Koľko stojí operácia predného kolenného krížneho väzu na súkromnej klinike - Západoslovenský alebo Trenčiansky kraj?

pindusa
27. máj 2022

Babenky neviete koľko môže stať operácia predného kolenného krížneho väzu na súkromnej klinike?Najradsej Západoslovenský kraj,alebo trenčiansky.

liljana
27. máj 2022

ved zavolaj viac lekarov. Pred par rokmi to bolo dodatocne 300-800 eur.
https://www.sportclinic.sk/operacie/plastika-sk...

joesvk
27. máj 2022

@pindusa Prečo na súkromnej klinike? Veď je slobodná voľba pracoviska a máš na výber kvalitné pracoviská.

oli18
27. máj 2022

Aj keď je to súkromná klinika neznamená, že budeš platiť. Závisí to od toho, či má uzávreté zmluvy so zdravotnými poisťovňami.

m.ivana
28. máj 2022

@pindusa 1500 eur BA sukromne

pindusa
autor
28. máj 2022

@m.ivana Na štátnu čakáš minimálne 6 mesiacov

pindusa
autor
28. máj 2022

@liljana na tejto klinike cena 1800€

kikus391
28. máj 2022

@pindusa ja som bola v nemocnici v Ilave na jednodňovke teraz s kolenom a termín som mala do mesiaca a prístup naozaj top, Trenčín sa môže schovať aj čo sa týka izieb a pooperačnej starostlivosti

qetka
28. máj 2022

@pindusa 1500 na sportclinice. Ale ides hned. Operaciu hrado poistovna, ty platis nadstandard 🙂

elenkaba
28. máj 2022

@pindusa na sportclinic stoji 1800eur? Aj dost....treba vyberat podla skusennosti operatera a nie podla ceny, v konecnom dosledku to stoji za to, aby to dobre dopadlo. Mne odporucali na Slovensku ze najviac skusennosti maju sportclinic alebo kosice saca, ze ini operateri to nerobia az tak casto, tym padom vyssie riziko, ze sa nieco pokasle. Nakoniec som bola v CR, ako samoplatca, vyslo to cca 1200eur, dala som to refundovat v poistovni, tak este nieco z tej sumy mi vratia. A urcite nie Dr.Pulman Malacky, sice cena ok, ale nerobi to spravne a vsetci pacienti maju komplikacie. Treba starostlivo vybrat, je to narocny zakrok, treba dobre zacielit plastiku aby to nakoniec aj dobre dopadlo...

m.ivana
28. máj 2022

@pindusa ano cez statnu nemocnicu som ani neriesila, akurat idem do sportclinic za 1500 eur

gemerka17
28. máj 2022

Pozri sagax v dunajské strede. Lekari vyrazne niekde inde ako v Sportclinci, kde sú babraci a cele je to jedno pofiderne pracovisko, kde zoperuju aj škrečka aby mali vykon aj za cenu ublizenia na zdraví. O slabej magnetikej rezonancii ani nehovorim, proste trapne sa vydavat za sportovu kliniku s tymto zariadenim. Tomu sa treba vyhnúť. Cenovo je sagax polovička ako sportclinic a vedomostne a charakterovo niekde inde.

pindusa
autor
29. máj 2022

@kikus391 to bolo bezplatne?Ilava by my vyhovovala v Košeci mám dcéru.Ale mala si operáciu predného krížneho väzu?ako ja potrebujem?

kikus391
29. máj 2022

@pindusa áno bezplatne, nemala som konkrétne túto ale nakoľko robia viacero druhov ortopedických zákrokov určite by som sa informovala u doktora Takáča (operater ktorý má v NsP Ilava aj ambulanciu). Doktor moc nenahovorí ale naozaj je veľký odborník a ako som počula od okolia ako ich na iných pracoviskách dokafrali tak som sa bála veľmi operácie ale musím povedať, že naozaj zbytočne

pindusa
autor
30. máj 2022

Ok dakujem pekne za info,budem sa informovať ,za opýtanie nič nedám.Pekný večer.

penn
27. okt 2022

Chirurgické centrum 1450. A to som si myslela, že veľa platím, je to už doplatok k platbe od poisťovne. Môžem dať vedieť, ako to išlo. Keď som sa rozhodovala, tak som hltala každú informáciu. Tri týždne barle sa mi zdalo dosť, ale už som odhodlaná.

pindusa
autor
27. okt 2022

Ok ,a ktoré chirurgické centrum?

