potrebujem názory na pani doktorku lebo akurat prechádzam z Ba do rajona s chorym dietatkom a neviem sa rozhodnut ci ostat v NZ alebo ist do NR, ake má pani doktorka vybavenie atd.....
Dobrý deň, to som rada🙂 Tel. kontakt je 035/6404317. No presne ulicu neviem, ale viem Vám to vysvetliť. Neviem nakoľko poznáte NZ ale tam kde je kruhový objazd pri Bernolákovom parku. A nie to ten výjazd na nemocnicu ani na mesto ani do teska ale tam ako je štadion to hneď nájdete, lebo prejdete kruhovým objazdom a je to ružový dom je tam len ten jediný. Na dverách má vypísanú menovku. Ak by ste nevedeli, tak napíšte a pohľadám Vám to na mape 🙂 Pekný deň aj Vám
@andy1985
my s nou tiez máme skúsenosti, chodili sme len na pozorovanie, ci sa malý vyvíja správne, keďže mal svalovú hypertoniu, ale bola vzdy milá a aj sestričku má staršiu pani, ale velmi milú. Pre detičky majú vyhradený len jeden deň v týždni, ja osobne odporúčam zaplatiť si termín na čas, inak je to tam hrozne natrieskané. Ale ak máš dieťa, čo je pokojné a vydrží tak v pohode, no ja nerada čakám v preplnených čakarňach, takže radšej si zaplatim tých 7 EUR ... môžem odporučiť
Ahoj,
no ja k tomu len tolko, ze uz treti tyzden cakam na vysledok zo synovho EEG, ktore malo byt vyhodnotene na druhy den rano. Ked tam volam, niekedy sa nedovolam za cely den, a ked ano, len povedia, ze nech zavolam o par dni, zavolajte buduci tyzden a podobne... kontrola bola zrusena uz dvakrat v poslednom case, napriek tomu ze sme boli objednani. cakaren je naprosto preplnena vzdy. a ked sa clovek neobjedna, musi to cakanie s malym dietatom byt asi utrpenie... este k tomu tolko, ze dovnutra pustia s dietatom iba mamicku , ale s nou napr. babku uz nie, je to tam take malicke, cast, kde je sestra a kde sa vysetruje, su oddelene len plachtou... takze kazdy vsetko pocuje, ale videla som tam aj povyzliekane starsie tety a podobne... proste, chyba tam trosku sukromie...
@moon1979 prosim vas, ako je to...chceli sme sa k nej objednat, ale povedala, ze volny termin ma az o dva mesiace a nakolko malinka mi nevie obracat hlavicku, tak povedala, ze mame prist o dva tyzdne s tym,ze budeme cakat normalne v rade...teda v tu stredu, ked maju deticky do troch rokov prednost...byva tam vtedy vela takych deticiek? stane sa, ze sa aj niekto nedostane na rad? ak mate skusenosti, prosim poradte...neviem si totizto zivo predstavit, ako budem v cakarni cakat so 4 mesacnym babom, ktore neviem ako zvladne zaspinkavanie v preplnenej cakarni 😒 prosim poradte mi, ak viete, ze ako to tam chodi, lebo si to neviem predstavit...vopred vdaka
@inviav ahoj ... no chodili sme k nej do 1,5 roka a veru jedine raz sa stalo, že bola prázdna čakáreň keď som prišla objednaná na konkrétny čas (aj tak som platila poplatok) inak to tam je vždy narvaté ... skús prísť skoro ráno, aby si bola medzi prvými, alebo potom po tej pol jednej ... možno sa to tam vyprázdni dovtedy ... ale teda dopredu ťa nikto nepustí, lebo tam chodí v ten den vela malých detičiek ☹
@moon1979 ide o to, ze mi sestricka povedala, ze mame prist medzi 8-12 hodinou a povedala, ze si ma zapise na ten den a potom zavola...ale to sa mi moc nezda, lebo to nie je plateny termin...ale ze aj mam cakat...tak som z toho zmatena...s takym malym babom skor, no neviem...asi teda poslem niekeho, nech mi zatial drzi miesto vo fronte
ja by som sa objednala aj na plateny..to nie je problem, ale nemozme cakat az tolko s tym, ze mi s hlavickou vobec nehybe...to je hrozne dlha doba..keby som aspon vedela, ze co mam s nou cvicit...ach jaaj
@inviav tak keby mne povedala, že prísť medzi 8 - 12 a mám čakať, tak by som prišla po pol 12tej ... poobede to možno bude volnejšie ... zavolaj sestričke a povedz jej, čo je vo veci, ak je tam tá istá taká staršia velmi milá pani tak to určite pochopí ... povedz jej, že by si prišla po pol 12 aby si nemusela velmi dlho čakať s drobcom, lebo je precitlivelý na množstvo ľudí a hotovo ... ved normálny človek to pochopí ... a na platené termíny sa čaká velmi dlho, že by si si zaplatila, ale ked to nie je možné, tak musíš hľadať náhradné riešenie, aby bola spokojnosť na oboch stranách 🙂
teda aj dospelí ľudia sa môžu objednať?
Pisete tu same kladne recenzie na pani doktorku,chodila som k nej aj ja ,je naozaj velmi mila a ustretova len jedno nechapem preco treba platit 10eur poplatok za to ze som z ineho okresu.Ked som volala pre termin sestricka sa ma spytala odkial som a ked zistila ze som z ineho okresu tak sa ma spytala co tu chcem...nechapala som otazku vsetkych lekarov mam v NZ a nikto nemal problem a nepytal peniaze za to ze som z ineho okresu.A sestricka vobec nebola mila surovo sa ma spytala ci som ochotna zaplatit.Mam take skusenosti ze ked je lekar mili a ustretovy sestricka je opat toho......
Baby, ked sa chcem vybavit u dr medzi prvymi o kolkej musim stepovat pred ambulanciou? Dnes som sa chcela objednat ale termin bol az za mesiac a pol. A vsetky tu pisete ze sestricka je mila..no nepovedala by som 🙂
Daakotaa mozem sa spytat ci ste uz bola u dr. Szalauovej? Mam ist aj ja s 3 mesacnym babom a neviem kedy mam ist stepovat pred ordinaciu. Ordinacne ma od 8 ale moznonuz o 7 je to tam plne... prosim napiste skusenost ak mate
Ano bola som..Povodne som tam chcela poslat babku uz o 6:30 ale nakoniec som zbalila deti a boli sme tam o 7:20 a uplne stacilo. Boli sme prvy, mamicky prichadzali az pred osmov....aj sestricka a ta otvorila čakareň. Vybavili sme sa az o 9:30 nakolko pani dr. meskala.
Dobrý deň, my sme chodili s malým k pani doktorke Szalaiovej, lebo keď sa malý narodil tak mu natiahli ručičku, tak sme museli chodiť na vyšetrenia, či je všetko v poriadku. Pani doktorka bola veľmi milá, my sme až taký veľký problém nemali chvalabohu, a neviem že vaše dieťatko je na tom ako, ale chodilo tam veľa detí a mamičky si ju pochvalovali, má aj dobré vybavenie a to je hlavné, že aj sestrička a doktorka sú hrozne milé k deťom. Jedna nevýhoda, je že tam chodí veľmi veľa ľudí a treba sa objednávať, keď potrebujete kontakt tak Vám viem dať a tam sa môžete aj potýtať na prístroje a tak. A pravdu vám poviem, že z NZ mám lepšie skúsenosti ako s NR, lebo malý mal aj iný problém, ale to tiež závisí od lekára. Dúfam, že som Vám pomohla a keď máte ešte otázky kľudne sa pýtajte. Pekný deň