ORL Centrum Kramare - jednodnova chirurgia. Mate skusenosti s tymto centrom a s konkretnymi lekarmi? Vraj teraz nabrali dost novych operaterov, tak by sme radi mali nejake referencie na lekarov aj centrum, kym sa rozhodneme.
My sme na pokeci uz boli, dojem zatial velmi prijemny, no chcela by som aj referenciu na konkretnych doktorov, neviem podla coho vybrat. 😒
a pamatas si nejake mena?posli ip
a cenovo sa to ako pohybuje?
250e so VSZP a 150e s Doverou 😉
jej, mame doveru...ale to 150eur za vstupne vysetrenie? a to kde sme? no dakujem vam...pojdeme inam... 😒
my sa tam chystame v piatok na vyber nosnych mandli.Poznam tam doktorku Kucerovu,vynikajuca doktorka,ludsky pristup,vsetko do detailov vysvetli.Ideme uz druhy krat na vyber mandli.Prvy krat bola dcer len pod takym oblbovakom a znova dorastlo.Takze teraz pod narkozu a vsetko vycistia dokladne.Chcela som sa vyhnut narkoze,ale neni uz ine riesenie kedze dcera uz prestala aj dobre pocut.
@jahodka11 150 sa plati za yvber nosnej mandle v celkovej anesteze.Dovera preplaca zakrok ty platis anestezu.Vstupne vysetrenie nestoji tak vela.Pozri cennik na nete,centrum Kramare Limbova ulica,je tam vsetko popisane aj ceny konkretne
aha, dakujem vam 🙂 pozriem si to na nete, asi pojdeme tam🙂
@vlasa no to som ani nevedela,ze aj kontroly su v tom.Dakujem,super:)))
@vlasa a vy uz ste tam boli na zakroku nejakom?
@timejka2005 este nie,iba na prvom vstupnom.mne tak aspon povedala recepcna,ze dve kontroly 😉 tak dufam,ze jedna aspon urcite musi byt.teraz v piatok tam ide aj kamoska od nas s dcerou,tak sa stretnete.vola sa andrea.my ideme 8.4.aj vas bude robit prim.Barta?
@vlasa no ja som to enjak neriesila kto nas bude robit.Pytala som sa a vraveli,ze vsetci su super,takze neviem kto.Jedine co viem,ze tam preslo vela doktorov co robili kedysi na Antolskej v Bratislave.A kto vam robil vysetrenie?:
@timejka2005 ako vsetkym dr.kucerova
a idete prvy krat na vyber?ci opakovane?
@timejka2005 prvy a dufam,ze posledny,preto chcem celkovu,aby sme nemuseli opakovat 😉 na kramaroch sme dostali termin 3.7 😠 dovtedy by mi dieta ohluchlo ☹ tak to riesime takto...
VELMI DOBRE ROBIS.Ja som urobila chybu,mala som dat dceru uz pred rokom a pol do narkozy a mali by sme pokoj.Len som nejak dufala,ze to nenarastie.
ved hej,akurat mam strach z toho preberania z narkozy ☹ a hlavne musim malu udrzat akotak zdravu dovtedy,co nieje lahke 😔 uz tri tyzdne ma zelene sople a teplotu cca 37,1-2,ale doki vravela,ze to je ok,ze v tekomto stave moze,tak dufam.musime sa modlit,nech to nase herecky zvladnu lepsie ako maminy 😵 😵 😵
ahojte,
my sme boli na vybrati 07.02, vysetrenia nam robila dr.kucerova, zakrok mudr. barta, vsetko prebehlo bez komplikacii, narkoza uplne v pohode, hodinu po zakroku uz dcera behala ako neriadena strela, naozaj nie je sa coho obavat 🙂
@vlasa v ten den boli na zakroku 4deti, z toho 3dievcatka, 1 chlapec, takze na izbe sme boli 3dievcatka spolu, moja dcera bola najmladsia, takze jej to robili prvej, ona to zvladla uplne v pohode, ziadne bolesti nemala, ostatne dve dievcatka to troska tazsie znasali, ale tej jednej vyberali aj cast krcnych mandly, takze to bol narocnejsi vykon ... este tyzden po zakroku do kontroly bola doma, potom uz normalne chodila do skolky ... u nas jedinym priznakom zvacsej mandle bolo nocne chrapanie, ona nikdy sopliky nemavala, ani nebyva vobec chora, mozno aj preto nemala ziadne komplikacie a o nejakom zlepsi zdr.stavu pisat nemozem
Tak dnes sme boli na zakroku.Prebehlo to o.k,prebudzanie z narkozy bolo tiez o.k.trocha len plackala,ale v norme,ziadne velke sceny.Odstranili mandlu,vycistili uska,ze ich mala velmi zahnisane,tie sluchove trubice.Ze bezne to mavaju deti vyplnene cirou tekutinou,tie sluchove trubice,odsaju to a je pokoj.Len moja dcera to mala riadne zahnisane,velmi zle pocula.Prva veta ked ma uz vnimala asom jej rozpravala bola,ze maminka ja uz pocujem.Takze jej naozaj odlahlo velmi.Robil jej to doktor Barta,vsetko vysvetlil.Som spokojna,dobry pristup,ukludnia mamicku ked treba🙂)))naozaj super.
