Ospravedlnujem sa za temu ak tu uz taka je.Chcela by som vediet nejakych dobrych detskych zubarov v presove-nakolko blizsie kapusany maju vsetko obsadene.Dcera bude mat 13mesiacov a tak rozmyslam nad tym ze by bolo dobre najst jej zubarku.poradte 🙂
velmi pochváluju detské zubné lekárstvo v monobloku... majú velmi pekný prístup k detom a celkovo je to tam vraj pekné, starostlivosť všetko...
anya, dakujem, skusim tam zavolat
babenky poradte dobreho detskeho zubar ...
Ahojte baby no kedze pracujem na zubnom v monobolku tak pisem ze mi sa nespecializujeme na deti a hlavne neberieme ich ako pacientov na osetrenie kazov. My sa specializujeme na zubnu chirurgiu.
A dobry detsky lekar su nejaky mnazelia na Sladkovicovej alebo niekde tak ktory maju svoju sukromnu ambulanciu a su vraj s tych lepsich.
Ale musim povedat ze je hrozne malo zubnych ambulancii skor by si pochodila u obycajneho stomatologa ku ktoremu chodis ty ale viem este ze je zubana amb na sekcove v raimanuse ale nie velmi dobra.Ak by si mala nejake otazky ohladom zubneho tak napis 😀
k tyxm manzelom nechcem chodit .. asi sa pokusim k dr. bacovej ... este baby ktore chodite k dr. jurigovej .. chodite k tej zubarke co ma u seba v dome myslim ze je to dr. cernooka ? ... ona asi nie je zmluvna zubarka ?
Dr Carnoka je velmi dobra lekarka ale nezdy sa mi zeby sa zamariavala na deti ona skor sa zameriava na zubnu hygienu a poucanie o nej a tiez co viem nieje zmluvna lekarka.
Dr Bacova mi nic nehovori ona je detska lekarka ?
Jaaj nevedela som to meno mi nic nehovori.
Tak len dufam ze sa rozhodnes spravne ale hlavne ze budes spokojna 😉
http://www.azet.sk/firma/405201/mudr-zuzana-lis...
... velmi zlata pani... malej pozerala zubky spolu s manuskou krokodilom, co ma taky ludsky chrup, otvorila spokojne usta, ani slzicka, hladkala manusku... uzasny pristup... odporucam
Jedine neberie Apollo a Doveru poistovne....
@z.vrablova
ahoj ja by som chcela nejakeho dobreho zubara pre malu v presove,vedela by si mi poradit??? 🙂
ahoj. Chcela by som najst vhodneho zubara pre moju 15nast rocnu dceru, ktora je citliva na bolest a ma panicky strach pred zubarom. Urcity cas sme zili v Nemecku a tam ju uspali dusikom .A zobudila sa uz s upravenymi zubkamy. Nepoznate nejakeho podbneho zubara? a moze v jej veku chodit este k decke zubarke? 😒
@renata1000 odporucam zubara na Duchnovicovom namesti. Doktor Daniel Mlynár- v budove kde sídli aj Študentská servis. Nie je detský,ale...ja som k nemu chodila od 14 rokov,tiez som citliva na bolest zubov,ale ten zubar je mlady,mili,uzasny- vie krasne upokojit cloveka,ma modernu ambulanciu s kamerou,rentgenom atd. Stale sa bojim chodit k zubarovi,ale uz ako sadnem k nemu do kresla-uz je dobre 😉
Ahojte.
Mate niekto skusenosti s dr. Gaborovou na Slovenskej ul.? berie aj deti? ako sa k nim sprava?
nikto ju nepozna 😲
ahojte. Poznate stomatologičku Mudr. Zlaticu Firmentovu? ake s nou mate skusenosti?ako sa sprava k detom?
ja urcite viem, kam nepojdem, na sekcov do strediska ... zubarka maximalne sprosta k detom, na moju 3 rocnu dceru a 4 rocneho synovca sa vyziapala, proste des a hruza, hned sme zubarku zmenili ... segra chodi na sidlisko II do skoly, neviem meno zubarky, ale velmi zlata je k detickam, bola som tam s nim aj ja, kedze po traume zo sekcova sa bal k nej ist ... s dievcatami chodime na Kupelnu k Lysej a tiez nemam vyhrady, len je to skor zubarka uz pre skolakov ... no a s malym pojdeme teraz k nasej zubarke, berie aj deticky, na sidlisku III v ucilisti na zaciatku ma ordinaciu ...
Ahojte...chcela by som sa podelit so skusenostou..chodili sme k tym manzelom na Sladkovicovu..alebo sa vola inak ta ulica, lekarka super..zlata len potom na dlhu dobu ochorela a jej pacientov prevzal manzel...katastrofa..necitlivy,nervozny lebo mal cakaren plnu ludi. Kamoskinej 4-rocnej dcere tak osetril zub,ze sa na druhy den k nemu vratili s opuchom. Tu plati pravidlo praca chvatna malo platna.. Tak sme k nim prestali chodit. A chcela by som sa opytat na tu lekarku na Svaboch,viete mi napisat o nej nieco viac,myslite si,ze nas zoberie?Dakujem..a pekny den🙂
Ahojte dievcata prosim vas poradite mi kam mam chodit do zubarky s mojou 2 -rocnou dcerkou.....este sme u zubarky neboli ....dakujem 😉
@z.vrablova chodite este k tej zubarke? stale ste s nou spokojna? dakujem za odpoved 🙂
@katmi ... ano, chodime a som spokojna.
@z.vrablova dakujem krasne... chcem ist s malou k zubarovi a nevedela som kam.. tak som rada,ze si stale spokojna, dufam, ze aj my budeme 🙂
@z.vrablova @katmi chodite k tej zubarke? obe ste spokojne? my tam chceme ist ale vraj sa niekde prestahovala na zš a neviem ju najst :/ prosim poradte
@janulqa07 ... prestahovala sa na ZS Vazecka, este sme tam neboli
@z.vrablova dakujem podarilo sa mi ju najst 🙂
@marcovka1 manzel volal jej asi nie ale dalsim trom zubarom a odmietli nas, nakoniec sme si nasli mimo PO v Kendiciach, uz sme tam boli a uzasny zubar 😵 bol na jednotku, cakam aky bude dalej a potom uvidim ci neskoncime v PO len dufam ze nie....vela odporucani som mala na Liskovu a tu sme mali poslednu v zalohe, nakoniec dobre ze sme isli inam lebo asi ani nas by nezobrala :(
ahojte, aj ja hladam detskeho zubara, ak mate niekto odporucania, pripadne kontakt na nejakeho dobreho tak sem s nim 🙂