liljana
9. jún 2023

Zlate rakusko. Operacia vo Viedni, bez cakania, jediny doplatok dokopy 15 eur za 2 dni na lozku, vyborny operater zo sukromnej kliniky a koleno po operacii super, lepsie ako to zdrave. Tiez mi ponukali operaciu v sportsclinic za 800 eur a na dvakrat (najskor meniskus a potom dalsia operacia osobitne vaz), ale ked uz robim v at, tak preco nevyskusat tamojsie nemocnice. Tam to robili naraz obe operacie, bez doplatku a urobili to dobre.

pindusa
autor
9. jún 2023

Ok ked pracuješ v AT je to o inom.Neviem reč ani neviem na koho by som sa mohla obrátiť s vyšetrením a potom následnou operáciou.Ale aj tak vďaka za info s pozdravom Ala.

liljana
10. jún 2023

@pindusa To bolo iba informacne, ze ak niekto pracuje mimo sk, ze je mozno lepsie to skusit tam. Ked nie je ina moznost, tak samozrejme vybrat z toho, co je k dispozicii.

zuzanka_89
5. jan 2024

@pindusa ahoj kde si bola nakoniec operova na ?

pindusa
autor
6. jan 2024

V SAGAX,mala som rupturu predný krížny väz a doplatok 890€ .

zuzanka_89
6. jan 2024

@pindusa ďakujem kedy si bola operovana ? Ako dlho Ti trvalo zotavenie ?Dakujem

elenkaba
6. jan 2024

@pindusa odkial ti brali step? Ako sa citis? Vies si uplne cupnut? Klaknut? Cvicit?

pindusa
autor
7. jan 2024

@zuzanka_89 ja som mala totálnu rupturu predného krížneho vaz ,z môjho stehenného svalu mi brali štep asi 10x1cm ,prevrtali mi nejaku kosť aby mohli štep potom sroubom zafixovať.Tato moja liečba je na dlho ,som momentálne tretí mesiac po operácii a este neviem uplne zohnúť nohu.Chodím na rehabilitácie.Doktor povedal ze az v šiestom mesiaci môžem pomaly zaťažovať nohu aby som mohla športovať a cele toto moje zranenie je celkovo na jeden rok.Zatial musim dávať pozor aby noha nešla do vývrtky aby som to opäť neroztrhla.Ten môj väz uplne nahradili tym mojim svalom co píšem lebo bol tak rotrhnutý ze nedal sa zošiť,mala som ťažký úraz.

pindusa
autor
7. jan 2024

@elenkaba pozri moju odpoved Zuzane ,ale ak máš roztrhnutý krížny väz ktor sa dá zošit urcite ta liečba bude možno iba na par mesiacov.Co tam boli pacienti ako ja na operácii tak vsetci isli domov len s elastický obväzom iba ja som isla s ortezou na celu nohu a s barlami.Toto som mala asi 5-6tyzdnov a este som s ortezou 4 týždne aj musela spat.

zuzanka_89
7. jan 2024

@pindusa ďakujem Ti a spýtam sa keďže si mala tazky uraz.
Za akú dobu si bola operovana od úrazu? Vdaka.

elenkaba
7. jan 2024

@pindusa a kto ta operoval? Vysvetlili ti, ze preco brali step z quadricepsu?

pindusa
autor
8. jan 2024

@zuzanka_89 úraz som mala asi pred 8-9 rokmi len som stale dúfala ze sa to napraví ale ked som začala padať pri prudšej zmene pohybu kolena do strany ,bola tam nestabilita kolena ,tak som sa konecne odhodlala k tejto operácii.To som si nemyslela ze to mam v takomto zlom stave a ze liečba je na dlhsie.Ale neľutujem dufam ze všetko bude Ok a ja sa budem venovať naďalej svojim športovým koníčkom lebo ma to veľmi obmedzovalo.

zuzanka_89
8. jan 2024

@pindusa ďakujem za odpoveď.Takze sa dá chvíľku žiť aj s roztrhnutym vazom však?
Ja čakám na MR a pevne verím ze to nebude tak zle a bude sa dat počkať zo zákrokom.

pindusa
autor
10. jan 2024

@zuzanka_89 pokial nešportuješ profesionálne a máš stabilitu kolena nieje problém,len ja ked som sa zabudla a prudko otočila v kolenách doprava alebo do lava tak som vzdy padla a to bol zlomok sekundy nedalo sa to ustáť.Mala som nestabilitu kolena a bála som sa chodiť po schodoch.