfumy,...
ak chce zážitkový - skús zájst do jazdeckej skoly,a skus ju zoznámiť s koňmi, moju 9ročnú to úúplne pohltilo a darčeky ako rajtky, rukavice, prilba a všeeetko s konskou tématikou od pexesa, triciek az po miniatúrne nálepky. 🙂 a más poriesene aj do buducna darceky lebo sa vsetko opotrebuváva :D
@pokladik5 Ja som kupila pre 8 rocnu takuto stavebnicu teraz k narodkam a strasne sa tesila, ze by chcela dalsiu podobnu aj pod stromcek. http://www.bobek.sk/index.php?id_product=29&con...
a tuto jej asi vezmeme na Vianoce, lebo moze postavit toho daleko viac.
http://www.bobek.sk/index.php?id_product=30&con...
alebo tuto
http://www.bobek.sk/index.php?id_product=32&con...
@pokladik5
Opytaj sa jej co by chcela....ak ju nieco drzi dlhodobo tak jej to kup...ak ma oblubenu disney rozpravkovu postavu,herca,spevaka,byvaju teraz aj s ich fotkami tasky,skolske pomocky,obluecky do postele atd atd