Viete mi poradit dobreho neurologa v Zilinskom kraji?
si tam bola? a bola si spokojna s pristupom a tak? na vysetrenie potrebujem ist s mojim chlapcekom, ktory ma DS
@nanku no ale detský neurolog by to asi potom mal byť, keď chceš ísť s malým. To odporúčam dr. Nemcovú, má amb.v detskej poliklinike v nemocnici. Sme s malou k nej chodili ako k pediatricke, decká ju milujú. Zajtra ti pozriem číslo. Treba tam dlho vyzvanat, vždy dlho trvalo kým zdvihli. Zajtra sa oxvem. Ak nie, ozvi sa mi, skleróza matky na materskej🙂.
041/5110244 nemcova
v centre pri auparku je dr. orvanova - super. pozri na nete ciselko.
Ako ste sa vybavili? Keď budeš mať čas, daj vedieť🙂.
Ahoj,neviete kto berie pacientov? Dlho chodím k neurologické a teraz ma novú sestru a odbila má že majú plno,ze mam hľadať iného neurológa. ak viete o niekom kto berie a neplatí sa hlavne každé vyšetrenie budem za radu.
ja chodím k doktorke Orvanovej -tel.čislo :041/763 44 11,som s ňou spokojná, vie to s detičkami. ambulanciu má na Halkovej ul v zdravotnom stredisku, za vyšetrenie som neplatila, len za objednanie na hodinu berie 10€.dúfam,že som pomohla.😊
neurologicka, karašinská.-sukromna.. za vstupnu prehliadku si zaplatis 50 €,ale inak sa uz tusim neplati.
@stanislava33 potrebujem pre dospelých.dakujem
@maladada Skúste kliniku doktorky Karašinskej, možno ste aj medzi časom niečo našla. Tam sa niečo platí zrejme za vstupné vyšetrenie... ale neviem presne ako je to teraz, chodím tam dlho. Hlavne sú to mladší, kompetentní lekári na úrovni. Zohnať normálneho neurológa v Žiline je dosť problém.
Máte niekto kontakt na p. Labaja ?
@denyno skús tu https://www.kkmed.sk/kontakt/
Dobrý deň potrebovala by som nový kontakt a adresu MUDr.Labaja neurológa.
Dobrý večer, aj ja by som potrebovala kontakty na pána doktora Labaja. Pod Karašinskou už vraj nepracuje a je stále PN, aspoň takto mi to tam povedali. Ani so mnou veľmi nechceli rozprávať, len tak odsekli.
Aj ja prosim novy kontakt a adresu na dr. Labaja,dakujem
Tiez Vas poprosim o novy kontakt na MUDR.Labaja.
Dakujem 🥰
@dzubo dobrý deň on už nerobí, tiež som sa bola k nemu objednať a presne v tej budove čo robil dole hneď ako vojdete jedna je na ľavo a druhá na pravo tak preberajú po ňom pacientov, mňa zobrala na ľavo pani doktorka Zamykalova prvý termín mali voľný na jún alebo júl už si nepamätám ale ak zaplatím 30€ tak majú voľné, tak idem teraz 11.3.
@denyno Tak to skoda a neviete preco nerobi? 😟 Nemate prosim cislo na tie nove doktorky? Dakujem
@miroslavaa31 číslo nemám asi treba ísť len osobne, neviem prečo nerobí
@denyno prosim Vas pekne,osobne sa mi neda teraz,mam to 50km. Ked sa tam teraz chystate,mohli by ste si vypytat tel.cislo na nich? Budem vdacna👍
Mal si otvárať sukromnu ambulanciu, tu teda neotavara?
V centre Žiliny pri Farskom kostole je dr.Karašinská aj dr.Labaj. skús zavolať sestričke 041/54 24 949, či berú nových pacientov a koľko budeš platiť. Majú aj vlastné CT, takže ak by si ho potrebovala, isto budeš menej čakať na vyšetrenie.