Neurológ v Žilinskom kraji

nanku
26. nov 2013

Viete mi poradit dobreho neurologa v Zilinskom kraji?

monika541
26. nov 2013

V centre Žiliny pri Farskom kostole je dr.Karašinská aj dr.Labaj. skús zavolať sestričke 041/54 24 949, či berú nových pacientov a koľko budeš platiť. Majú aj vlastné CT, takže ak by si ho potrebovala, isto budeš menej čakať na vyšetrenie.

nanku
autor
26. nov 2013

@monika541 tam som bola na CT ani som nevedela, ze tam je neurologia. dik zavolam tam

monika541
26. nov 2013

@nanku tam hore pri ct je labaj, číslo si teraz neviem spomenúť, a dolu vo vedľajších dverách v tej drevenej bráne je Karašinská. To je číslo presne k nej sestričke. Len sa aj na tie poplatky popytaj, aby si potom nebola prekvapená. Dúfam, že ti pomôžu.

nanku
autor
26. nov 2013

si tam bola? a bola si spokojna s pristupom a tak? na vysetrenie potrebujem ist s mojim chlapcekom, ktory ma DS

nanku
autor
26. nov 2013

@monika541 si tam bola? a bola si spokojna s pristupom a tak? na vysetrenie potrebujem ist s mojim chlapcekom, ktory ma DS

monika541
26. nov 2013

@nanku no ale detský neurolog by to asi potom mal byť, keď chceš ísť s malým. To odporúčam dr. Nemcovú, má amb.v detskej poliklinike v nemocnici. Sme s malou k nej chodili ako k pediatricke, decká ju milujú. Zajtra ti pozriem číslo. Treba tam dlho vyzvanat, vždy dlho trvalo kým zdvihli. Zajtra sa oxvem. Ak nie, ozvi sa mi, skleróza matky na materskej🙂.

nanku
autor
26. nov 2013

@monika541 som sa zajtra ku nej chystala objednat maleho osobne ... ideme do nemocnice na kontrolu noziciek, ale zavolam aj tomu Labajovi ... viac hlav viac rozumu

monika541
27. nov 2013

041/5110244 nemcova

loknicka
27. nov 2013

v centre pri auparku je dr. orvanova - super. pozri na nete ciselko.

monika541
27. nov 2013

@nanku uvidíš, čo ti povie labaj, no jeho žena / družka je tiež det.neurolog, tak ti ju asi odporučí - dr. Orvanova. Na ňu číslo nemám. Ale radšej skús Nemcovú, tú odporúčali aj iní lekári v nemocnici po odbornej i ľudskej stránke. Včera mi prestal ísť net, prepac.

monika541
27. nov 2013

Ako ste sa vybavili? Keď budeš mať čas, daj vedieť🙂.

maladada
18. júl 2016

Ahoj,neviete kto berie pacientov? Dlho chodím k neurologické a teraz ma novú sestru a odbila má že majú plno,ze mam hľadať iného neurológa. ak viete o niekom kto berie a neplatí sa hlavne každé vyšetrenie budem za radu.

stanislava33
18. júl 2016

ja chodím k doktorke Orvanovej -tel.čislo :041/763 44 11,som s ňou spokojná, vie to s detičkami. ambulanciu má na Halkovej ul v zdravotnom stredisku, za vyšetrenie som neplatila, len za objednanie na hodinu berie 10€.dúfam,že som pomohla.😊

marisola
18. júl 2016

neurologicka, karašinská.-sukromna.. za vstupnu prehliadku si zaplatis 50 €,ale inak sa uz tusim neplati.

maladada
19. júl 2016

@stanislava33 potrebujem pre dospelých.dakujem

sova76
20. okt 2016

@maladada Skúste kliniku doktorky Karašinskej, možno ste aj medzi časom niečo našla. Tam sa niečo platí zrejme za vstupné vyšetrenie... ale neviem presne ako je to teraz, chodím tam dlho. Hlavne sú to mladší, kompetentní lekári na úrovni. Zohnať normálneho neurológa v Žiline je dosť problém.

adikaadka
16. aug 2018

Máte niekto kontakt na p. Labaja ?

denyno
2. sep 2019

@monika541 ahoj nevieš čislo na toho Labaja? pomohlo by moc

dagmar1234567890
8. dec 2020

Dobrý deň potrebovala by som nový kontakt a adresu MUDr.Labaja neurológa.

anajik
9. feb 2021

Dobrý večer, aj ja by som potrebovala kontakty na pána doktora Labaja. Pod Karašinskou už vraj nepracuje a je stále PN, aspoň takto mi to tam povedali. Ani so mnou veľmi nechceli rozprávať, len tak odsekli.

miroslavaa31
9. feb 2021

Aj ja prosim novy kontakt a adresu na dr. Labaja,dakujem

dzubo
1. mar 2021

Tiez Vas poprosim o novy kontakt na MUDR.Labaja.
Dakujem 🥰

denyno
7. mar 2021

@dzubo dobrý deň on už nerobí, tiež som sa bola k nemu objednať a presne v tej budove čo robil dole hneď ako vojdete jedna je na ľavo a druhá na pravo tak preberajú po ňom pacientov, mňa zobrala na ľavo pani doktorka Zamykalova prvý termín mali voľný na jún alebo júl už si nepamätám ale ak zaplatím 30€ tak majú voľné, tak idem teraz 11.3.

miroslavaa31
7. mar 2021

@denyno Tak to skoda a neviete preco nerobi? 😟 Nemate prosim cislo na tie nove doktorky? Dakujem

denyno
7. mar 2021

@miroslavaa31 číslo nemám asi treba ísť len osobne, neviem prečo nerobí

miroslavaa31
7. mar 2021

@denyno prosim Vas pekne,osobne sa mi neda teraz,mam to 50km. Ked sa tam teraz chystate,mohli by ste si vypytat tel.cislo na nich? Budem vdacna👍

dzubo
8. mar 2021

Mal si otvárať sukromnu ambulanciu, tu teda neotavara?

denyno
14. mar 2021

@dzubo neviem jeden pán vravel, že je dlhodobo PN

kote1509
12. júl 2021

@denyno neviete prosim, ci ta Mudr. Zamykalova berie aj nove pacientky? Ci len po Labajovi... a ako ste boli s nou spokojna? Vdaka