@timejka2005 joj,to vam zavidime,nas to caka v piatok,uz som v strese 😔 mozem este par otazok?o kolkej ste sli domov?nebolelo dceru nic potom?dostala este infuzku?nekrvacalo jej to uz?ako jej je v noci?a teraz po dvoch dnoch?jezis,som zvedava,ale velmi sa bojim ☹
@vlasa sli sme domov okolo tretej.nebolelo nic,nekrvacalo.Tesne po tom trocha krvi mala v uskach,ale to preto lebo jej prepichovali bubienky a mala tam ten hnis.Nebud v strese vobec.Aj ja som bola🙂))))ale naozaj v poho.Prvu noc sa budial trocha pomrkavala,lebo krk ju bolel,to nam vraveli,ze nebude moct otocit hlavu poriadne lebo,ze operuju pri krcnych svaloch,takze to tam maju potom deticky stuhnute troska.Dnes uz je super,Vcera mala troska zvysenu teplotku,ale nic hrozne,Prvy vecr sa mi povracala,ale preto lebo bola velmi hladna a zjedla naraz vela a zaludok po tej narkoze to este nejak neprijal.Dnes uz moze papkat pomaly vsetko.dva dni po tom len kasovite veci.Takze drzim palceky a naozaj bdue vsetko o.k
AJ PO NARKOZE BOLA O.K,LEN PLACKALA TROCHA,KAZDE DIETA INAK.sUD ETI CO PO NARKOZE VELMI Placu A KOPU A TAAAK,ALE je TO INDIVIDUALNE
@timejka2005 dakujem pekne za odpovede 🙂 aj ked ma to moc neukludnilo,dcera je strasna hysterka,ked bude hladna,bude divoka,neda si povedat,je tvrdohlava,asi teploty sa bojim najviac,lebo mavame febrilne krce,o prebudzani z narkozy ani nehovorim 😔 booooze,asi aj mne budu musiet dat oblbovak,lebo ma vystre od strachu a stresu,ale ja sa radsej pripravim na najhorsie a potom budem mozno milo prekvapena,aj ked tomu moc neverim.ale je pravda,ze kazde dieta je ine a inak to znasa.dostali ste aj cislo,komu volat keby nieco?ako to zvladali ostatne deti,myslim tie mladsie,moja bude mat 4 v maji.ked ti ju doniesli z operacky,mala este napichnutu kanylu?kedy jej to pichali?dostala dormicum do nozky,ci sirup na oblbnutie?ja som otravna viem,ale ked mam taky strach 😅
@vlasa kazde dieta dostalo tabletku ktoru prehltlo,dali trocha vody na zapitie,Najmladsie beru ako prve.Vsetky deti boli v celku o.k,jedno plakalo viac,druhe menej.Kanylu davaju dole este na sale ak dotiekla infuzka v ktorej je vyziva,vlastne aby dieta bolo zavodnene a este je tam novalgin od bolesti.Ja som presne ako ty,naozaj som sa bala a moja dcera si ani nespomenula,ze je hladna alebo smadna pred zakrokom.Decka sa tam pekne hrali v pyzamkach a potom ich brali.Niektor bralo na spanok z tej tabletky,moju dcera bolo velmi vesela po tabletke,tocila sa hlavka a smiala sa.Naozaj to zvladnes a aj dcerka.Mna moja velmi prekvapila,myslela som,ze budu sceny a vobec a ona je naozaj dost zive dieta.proste tam bola nejak ina.A pristup sestriciek je super,na vsetko sa pytaj a nie si voebc otravna🙂))))v prepustacej sprave bdues mat tel.cisla keby nieco,doktor ti bude k dispozici,Pred odchodom ju skontroluje doktorka Kucerova.Ak nieco enbudes vediet co a ako tak sa jej s kludom pytaj,odpvie aj sto krat🙂))hlavne ma mat diet klud po zakroku aby nezacala krvacat rana.Drzim silno palce.Na kolkatu tam mate byt?
@timejka2005 dakujem za odpoved,mame tam byt na 8,45,tak neviem o kolkej ju zoberu na salu.kolko trvalo,kym ti ju doniesli naspet,prosim ta?kedy prvy krat mohla dcera jest a pit?bola tam aj moja kamoska,andrejka?jej dcera ma asi 5r.taka mensia hnedovlasa.mohla tvoja dcera dychat nosom po zakroku,ci je to este opuchnute?ta teplota odisla sama?
@vlasa hej teplota odisla sama.Po zakroku este dycha ustami otvorenymi a chrape,este to potrva pokym to odpuchne.Myslim,ze pojde medzi prvymi tvoja dcerka.Napiot sa mohla asi po dvoch hodinach po narkoze,daju vam caj nesaldeny.A papt mohla az doma,take kasovite veci,jogurty a taaqk.Ale mne sa povracala lebo zjedla toho vela,ale potom uz bolo o.k.Na zakroku bola asi hodinu,ale jej robil aj uska.Tym co len mandle robili taka si pol trisvrte hodinku.Potom si ta zavola doktor a povie ti co vlastne robil a ako to vyzeralo,neboj nemaj stres,Zvladnete to.Myslim,ze som tu tvoju znamu tam videla🙂))
my sa tam zajtra chystame na pokec pred operaciou,tak kuknem 😉 ale ak niekto vie,budem rada a mudrejsia 😉