potrebujem surne poradit.. co sa robi v pripade straty ak sa strati karta dietata??? Dakujem.
ako sa môže niečo také stratiť ? poobzeraj celý byt, .. inak sa to nedá zachrániť.. vystaví ti novú kartu !!! môj brat mal taký problém, šiel do čiech za prácov zobral si zo sebou aj kartu .. stratila sa, za poplatok mu vystavili novú kartu .. kde nič nemal.. a po rokoch sa našla, tak mal šťastie ..
Ak karta kt. je u dr. mala by mať záznam v PC a za poplatok vytlaci. Ak ide o zdravotnu kartičku tak treba ísť na zdrav. poistovnu povedať ze ste stratili a vypísať papiere s údajmi ako meno a pod. a oni vám pošlú novú
v zdrav.zazname byvaju aj spravy z odbornych vysetreni, ak ich tam budes chciet najst, asi bude treba obehat ich a vytlacenie zaznamov zaplatit
karta od doktorky_?myslis kartoteka?zajdi za pediatrickou ,vytlaci ti co ma v PC ,len nalezy od odbornych lekarov tam nebudu...ak ste uz vobec boli na nejakom odbornom vysetreni ako napr. u gastroenterologa,ocneho,atd.ak si stratila zdravotnu kartu tak chod do poistovni VsZP.Dovera,Union,a tam ti vystavia druhu kartu bezplatne na pockanie...v unione neviem ale v prvych dvoch ano.
vsak kartu ma detsky lekar, a tu dava len v surnych pripadoch z ruky, mne ju dala len raz , ked ju potrebovali koli operacii a ja ak potrebujem lekarske nalezy, vzdy si urobim kopiu a tak vsetky nalezy mam doma 🙂 🙂 🙂 🙂 skus pohladat niekde doma, hladaj aj tam, kde by si ju urcite nehladala a ver mi najdes 🙂 🙂 🙂 🙂 a lekar ti kopiu spravi podla mna 🙂 🙂 🙂 🙂
ak tvoja lekarka dôsledne vedie svoju agendu, nejake info o to co kedy bolo robene ti daju aj v zdravotnej poistovni...ale z osobnej skusenosti vediem detom kopiu karty aj sama pre seba....zo skusenosti viem, ze ak je problem (napr zanedbanie starostlivosti) a lekar povie, ze karta sa stratila, nemate na neho nijake paky...
zajdi k dr. Ratam, ze ma zaznam v pc, za poplatok vytlaci