Zdravim vas,
potreboval by som surne zistit, kde sa da na SK vybavit co v najrychlejsom moznom termine MR. Terminy nam zatial hadzu 01-02/2025. Kludne aj s doplatkom, ma niektora z vas nejaky typ? Za odpoved by som bol velmi vdacny
@tato_ mne sa osvedčilo obvolat menšie mestá, tam som dostala termín najrýchlejšie. Nakoniec som skončila v Agel v BA kde mi volali že sa im uvoľnil termín na další deň o 6.30 ráno a isla som
ja mam napr. v 3. pilieri NN taku moznost ze sa viem prednostne objednat na MR.
Ked som MR potrebovala, objednala som sa a vlastne mi potom volali o tyzden skor s tym, ze niekto im vypadol, ci by som vedela v ten den prist - bolo to na vecernu hodinu cca o 19tej, cize bez problemov som isla.
dá sa aj súkromne ako samoplatca - len si riadne priplatíš...
@deti95060810
skus dat typ prosim
Ja som v snv dostala asi o 2 alebo 3 týždne termín, v ba dávali o 3 mesiace.
Upresnujem, ze sa jedna o MR panvy. Zatial dakujem za reakcie
Piešťany.
v KE sme čakali 3 týždne (fakultná nemocnica Tr. SNP)
V TN vojenská nemocnica dostala som termín 3t od telefonátu.
@tato_ Piešťany určite nie, majú prístroj s nízkou " magnetickou silou " 0,25 T. Nie veľmi podrobné zobrazovanie.
Skúste nemocnicu Malacky , my sme volali v stredu ako samoplatci a dostali sme termín na sobotu ráno. Síce bolo to dosť drahé, samoplatca + víkendový príplatok, ale potrebovali sme to urgentne, vtedy nám to stálo za to. Majú prístroj so silou 1,5 T.
Rimavská Sobota - pracujú do 22.00 a ak majú veľa pacientov, tak aj cez víkend. Termíny dávajú rýchlo. Môžeš skúsiť zavolať. Len z Trnavy to budeš mať cez 200 km.
Prikladám link, máš tam telefón (stíhaš zavolať aj dnes do 17.00), ordinačné hodiny a ďalšie info.
https://diagnostickecentrum.sk/ambulancie/magne...
skús tu, manžel dostal termín takmer zo dňa na deň
Ja som včera dostala v BB termín presne o mesiac, viem, že v Ružomberku sú dáky súkromníci a tam ti dajú takmer okamžity termín do týždňa aj skôr
SPINN Ružomberok
Suhlasim s nemocnicou v Malackach. Riesili sme to lebo manzel potreboval MR cim skor kvoli krku a viem ze som tam volala niekedy zaciatkom tyzdna a termin dostal na sobotu rano. Ano priplatili sme si,bolo to tusim 180€ cca ale bolo to fakt do par dni.
Skus medican trnava
Topoľčany
Futurum TN alebo https://www.mrimagnet.sk/
@tato_ zalezi aj MR coho to ma byt. Ja som mala hypofyzu v aprili som dostala ziadanku a davali mi na august tak som sa objednala dr.magnet na kramaroch a tam mi chceli dat termin hned v ten den. Ale ziadanku som nemala pri sebe tak mi dali na pondelok. Volala som tam vtedy bol piatok.