Najlepší gynekológ na Slovensku

20. júl 2020

Ahojte, trosku taka možno nie jednoduchá otázka. Ale poznáte najlepšieho gynekológa na Slovensku? Ten môj nie je naozaj dobrý. 3 roky mi nevie vyriešiť problém, Ktory mam. Vždy povie ze je to OK a hotovo. Už som si povedala dosť, reálne tam chodím ako na hodiny klavíra každý mesiac s krvácaniami mimo cyklu, krvacam aj 20 dni v mesiaci a nič.. Vraj cysty a možno malo progesteronu.. Žiaden hormonálny profil liečenie. Nič.. A som zúfalá dokonca ani lieky nič. Raz norethisteron raz utrogestan.. Som reálne zúfalá :( snažíme sa o dieťatko a vidím ze aj keď odsledujem ovulaciu nič sa nemení :(

savoya
20. júl 2020

Dr.Bielik z Banskej Bystrice

ivkazba
20. júl 2020

Na toto nepotrebuješ najlepšieho Dr na Slovensku. Stačí normálny lekár, ktorý veci rieši. Toto čo ty píšeš, je debil. Pretože "vraj cysty" alebo "možno málo progesteronu"? To je čo sa diagnostikovanie? Wtf... V skupine svojho mesta sa popýtaj, určite ti ženy poradia v tvojom mieste niekoho, kto sa zaujíma o svoje pacientky.

gabsisi
20. júl 2020

@savoya mozem potvrdiť . Síce ho nepoznám.a tuším robí už v Martine ale je ozaj top gynekológ

gabsisi
20. júl 2020

S čiarami mala obrovský problém aj kamoska a vyriešil jej ho až MUDr. Denis Milly... ambulanciu má na Bajkalskej v BA

domafi
20. júl 2020

Dr.Bielik je momentálne primár gyn.-por oddelenia v Čadci, ale môžem odporučiť aj prednostu gynek.odd. v Martine -MUDr.Kamil Biringer.

senan
20. júl 2020

A ty si ochotna cestovat kazdy mesiac aj 200-300 km za nejakym dobrym gynekologom? V prvom rade by som hladala v okoli. Isto aj tam sa najde lepsi gynekolog, ktory bude riesit tvoj problme!

falbala132
20. júl 2020

@gabsisi za mna Milly pruser, stanovil mi uplne inu diagnozu a potom som sa z toho namiesto tyzdna liecila 4 mesiace.

domafi
20. júl 2020

Teda neviem, odkiaľ si,ale myslím si, podľa môjho odborného názoru,že by bolo skutočne dobré zájsť za odborníkom, prekonzultovať tvoj stav,poprípade ak je to možné a bude treba,nechať sa hospitalizovať pre riadne doriešenie tvojho zdravotného stavu a popripade tam sa aj priamo spýtať nejakého dobrého gynekológa v tvojom okolí.

autor
20. júl 2020

Ja som z Trenčína..realne mi nevadí ísť až 300 km za dobrým doktorom. Môj Dr. Nechcem ho menovať je považovaný za najlepšieho gynekológa tu lenže.. Iba tehotné berie vážne a staršie.. Pokiaľ som ja mladá 21, tak to nerieši a som zúfalá. Aj som hovorila ze chceme dieťa a nič len ze mam prísť o rok ak to nepôjde. Ale nič viac. Ostatní tu sú už zabrati, neberú majú plno.. Len jeden jediný ma vezme aj hneď. A k nemu nemám až tak veľa recenzií. Ďalšia ma môže zobrať až v septembri no je to dosť neskoro na to aky problém o5 mam. Prekrvacana celá lutealna fáza 😒 a to som sa tešila že som mala konečne ovulaciu... Počula som ze v Martine je dobrý, lenže sa zameriava najmä na umelé oplodnenie a už ma tiež plno

veronikaszabova
20. júl 2020

VAVRA Skalica.
Za mna super lekar.

domafi
20. júl 2020

V Martine je centrum,kde riešia neplodnosť a podobne, MUDr.Biringer je prednosta gyn.kliniky, on pracuje v nemocnici, ja by som sa nakontaktoval priamo na neho,skúste pohľadať jeho mail na stránke Martinskej nemocnice a napísať mu.

