Ahojte, mozno mate niektori vlastnu skusenost s propagaciou youtube kanalu. Ten moj je o hackovani, najdeme tam video navody na rozne hackovane veci, zatial su to len 2 navody. Pribudat budu tyzdenne cca 2 - 3 videa. Na fb skusam zdielat videa aj v skupinkach, dalsie mi uz nenapadaju. Poradte nejake napady🙂)) zrejme treba len pridavat a pridavat novo videa a cakat, asi najlepsie aj s anglickymi titulkami..potrebujem veelmi vela odberov a min zhliadnuti, aby to nieco malo zarobilo..diki🙂
mat v popise klucove slova, aby pri vyhladavani vybehlo tvoje video. Dalsia vec, neodoberala by som niekoho kto ma dve videa pokial nevidim ci ma to bude zaujimat a ci to ma vobec potencial. Za mna by to muselo byt aspon 20. Takze pridavaj pridavaj. Dalsia vec odoberat mozes aj ty podobne videa, aby odoberali aj oni teba, teda neviem ci ta to nejak upozorni, ci to takto funguje na youtube. Komentuj podobne videa, podobnych youtuberov, aby si ta vsimli a tak dalej. Ja by som na to sla takto, pripadne skus navstivit nejake fora o hackovani, musis si najst cielovu skupinu, ale vzdy je to o tom, co ti najde hlavne na youtube, nie kde hodis link, aby si ta odoberali.
@cookiecook este dodam ze povodne som chcela hracky predavat ale tade cesta nevedie som zistila..
@simkids velmi mudro, budem sa snazit veru pridavat vela 🙂 ako mi maly a “vyspatost” dovoli, dakujem za rady
@michaelove22 ja len vychadzam sama zo seba, odoberam malo veci, fakt ma to musi zaujat, ale teda pozeram aj zoznamy, lebo vela youtuberov ma rozne videa a tam su pekne rozdelene tematicky. Pripadne mozes dat aj navod ako zacat hackovat, spomalene zabery... Nikdy som nehackovala, tie videa mi pridu velmi dlhe a teda videla som prvu minutu a ja by som to neuhackovala, lebo som poriadne nevidela co tam robis :D ale nikdy som nehackovala, takze mozno kto hackoval, tak vie co robis podla popisu. Mas to ale prijemne, inspiruj sa pripadne aj inymi podobnymi kanalmi, najma tymi co maju vela odoberatelov. Ale pokial to bude v slovencine tak to asi nebude vela, neviem ci titulky tomu pomozu velmi. Pripadne popisy k videu v anglictine by som dala, ze co prave robis
Ja by som poradila snažiť sa pridávať na rôzne sociálne siete - facebook, instagram, tiktok... Poprepájať si to všetko. Viem si predstaviť napr.v reelsku na instagrame a/alebo na tiktoku nejak zaujímavo tie videá spracovať na kratšiu verziu. Teraz sa málokomu chce pozerať dlhé videá, teraz idú tie krátke max.minútové, ale ak zaujmeš v tých krátkych tvoja cieľová skupina sa preklikne aj na youtube a pozrie si aj dlhšie video... A nestačí len pridávať, je fajn aj sama interagovať (komenty, lajky, sledovania) na podobné účty ...
Určite cez Instagram, zaplat si propagácie a zviditeľniš sa
Podľa mňa budeš mat hneď kopu odberov lebo to na prvý pohľad vyzerá, že si hacker a hackujes 😅
@michaelove22 A ako sa vlastne na tom youtube zaraba? Cez tie reklamy, ze si tam pridas reklamy? A to sa treba kamsi prihlasit? Lebo decka maju na youtube nejake videa zavesne, aj zhliadnutia, ale este nam teda ziadne peniaze neprisli 😂
@michaelove22 nechcem ti kaziť náladu ale toto nie je niečo čím si reálne môžeš zarobiť. Aj keby si robila videa v angličtine, to nemá veľkú šancu na úspech, pretože tam potrebuješ naozaj veľmi veľa zhliadnutí a s touto témou proste na to nie je dostatočne veľké publikum, ani celosvetovo. Ak to robíš len pre zábavu tak samozrejme smelo do toho 🙂
@domak2 😀
@estrella5 ja viem, ale kazdy musi zacat od nuly🙂
@stannkal aj pre zabavu trosku, skusam..ale praveze v anglictine maju videa velmi vela zhliadnuti..treba zmenit styl
@michaelove22 ja som len reagovala na otázku
@lilitela , že ako zarábať na zhliadnutiach... jasné, že každý nejak začal.. Tiež sa trošku realizujem na sociálnych sieťach, tak sama viem aké to je - aj keď o zarábaní sa u mňa hovoriť nedá 🙈, ale baví ma to.. Zarábať na tom nie je jednoduché. Je až neuveriteľné koľko obsahu pribudne denne na jednotlivých soc.sieťach... Ale tak čo je ľahké, no nie? 😁
Pekne videa. Ale určite davaj tie hashtagy do informacii pod videom, takisto mozno aj popis : Čo budete potrebovat / priadzu...atd. samozrejme popis aj v anglictine. A naozaj pravidelne videa. Ja rada sledujem tie, kde to zije 😉 samozrejme si k tomu pripoj instagram, kde davaj rozne funny reels, fotky, pribehy, atd. Drzim palce 🙂 plus zaplatit reklamu 😉
Velmi pekne je to prve video. Viac som este nevidela.
Ja som sa ucila hackovat, aj som nieco uhackovala, ale ty si to teraz velmi pekne to v tom videu ukazala, tak by som sa normalne dala na hackovanie.
Podla mna, ani nemusis davat s anglickymi titulkami. Ja sa venujem rucnym pracam, vela krat pozeram na youtube tutorialy a videa v spanielcine, rustine, kde nicomu nerozumiem. Ale ked je dobre urobene video, tak ani jazyk nepotrebujes.
Som si ta subscribed, budem sa tesit na dalsie video.
@oslo1 dakujem krasne🙂 zajtra je v plane potkan🙈🐭
Napadá mi, že napríklad na Sashe.sk sa nachádza tvoja cieľová skupina tak môžeš skúsiť písať žurnály (články) o tom na čom práve pracuješ a pridať tam link na video. Píšeš, že predaj nie je cesta, ale obchodík tam môžeš mať aj na prezentáciu tvojej tvorby ako takej. (Ak náhodou už nemáš 🙂 )
A mimochodom neviem či by som vkladala energiu do Facebooku hovorí sa že umiera.. vraj algoritmus na Instagrame preferuje videá pred "obrázkami" takže asi sa ozaj zamerať na krátke videá na IG a tiktoku
A to mať prepojené s dlhšími videami na YouTube..
@michaelove22 ako ta najdem na youtube? Zacinam s hackovanim. Zatial len skusmo
@zuzka1008 pisem spravu🙂
Ahoj, ak budeš taká zlatá, napíš aj mne kde ťa nájdem..rada dám aj odber 🙂
@elia9 posielam do spravy🙂.
@michaelove22 prosím vás ako sa volate na youtube
@kristina2199 https://youtube.com/@AmiBear2022 paci sa🙂
@michaelove22 napíš názov kanála sem, rada si to pozriem ❤️