Ahojte, vedel by mi niekto realne a aktulne poradit kde vysetria syndrom lepivych dosticiek? Z hematologie ma poslala do Martina, co som zistila ze uz ambulancia nefunguje. V BA nemaju doktorku takze tiez aktualne nic. Pravdepodobne budem musiet do Kosic? (Som z TN) 🤷🏼♀️
Ja som bola v Martine v nemocnici v hematologickej ambulancii. (Poslal ma tam gynekológ kvôli vyšetreniam po 2x MA a vraj mi robili vyšetrenie aj na syndróm lepivých doštičiek.) Skúste si zavolať - Objednávanie pacientov po 13:00 hodine na telefónnom čísle: 043/4203 519.
https://www.unm.sk/ambulancia/ambulancia-c-1-am...
@ruzenka0504 vezmi vymenby listok od obvodaka. A na hematologicku anbulanciu do nemocnice. V trencine nemate hematologicku ambulanciu? Ak nie, skus zilinu. Ja som chodila tam.
V ziline vyborny pristup. Chodila som tam pocas oboch tehotenstiev.
V BB tiez vysetria
Hematologickú ambulanciu vraj zrušili, ale pacienti teraz chodia v MT do nemocnice
@snowflakenel ja som bola na hematologii u nas ale nevysetruju syndrom lepivych dosticiek. Preto sa infprmujem u tych kto na takom vysetreni bol. Kedze mam odporucanie na toto vysetrenie ale takmer bikde ho nerobia.
@lalilla ano to som zistila. Na odporucanie od lekara z hematologie ktore mam je to zadarmo. Ale ako som pisala v BA teraz nerobia ani v martine co viem tak iba na vychode
@domka222 ide o to ze musim ist na specializovanu hematologiu nie na obycajnu. Tebe tam toto konkretne vysetrovali?
@ruzenka0504 z tej špeciálnej vraj má pacientov nemocnica 🤷♀️ lebo ja som tam tiež chodila a nedávno som sa dozvedela,že skončili. Tak vraj pacienti majú volať do nemocnice. Tiež som chodila kvôli syndrómu lepivych
@ruzenka0504 rozdiel medzi tou hemato a inou "obycajnou" nie je. Rozdiel je ze to robi iba unilabs. Cize ak ma dr zmluvu s unilabs,moze ti to dat vysetrit.
@ruzenka0504 v ba su sukromne odberne miesta. Tam ti to urobia, ale teda za poplatok, objednas sa ides a poslu vysledok
V Martine robia.
@ruzenka0504 ja chodím tu so syndrómom lepivych doštičiek - https://pracoviska.unilabs.sk/sk/martin/unilabs...
@ruzenka0504 ja mam syndrom lepivych dosticiek. Trencin a zilina nie su tak,daleko. Lepsie ako ke.
Skusala.som,aj,ten Martin. Bola som tam, no ma odpalkovali so slovami, ze ved ste este,, len,, 2x potratila,,tak mi to nechceli vysetrit......
V ziline som bola.sledovana dokonca.aj par tyzdnov po porode. Uplne iny pristup.
@snowflakenel mňa poslala hematologička do Martina na to vyšetrenie ale tiež som už zažila viackrát tento prístup veď sa snažte nemusíte čakať na výsledky a keď poviem, že nechcem štvrtýkrát potratiť tak kukajú na mňa ako na debila 🙂 niekedy mám pocit, že som ja mimo....a do toho Martina cesta by mi nevadila len to, že už nefungujú a o Žiline som nevedela, no Košice mi už prídu ďaleko preto som sa pýtala. Ale nakoniec som zistila že sú aj len odberné strediská, ktoré zoberú krv a len pošlú výsledky mojej hematologičke tak idem do Bratislavy nakoniec.
@ruzenka0504 super, drzim palce. 🙂
V zikinecto funguje tak, ze sa objednas na dany termin. Prides na lacno rano a do hodiny su vysledky.
@lalilla niektori lekari takto nevysetruju bohuzial
A po dalsie nemusia odobrat vsetko a bude lekar musiet odobrat dalsie vzorky a zbytocne sa straca cas
Pritom pri lekarovi by to vsetko mala zadarmo
@ruzenka0504 preco ? Ved to vezme aj obycajny hematolog len mu treba povedat
@taktotedanie ano mnoho hematologov to nevysetruje vobec.
Aspon ze urobili tie odberne sukromne miesta kde si mozes vybrat z dost vela vysetreni a ako samoplatca si to nechat urobit.
Ked to niekomu ponahla a nechce cakat dlho toto je zo dna na den moznost
@lalilla ale sama si vysledky nevies interpretovat a ani liecbu
A mam spoluziaka hematologa- povedal ze to vie urobit kazdy hematolog na kazdej hemato ambulancii a staci 1 ampulka navyse
Vela zien po potratoch to riesi, naju diagnozu hovoril ze to je bez problemov len to vela zien nevie a chodia do tychto centier lebo maju lepsiu reklamu
@taktotedanie u nás na hematologii tiež neberú na toto krv. Treba do Košíc do medirexu
@tim23 no o by musela byt doktorka ochotna
Moj znamy len zavola do medirexu kedy bude robit odber a dokonca si preto pride pan na aute z medirexu bez roboty
A nie pacient nieje samoplatca, lekar ma zmluvy s poistovnami a nie nepyta zato ziadne extra poplatky
@taktotedanie aano ale myslelala som to tak ze ked mas svoju hemato a chces len lepive a nechces cakat na mesacny termin u inej hematologicky co robi tento odber, vies si to urobit ako samoplatca a konzultovat potom so svojou lekarkou, ale da sa to aj vycitat oni tam jasne pisu hodnoty kedy je to v norme kedy nie aj pri inych testoch a nie nerobia to vsetci hemato. Ja som bola u dvoch ze to nerobia az tretia ze berie aj lepive.
@ruzenka0504 ahoj, aj mňa poslala hematologička z TN do unilabs MT, je to teda isto zrušené? Ku komu do BA si sa objednala.? Ďakujem
@snowflakenel ahoj, prosím ťa, kam do Žiliny si chodila? Ďakujem
@yvoneta normalne do nemocnice na hematologiu. Pytaj si ale vymenny listok od gynelologa alebo obvodaka.
@yvoneta Ahoj keďže martin je zrušený a v BA na tej hematologii od nich nemali lekára som jej napísala, že robia unilabs aj čisto iba odber a pošlú jej výsledky - bola som v BA na trnavskej ulici v budove NIDO - prišla som bez objednanie každý deň to tam majú od 07-7.30 len s odporúčaním prídeš alebo si to sama zaplatiš. Či to bude ok neviem ale napísala mi že nech idem tam. Viac som už neskúšala inde volať. Uvidím čo na to povie lebo to by mali prísť len výsledky je to proste iba odberné miesto tak snáď je to ok :D
@ruzenka0504 labak unilabs ti to vysetri ako samoplatcovi tusim do 150€ to stoji a vysledky potom mozes konzultovat s beznou hemato