autor
20. júl 2020

Veľmi ďakujem za odpovede..

autor
20. júl 2020

Skúsim napísať a obvolat dúfam, že už konečne mi pomôžu

marcellka32
20. júl 2020

MUDr Diveky ba

majus2106
20. júl 2020

Mozes prosim napisat o akeho doktora sa jedna? Kludne aj do IP. Tiez chodim k lekarovi do TN a nie som spokojna, aj ked vraj patri k najlepsim, preto ma zaujima ci sa jedna o toho isteho.

ctrl
20. júl 2020

https://www.gynimun.sk/poradna/
Za mna dr. Španka . Môžeš napísať aj do poradne tvoj problém odpíše ti .
BA - Ružinov .

missdiva
20. júl 2020

@domafi
@savoya a ako sa vola prosim ten dr.bielik krstnym? lebo mi ich naslo viac 🙈

ladyvi
20. júl 2020

Zajdi na dobry ultrazvuk. Ja som takto mimo cyklu krvacala aj 20 dni kvoli polypom na maternici. Jeden dr by ich videl, druhy by si nevsimol. Neboli velke.

daili
20. júl 2020

Za mňa Pan Donoval, Holíč MEDON.
Som ou predtým tiež p. gynekologička nič nerobila, zato on ma riadne vyšetrí, zistila sa jedna zla vec a hneď mi volali s ambulancie, že mám recept a mam sa liečiť a prísť znovu. Zamna je najlepší a to už som pochodila pár gynekologických ambulancii

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
20. júl 2020

@perdulka7 lenže ja sa stravujem pravidelne zdravo športujem, mam normálnu váhu všetko v poriadku. A nie nebudem čakať na to aby som mala 30 žiadne dieťa, a krvacala celý život. Len kvôli tomu, že som mlada nemám robiť so svojím problémom nič.. Takže bolesti mam nechať tak lebo som mlada.. Toto ma vie neskutočne nahnevať, ako mi to ma pomôcť keď už dlho ma to trápi? Ja reálne skúšam úplne všetko, vitamíny rôzna joga hormonálna a neviem co.. Nepomohlo

domafi
20. júl 2020

@missdiva ten,čo je primár v Čadci sa volá Tibor

bellaa3007
20. júl 2020

A co doktor Hlavacik v Cegyse? My sme sa snazili 3mes a musim povedat, ze bol pedant spravil vsetky vysetrenia, sledoval dozrievanie folikulov... Myslim, ze nam pomohol 😊

autor
20. júl 2020

@bellaa3007 vyskúšam zajtra zavolať, len všetci mi povedali ze už majú plno :/ takmer celý Trenčín

autor
20. júl 2020

@bellaa3007 ale ďakujem 🙂

bellaa3007
20. júl 2020

V Cegyse beru nove pacientky urcite. Je tam na vyber Hlavacik, Kopcan a Lintner. Pozri si nejake recenzie, poprecitaj si a vyskusaj ❤️ drzim velmi palce

autor
20. júl 2020

@bellaa3007 ďakujem ❤️ to sú tuším Dr co pracujú aj v nemocniciach ak sa nemýlim 🙂

roomaa
21. júl 2020

Ahoj, ak ti môžem aj ja poradiť a pomôcť, tak pre mňa najlepší gynekológ na Slovensku je ten môj a tým je MUDr. Milly. Je to skúsený človek, odborník, ktorý vždy rieši problémy svojich pacientok. Mne už veľa krát pomohol, nastavil správnu liečbu. On má ambulanciu v Bratislave. Neviem z kade pochádzaš ale ak to nemáš moc ďaleko, tak odporúčam.

magdus89
26. júl 2020

Odporúčam gyneax Bratislava

nika82
26. júl 2020

myslis Jankovskeho ? chodila som knemu a po 2r odisla, jeho viac zaujimaju dovolenky nez svoje pacientky

bozzie
28. júl 2020

Odporucam doktora Millyho na Bajkalskej v Bratislave🙂